עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך למחשב נייח

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,מחפש המלצות לגבי כרטיס מסך למחשב נייח שברשותי.

תקציב עד 1000 חריגה מקסימלית 300 ש"ח.

למטרת מחשקים (בעיקר FIFA 2016/GTA V) לא בקטע של גיימינג מטורף סתם לפאן.

אני מדגיש שבדקתי בפורומים אחרים בארץ ובחו"ל והרוב ענו לי שמתאים לי:

MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E

ובכל מקרה אני אשמח לעזרה מהאתר הזה גם ולחוות דעת נוספת מכם.

ספק כוח כתוב 490W Max

ולמטה כתוב 500W שזה בטח הכוח הכללי שלו או משהו כזה.

תודה מראש לעוזרים!

1.gif

2.jpg

Dxdiag 1 System.jpg

Dxdiag 2 Graphic.jpg

IMG-20160208-WA0002.jpg

פורסם
  • מחבר

והוא יהיה מתאים? לא כבד מידי לפי המפרט של המחשב?

פורסם

בלי קשר לכרטיס המסך, יש בעיה... המחשב שלך כבר קצת מיושן.

הבעיה העיקרית איתו היא שיש לו 2GB זיכרון. אני לא בטוח בכלל ש-GTA V ירוץ עם 2GB (למרות שאולי אני טועה... בכל מקרה הביצועים יהיו חלשים).

הכרטיס שישתלם בתקציב שלך הוא אכן ה-960, אבל אם זה כל התקציב ואין בשום אופן מה לעשות (וגם חייבים לקנות, כי אתה יודע, אפשר גם לוותר ולחסוך קצת לאח"כ) - אני הייתי מוסיף 2GB זכרון שיהיו 4 ולוקח GTX 950. עוד סיבה לקחת את ה-950 - הספק שלך ככל הנראה גנרי (לא של יצרן מוכר), והייתי מכביד עליו כמה שפחות.

אבל רגע.. ערכתי: יכול להיות שהרחבת זיכרון + GTX960 גם יכנסו לך לתקציב. פשוט תבדוק בזאפ (גרסת 2GB של הכרטיס תספיק לך, אתה לא צריך 4GB).

קח בחשבון שתצטרך ברוב המקרים לרוץ על הגדרות של בערך Medium, גם בגלל ה-CPU. לא High או אולטרה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

בלי קשר לכרטיס המסך, יש בעיה... המחשב שלך כבר קצת מיושן.

הבעיה העיקרית איתו היא שיש לו 2GB זיכרון. אני לא בטוח בכלל ש-GTA V ירוץ עם 2GB (למרות שאולי אני טועה... בכל מקרה הביצועים יהיו חלשים).

הכרטיס שישתלם בתקציב שלך הוא אכן ה-960, אבל אם זה כל התקציב ואין בשום אופן מה לעשות (וגם חייבים לקנות, כי אתה יודע, אפשר גם לוותר ולחסוך קצת לאח"כ) - אני הייתי מוסיף 2GB זכרון שיהיו 4 ולוקח GTX 950. עוד סיבה לקחת את ה-950 - הספק שלך ככל הנראה גנרי (לא של יצרן מוכר), והייתי מכביד עליו כמה שפחות.

אבל רגע.. ערכתי: יכול להיות שהרחבת זיכרון + GTX960 גם יכנסו לך לתקציב. פשוט תבדוק בזאפ (גרסת 2GB של הכרטיס תספיק לך, אתה לא צריך 4GB).

קח בחשבון שתצטרך ברוב המקרים לרוץ על הגדרות של בערך Medium, גם בגלל ה-CPU. לא High או אולטרה.

כן אני מודע לזה ולא מצפה להריץ על HIGH וכן המחשב לא הכי חדש אבל אני בטוח שאפשר לשדרג ל4G ראם ואז כרטיס כמו שאמרת..הספק אין לי מושג האמת של איזה חברה הוא..והתלבטות היא מה ישתלם לי יותר איזה כרטיס מסך יתאים יותר טוב ודווקא רציתי שהתייחסו לגבי מה שהמליצו לי במקומות אחרים על הMSI האם זה באמת מתאים ומשתלם?. תודה רבה לך!

פורסם

בבקשה :)

יודע מה, קודם כל תשים 4GB זיכרון, זה שווה לך בלי קשר לכרטיס.

אחר כך, הייתי ממליץ על GTX960, אם יש לך כסף לזה. זאת בכל אופן ההמלצה על שדרוג בכ-1200 ש"ח. לא הייתי הולך על כרטיס של AMD (ה- 380) עם הספק-כח שלך.

ספק כח חדש, מעבד ולוח חדשים, עוד 4GB זיכרון... כל זה יעזור, אבל זה לא בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

בבקשה :)

יודע מה, קודם כל תשים 4GB זיכרון, זה שווה לך בלי קשר לכרטיס.

אחר כך, הייתי ממליץ על GTX960, אם יש לך כסף לזה. זאת בכל אופן ההמלצה על שדרוג בכ-1200 ש"ח. לא הייתי הולך על כרטיס של AMD (ה- 380) עם הספק-כח שלך.

ספק כח חדש, מעבד ולוח חדשים, עוד 4GB זיכרון... כל זה יעזור, אבל זה לא בתקציב שלך.

לא חח כבר הייתי קונה עם כל זה מחשב בסיס טוב וחדש ואז קונה חלקים במקום זול ומתקין לבד אבל לא בעניין לבזבז כרגע כלכך הרבה אלה בעיקר על הכרטיס מסך וזיכרון כמו שאמרת שזה יכול להיות סבבה יחסית למחשב עצמו. ודווקא רציתי שהתייחסו לגבי מה שהמליצו לי במקומות אחרים על הMSI האם זה באמת מתאים ומשתלם?. תודה רבה לך!

ואגב איזה GTX960 של MSI או GYBABITE?

פורסם

אנחנו מדברים על גרסאות שונות של 960?

אם כן אז תן אולי קישורים לשני הכרטיסים ויעזרו לך... כי לכל חברה יש יותר מדגם אחד של הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

אנחנו מדברים על גרסאות שונות של 960?

אם כן אז תן אולי קישורים לשני הכרטיסים ויעזרו לך... כי לכל חברה יש יותר מדגם אחד של הכרטיס הזה.

לא יודע על איזה גרסאות דיברנו פשוט חיפשתי ומצאתי 2 שכנראה מין הסתם מובילות שזה אחד GTX960 של MSI ואחד של GYGABYTE

השאלה מה יותר טוב ועדיף מהם..אין הבדל גדול בתקציבים אבל בכל זאת מה יותר עדיף לי מהם אחרי שכמובן אקנה עוד 2 GB ראם. שתי הכרטיסי מסך כמו שאמרת 2G לא 4.

MSI:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26017&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

Gigabyte

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14962

פורסם

שני הכרטיסים עושים פחות או יותר אותו דבר, ולמרות שאני אוהב את אלה של MSI... אני לא רואה סיבה לשלם עליו עוד 150 ש"ח.

יכול להיות שיש ל-MSI פונקציה של כיבוי המאוורר בזמן שאתה לא משחק, כך שהוא קצת שקט יותר. יש את התכונה הזו ב-970, אני לא יודע לגבי 960 (למרות שמאוד סביר שכן).

הייתי ממליץ לך לשמור את ה-150 ש"ח שתחסוך, להוסיף עוד קצת בהזדמנות ולהחליף את הספק הזה לאחד קצת יותר טוב..

ואגב, גם את הספק וגם את הכרטיס תוכל להעביר למחשב הבא (לגבי זיכרון אני לא בטוח).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של E71

שני הכרטיסים עושים פחות או יותר אותו דבר, ולמרות שאני אוהב את אלה של MSI... אני לא רואה סיבה לשלם עליו עוד 150 ש"ח.

יכול להיות שיש ל-MSI פונקציה של כיבוי המאוורר בזמן שאתה לא משחק, כך שהוא קצת שקט יותר. יש את התכונה הזו ב-970, אני לא יודע לגבי 960 (למרות שמאוד סביר שכן).

הייתי ממליץ לך לשמור את ה-150 ש"ח שתחסוך, להוסיף עוד קצת בהזדמנות ולהחליף את הספק הזה לאחד קצת יותר טוב..

ואגב, גם את הספק וגם את הכרטיס תוכל להעביר למחשב הבא (לגבי זיכרון אני לא בטוח).

כן אני גם חושב שהכרטיס של MSI יותר אמין וטוב לדעתי וללפי מה שקראתי גם..אז ה950 אולי באמת יותר סביר וראם וספק..נבדוק את העניין ונראה מה נעשה בסוף..ראיתי מחשבים ב3000 ומשהו עם אחלה בסיס רק בלי כרטיס מסך טוב שזה יכול להיות די סבבה לשדרוג וחלקים חדשים כמובן...אז אני בודק את הכיוון הזה גם אולי יותר טוב מאשר לשדרג את הקיים ולבזבז כסף במקום להביא משהו עם לוח עם ומעבד יותר טוב וחדיש יותר ואז פעם הבאה פשוט לשדרג כרטיס מסך..תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם הבנתי נכון, אבל פעם ראשונה שאני שומע ש msi יותר טובים מ gigabyte, לפני 5 שנים זה היה ברור ש gigabyte יותר טובים.

פורסם

גם ג'יגהבייט טובים...

אבל קו ה-GAMING של MSI - כמו גם ה-STRIX של ASUS - הם באמת ברמה.

פורסם

מבחינתי יש EVGA ואסוס למעלה, וכל השאר מתחת, כרגע.

ההוחכה נמצאת בפודינג, והפודינג הוא מיסבים איכותיים בעלי אורך חיים כפול ויותר מאלו שמשתמשים בהם באחרים. זמן מוצהר של 50K שעות לעומת 20\25 זה לא מעט. קשיחות פיזית של המאוררים עצמם היא עוד משהו שפוגע באמינות של כרטיסי מסך, ומאווררי GB.... אוי.

הבעיה היא המחיר. GB הוא המותג הכי נמכר בישראל כי הישראלי שופט בעיקר.... לפי מחיר. אם יצמידו לי סכין לגרון בין GB ל-MSI במקרה הזה, כנראה שבכל זאת הייתי בוחר ב-MSI. לא הרבה עסקים היום יפרסמו אחוזי כשל וחזרות, אבל יש מעט שכן מעזים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים