עבור לתוכן

מחשב נייד לתכנות ומסחר בבורסה עד 2700

Featured Replies

פורסם

היי חברים.

הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו....

אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית.

תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי.

אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו.

דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב.

גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת.  חיבורים סטנדרטיים כמובן  HDMI, DP, USB. כרטיס מסך לא מעניין יותר מדי.  אין צורך בציוד היקפי.

אחריות כמובן אשמח ל-3 שנים, אבל גם פחות יהיה בסדר אם המחשב כדאי.

כמו כן בגלל שבקרוב הבלאק פריידי חשבתי כמובן לנצל את זה כדי לקבל מחיר טוב, אבל אין לי מושג מאיפה כדאי, איפה ההנחות הכי טובות, והאם כדאי בכלל לרכוש מחשב מחול? אין לי מושג, אשמח להמלצות.

תודה לכולם

נערך על-ידי slimshady21

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

תודה!

ראיתי באמת שממליצים על ה-vostro,  הסתכלתי עליו, נראה טוב ועונה על הדרישות, ואני בהחלט בכיוון שלו. אבל נראה שיש כמה חסרונות במה שקשור לממשק - התצוגה לא משהו (לפי ביקורות), הפד של העכבר הוא לא clickable (תכונה חשובה), והסאונד לא משהו.

מה אתה אומר על זה נגיד https://ksp.co.il/?uin=62737

נראה גם עם נתונים טובים, ואפילו זול יותר. החיסרון היחיד שאני רואה זה שהמעבד הוא דור 8 ולא 10. אני לא מבין כל כך בהבדלים, יש הבדל גדול בביצועים ביניהם?

פורסם

הבדל גדול בביצועים  בין המעבדים על הנייר  - אין.

אבל נייד זה לא מה על הנייר אלא מה במציאות.

מה שבטוח, הדל עם יותר זמן סוללה ( גם בזכות המעבד ),

ובכללי, לא יודע מהיכן שאבת את המידע השלילי על הדל

הזה ספציפית, אבל אסכם זאת כך -

נכון, ה - Dell  לא כליל השלמות, אבל כל מגרעת ב - vostro 5490

חמורה יותר בדגם הספציפי של  HP.

אז.... איך שנראה לך.

רק אל תשכך - בניידים, אין מציאות, וכדאי שתתאים

את הציפיות שלך בהתאם, ללא קשר איזה נייד תקנה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, תודה על ההבהרה.

הבנתי את הכיוון, נראה לי עכשיו אני רק אחכה ליום שישי לראות את המבצעים של הבלאק פריידי בשאר החנויות ואז אשווה ואעשה בחירה מושכלת

פורסם

רוב החנויות ( הכוונה אלו שמוכרות ניידים ) כבר שבוע עם המחירים של BF.

כמו KSP, שניידר ׁ( PC365  )  וכו'.

כמבן שאם אתה מכיר / מעדיף  עוד חנויות, תמתין.

אבל לקבל מושג, תוכל כבר עכשיו.

בגדול, בטווח המחירים המדובר, ההנחה היא סביב 250 ש"ח.

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני חייב להגיד משהו לא קשור, אני לא בנאדם של קניות ואף פעם לא התעניינתי בכל הסיילים האלה של יום הרווקים, בלאק פריידי וכל השיט הזה אז לא היה לי מושג על מה כל הרעש. אבל הפעם אמרתי יאללה אני גם ככה צריך מחשב נייד אז בוא נקנה בבלאק פריידי. ציפיתי למצוא מבצעים מטורפים.  ומה בסוף אני רואה סך הכל הנחה של 200-300 שקל עלובים על מוצר של יותר מ-3k? איזה חארטות תאמינו לי מה כל ההתלהבות, עם כל הכבוד ההנחות האלו די טיפשיות ביחס לרעש המטורף סביב היום הזה.

בכל אופן אם נפסיק להתבכיין ונחזור לעניינו, ראיתי את הvostro גם פה: https://www.pc365.co.il/product-20860-Dell_Vostro_14_5490_V5490_5016_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי

בזול יותר,  ואולי אפילו כדאי לשרדג זכרון ל-12  או 16.  תקן אותי אם אני טועה אבל אין פה עניין של dual channel נכון? בכל מקרה מדובר בסטיק אחד של זכרון? כלומר לקחת 12GB יהיה בחירה לא רעה?

בנוסף ראיתי גם כמה דגמים של Inspiron עם מפרט עדיף על זה של ה-vostro באותו מחיר (בעיקר זכרון), אני מבין שיש יתרונות לווסטרו בהקשר של גימור, חיי סוללה ועמידות, אבל תוהה אם זה באמת עדיף.

כן אני קצת מתפזר חח...   בסוף אבל אני אסגר על משהו זה בטוח :)

פורסם
ציטוט של slimshady21

בזול יותר

לא רואה איך זול יותר .... מזה ?

https://ksp.co.il/?store=matam&changeSnif&uin=72949&select=.268..271..132..9628.&txt_search=

בכל מקרה, כרגע מותקן זיכרון 8 גיגה, יותר נכון מולחם ללוח אם, אז זה בסינגל צ'אנל.

אתה יכול לשדרג ל 16 אם תוסיף עוד 8.

בקשר לאינספירון - כן, זה שני מיתוגים שונים, ביתי ועסקי.

מה שווה וכדאי ? לדעתי ה - ווסטרו, אבל אין לי אותות ומופתים להוכיח את זה או את ההיפך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של napoleon45

לא רואה איך זול יותר .... מזה ?

https://ksp.co.il/?store=matam&changeSnif&uin=72949&select=.268..271..132..9628.&txt_search=

בכל מקרה, כרגע מותקן זיכרון 8 גיגה, יותר נכון מולחם ללוח אם, אז זה בסינגל צ'אנל.

אתה יכול לשדרג ל 16 אם תוסיף עוד 8.

בקשר לאינספירון - כן, זה שני מיתוגים שונים, ביתי ועסקי.

מה שווה וכדאי ? לדעתי ה - ווסטרו, אבל אין לי אותות ומופתים להוכיח את זה או את ההיפך.

אבל זה 256.   מה שאני מצאתי זה 512, תשווה אותו לקישור הראשון שנתת, אותם נתונים בזול יותר

פורסם

:smiley1:

הרגת אותי !!!

קודם אומר שההנחה של BF היא כלום על גבול הרמאות, ועכשיו

"מוצא דיל " ב - 70 שקלים  פחות .....

אבל צודק ! לא שמתי לב שזה 512.

בכל מקרה, מה שרשמתי בעניין הזיכרונות, נכון.

נערך על-ידי napoleon45

פורסם
  • מחבר

חח לא אמרתי שזה דיל מטורף, סתם הסתכלתי וראיתי שזול יותר. האמת יותר שמתי עין על האפשרות שדרוג של הזיכרון. לא ראיתי אפשרות שדרוג כזו בקייאספי, ואני מניח שאם אני פשוט קונה עוד סטיק זה יוצא יקר יותר? נראה לי אני פשוט אשאל אותם, צריך גם אותו דגם של זכרון.

פורסם

נו, זה עניין של חנות.

תאמין לי שהם לא מפסידים עליך.

מנגד לא ממש תפשוט רגל ... אז למה לא ?

בהצלחה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים