עבור לתוכן

מחשב נייח לשימוש משרדי ולגיימינג קל (5K)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי לא מזמן המלצה למפרט על סמך הדרישות שאציג מטה. (לינק למפרט)

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבדים:
Intel Core i7 8700 / 1151 Tray
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 1650
קירור למעבדים:
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 103
לוחות אם:
Gigabyte B360M D2V
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 335
זכרונות RAM:
Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 760
מארזים:
Cougar MX330 Case + Antec Neo Eco 550W Modular 80+ Power Supply
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 414
כונני SSD:
Gigabyte SSD M.2 PCIE NVMe 128GB
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 185
כוננים קשיחים:
Seagate HDD 2.5" 1.0TB 128MB SATA3 Barracuda
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 228
כרטיסי מסך:
Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 1199
הרכבת מחשב:
הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)
    כמות: 1 - מחיר: ₪ 0
סה"כ: ₪ 4874
מתחייבים למחיר משתלם ביותר עבור מפרט זהה.
המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
https://www.tms.co.il/34529

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע אליו בהתבסס על ההעדפות, השאלות והצרכים שלי שמפורטים בהמשך.

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

התקציב הינו 5K, עם גמישות של כמה מאות שקלים במידה ואבין שיתרמו משמעותית.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

עבודה משרדית, משחקים (השאיפה שלי היא שאוכל לשחק על רזולוציה של 4K, פחות חשוב לי ה-FPS ברזוליציה זו, בעיקר כי אני מחפש להשקיע במחשב שישמש אותי למספר שנים ולא יהיה לא רלוונטי במהירות; צפייה בסדרות וסרטים)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא, כבר נקנו

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

אין צורך בקורא תקליטורים

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?

בזמן הקנייה לא, אולי בעוד כמה שנים כדי להישאר רלוונטי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

הרכבה בחנות, יש לי כבר רישיונות כך שאין צורך לקנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה לחנות ספציפית

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

טווח זמן מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים?

HDMI, 2X USB3 2X (אם תצליחו לשכנע אותי שאין צורך ב-HDMI ו-DP עדיף - אשמח לשמוע)

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

כן, אך לא מחייב במידה והנ"ל מייקר את החבילה בצורה משמעותית

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

* אין לי צורך בגימיקים שמייקרים (אורות, מארזים "יפים", עכברי גיימינג, קירור מים)

* ברוב שעות היממה  המחשב יהיה במצב Sleep כי לא אהיה נוכח (השחיקה תהיה נמוכה יותר)

* אני לא זקוק כרגע ל-SSD בנפח גבוה, אשתמש בו להתקנת מערכת ההפעלה בלבד בשלב זה, את השאר אשמור ב-HDD סטנדרטי

* אין לי כוונה להשקיע הרבה כסך בלוח אם, אשאף למינימום תוך שאיפה שלא "יחנוק" את שאר הרכיבים (חשובים לי חיבורי PCI למיניהם)

יש לי גם כמה שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה ברורה יותר:

* האם יש ביטוי והצדקה להשקעה ב-SSD מהיר יותר או שההבדלים זניחים כל עוד מדובר בהתקנת מערכת ההפעלה?

* האם ישנם רכיבים שכדאי כלכלית ובצורה מובהקת להזמין מאמזון במקום לרכוש בארץ?

* האם יהיה נכון להתפשר על זיכרון של 8GB RAM במקום 16?

* מה דעכתם על הבחירה בכרטיס המסך הזה? איך הוא בהשוואה לכרטיסים אחרים שיכולים להתאים למפרט?

* מה דעכתם לגבי לוח האם? ניסיתי לחסוך -האם הוא לא יהווה צוואר בקבוק?

* שאלה מורכבת יותר - הועלתה בפני הצעה ליצירת מפרט דומה אך תוך התבססות על מעבד AMD שיחסוך מחיר בעלות המעבד עצמו ואת עלות האורור הנדרש - צעד נכון לדעתכם? הפערים אכן קטנים שיצדיקו את הבחירה הזו?

תודה רבה וסליחה על החפירה! :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Guy Brodesky

1. כן בהחלט, המהירות די משנה את זמן התגובה של מערכת ההפעלה וכל שאר הדברים שאתה מתקין על זה, לדוגמא - זמני טעינה מהירים יותר במשחקים, מערכת הפעלה מהירה יותר, התקנות מנירות יותר וכו'.

2. לא, בעיקר בעליית המחירים של אינטל עדיף להזמין מהארץ, גם כדאי להזמין מהארץ כדי לא להסתבך עם האחריות הבעייתית של אמאזון

3. ממש לא, גם לגיימינג וגם לריבוי משימות עדיף 16 כי 8 לא מתמודד הכי טוב, היה לי 8 גיגה ראם, בכל משחק היה לוקח איזה 5 אז הראם היה מועמס מאוד, תמיד עדיף יותר, ובתקציב שלך זה אפשרי לגמרי

4. בשביל להריץ משחקים חלק על 1080 אז כן, בשביל 4k ממש לא, בתקציב שלך תצטרך להסתפק ב1080 או ב2K כי ב5000 לא אפשרי להשיג כרטיס שיתמודד כמו שצריך עם 4K

5. הוא סבבה ואין שום צוואר בקבוק, הדבר היחיד שאתה מוותר עליו בלוח האם הזה זה כמה USB PORTS וOC

6. צעד נכון בהחלט, אינטל העלו מחירים בגלל המחסור שלהם בצ'יפים אז עכשיו AMD הרבה יותר עדיף בעיקרכשהוא גם בא עם קירור משלו במקום לבזבז עוד 100

אישית אם יש לך מסך שהוא מעל 60Hz אז עדיף DisplayPort כי HDMI לא תומך בקצב רענון מסך שגבוה יותר מ60

הרכבתי לך פה מפרט עם 1070, שיוכל (בערך) להריץ משחקים ב4K, תאמר לי מה דעתך

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=144801
שמחתי לעזור!

*אני מרכיב מורשה מפלונטר אך אין לי שום כוונה לפרסם אותם או להשוות אותם לחנויות אחרות*

תודה על התשובה גיא!

כמה שאלות:

* אם אני ארצה להישאר עם ה-RX 580 או לקחת GEFORCE 1060, הם יוכלו להריץ 2K עם FPS טוב?

* אתה יודע להגיד אם לוח האם הזה תומך בזכרונות RAM במהירות הזאת? יכולה להיות עם זה בעיה?

פורסם
ציטוט של roeya2

אם אני ארצה להישאר עם ה-RX 580 או לקחת Geforce 1060, הם יוכלו להריץ 2K עם FPS טוב?

עדיף GTX1070 על 2K.

ציטוט של roeya2

אתה יודע להגיד אם לוח האם הזה תומך בזכרונות RAM במהירות הזאת? יכולה להיות עם זה בעיה?

יתמוך. אפשר ב-660 ₪ בלי אורות.

וד"א לא ממליץ על 128GB איחסון למערכת הפעלה. תלך על לפחות 240GB.

plonter_logo.png
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - AMD Socket - AM4
YD260XBCAFBOX - AMD - AMD RYZEN5 2600X (Gen2) - 6 Cores, 12 Threads - 3.6/4.2Ghz - 95w TDP - 12nm  - BOX with Wraith Spire Fan...
שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי
 כמות:  - 1 - 924/906

לוחות אם - AMD Socket AM4
B450M-DS3H - Gigabyte - AM4 - B450 - 4x DDR4 3200MHz 64GB - DVI - HDMI - PCIe x16 - M.2 - 4x SATA - 6 USB 3.1 - 8 USB 2.0 - mATX ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 350/343

זכרונות - DDR4 - לנייח
TC48G30S815_Kx2 - V-COLOR - 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz - CL15 - 1.35V - RETAIL...
אחריות לכל החיים
 כמות:  - 1 - 658/645

כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe
GV-N107TWF2-8GD - Gigabyte - GeForce GTX1070Ti GPU - 8GB GDDR5 memory - WindForce2 cooler - 256 bit memory bus - Boost:1721 MHz / Base:1632 MHz (OC Mode) - Boost:1683 MHz / Base:1607MHz (Gaming Mode) - size: H=37 L=280 W=131 mm ...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 2390/2342

דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA
CT240BX500SSD1 - Crucial - 240GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 3D NAND - 7mm - Comes with Acronis True Image for Crucial - BX500 Series...
שלוש שנים אחריות
 כמות:  - 1 - 189/185

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA
WD10EZEX - Western Digital - 1TB - 3.5 inch - 7200 RPM - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - WD Caviar Blue series...
שנתיים אחריות
 כמות:  - 1 - 196/192

מארזי מחשב - מארז עם ספק
MX330-NE550M - Cougar - MX330 -  With Antec 550W NE550M Modular 80Plus Bronze PSU - Mini-ITX / Micro ATX / ATX - Max. Graphic Cards Length: 350mm - Max. CPU Cooler Height: 155mm - 1x 120mm Fan...
שלוש שנים אחריות למארז וחמש לספק
 כמות:  - 1 - 416/408

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים
SERVICEFORUM - Plonter - עלות הרכבת המחשב היא על חשבון הבית עבור מחשב שלם. אם לא מדובר במחשב שלם, יכול להיות שתהיה תוספת תשלום עבור עבודת הטכנאי, בהתאם להחלטת הגורמים המוסמכים. משלוח עם שליח לכל מקום בארץ. המשלוח חינם בהזמנת ...

כמות:  - 1 - 1/1

5124.00 / 5022

עד 12 תשלומים ללא ריבית.
המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה
הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=144833

השינויים הם:

צ'יפסט 450 תומך PBO.

זכרונות מהירים אבל בלי לדים.

כרטיס מסך חזק GTX1070TI יריץ משחקים ב-2K על FPS גבוה.

SSD של 240GB מיצרן אמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים