פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים כולם יודעים שחומרים משמרים ,אינם הדבר הכי בריא שיש . הבעייה שכל הניסויים שנעשו עד כה עם חיות מעבדה עם חומרים משמרים נפוצים ,מצאו שהעלייה בתחלואה בסרטן בכלל ובסרטן המעי הגס בפרט ,הסתכמה באחוזים בודדים בלבד. (הערה -כל האמור לעיל לא מתייחס לפוספטים וניטראטים שנעשה בהם שימוש מסיבי בתעשיית הניקניקים והנקניקיות ושגורמים בוודאות מוחלטת ובאחוז גבוהה מאוד לסרטן.) ניסויים אחרונים שבוצעו לאחרונה הראו שאכן מרבית החומרים המשמרים יוצאים מהגוף ולא נספגים אולם כאשר נעשה שימוש גם בחומרים מתחלבים כפי שיש בכמויות בסלטים מוכנים , החדירות של דופן המעי גדלה ואיתה הספיגה לשכבות העמוקות של המעי , היכן שהתאים מתחלקים במהירות וכמו כן גם לדם של כל אותם כימיכלים , שמרגע שהם עוברים את הרירית החיצונית , הם הופכים לחומרים מוטוגניים , קרי מחוללי סרטן .
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים לא לקנות הביתה וזהו ממילא הכי טוב להכין סלט טרי בבית קנו קצת ירקות יא ראבי
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים ציטוט של Sargon איך זה אם כן שתוחלת החיים רק עולה? לך תבדוק איפה היא יורדת תמצא שם לא מעט בורות. בוקר טוב אליהו.
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים אני יודע, בארה"ב היא יורדת. אבל מה זה מוכיח על הסלט שלנו? בארצות הברית שמים סוכר בהכל... אצלנו שמים יותר שמן וחמאה לכן ייתכן ובגלל זה יש הבדל כזה גדול. לא בגלל שהם בורים, בגלל שמאכילים אותם סוכר.
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים יש בכלל ספק שסלט חתוך ומוכן לא מחייב חומרי שימור? יש בכלל ספק שזה לא פחות בריא מלהכין סלט בעצמך? גם לגדל ירקות בעצמך זה יותר בריא אוליי מהירקות בסופר...
פורסם 2016 בספטמבר 119 שנים אגב מכירים את האשכולוית החתוכות והפרוסות בתוך קופסה אטומה בוואקום לכאורה? יש גם כזה של רימונים. בזה יש חומרי שימור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.