עבור לתוכן

מקצה לקצה - Galaxy S6 Edge בביקורת

Featured Replies

פורסם

לא טורח אפילו לקרוא, אחרי הביקורת על ה-S6 הרגיל כבר ברור לי מראש שהביקורת תהיה מוטה מראש נגד המכשיר.

קראתי רק את הסיכום, ואכן לא טעיתי. שוב התבכיינות על הסוללה ועל ה-SD. יופי.

פורסם

לא נראה שהכתבה נועדה לקריאה, כנראה הביקורת הכי מבישה שראיתי, ההתייחסות לסוללה, לביצועים ולמצלמה שנאמר שמדובר באותו דבר זה בדיחה לא מצחיקה ממתי על הקורא לקרוא ביקורת על מכשיר אחר כדי להבין מה האיכות של המצלמה. (לפחות אני מקווה שבביקורת על הS6 דובר בהרחבה) הדבר חל גם על התצוגה אין התייחסות ראויה. הדבר היחיד שהיה טוב יחסית בביקורת זה המשחק מילים "לחיות על הקצה". מצטער אם היו לי ציפיות יותר גבוהות מהכתבות באתר.

milford אתה מתכוון לחלק של "הרע"? אם כן לא הבנתי איפה הבעיה? הסוללה לא מציגה תוצאות בשמיים וחוסר בSD הוא בהחלט דבר רע, לא לכולם זה משנה אבל בהחלט מקומו בכותרת של "הרע".

פורסם

לא יודע, לי זה נראה שהוא אוהב את המכשיר והיה סולח על הכל אם המחיר היה נמכר באלף דולר, כמו בחו"ל :-)

פורסם
milford אתה מתכוון לחלק של "הרע"? אם כן לא הבנתי איפה הבעיה? הסוללה לא מציגה תוצאות בשמיים וחוסר בSD הוא בהחלט דבר רע, לא לכולם זה משנה אבל בהחלט מקומו בכותרת של "הרע".

קרא את הדיון בלינק שקישרתי אליו.

הכוונה שלי היתה שבגלל שני החסרונות האלה הכתב הגיע לביקורת הזאת עם דעה מוצקה מראש (אנטי נגד המכשיר) ולאורך כל תהליך הכתיבה שלה פשוט ניסה להצדיק את עצמו ולשכנע את עצמו ואת הקוראים כמה שהמכשיר גרוע, בגלל הדעה המוקדמת שהוא הגיע אליה בעקבות שני ה"חסרונות" הנ"ל. קרא את הדיון בלינק שקישרתי אליו, הביקורת הזאת היא בסך הכל סוג של "תוספת" לביקורת על ה-S6 הרגיל.

פורסם

מה שהביקורת לא ענתה עליו, היא נוחות השימוש. מכשיר שהקצוות שלו הם שימושיים, יכול ליצור בעיה בזמן שימוש שוטף - החזקה, הקלדה, וכמובן החלקה מהיד. האם הוא נוח, או שלא?

פורסם

אני מניח שתצטרך לקרוא ביקורת באתר אחר כדי לקבל התייחסות :)

פורסם
מה שהביקורת לא ענתה עליו, היא נוחות השימוש. מכשיר שהקצוות שלו הם שימושיים, יכול ליצור בעיה בזמן שימוש שוטף - החזקה, הקלדה, וכמובן החלקה מהיד. האם הוא נוח, או שלא?

למי אכפת עכשיו מהשימושיות??? תפסיק לנסות להסיט את הדיון מהנושא המרכזי, והוא שהמכשיר הזה גרוע כי אין לו חריץ SD !!!!!!!!!!!

פורסם

LOL אני מסכים עם מילפורד תפסיק לדבר שטויות :)

פורסם
  • מחבר
מה שהביקורת לא ענתה עליו, היא נוחות השימוש. מכשיר שהקצוות שלו הם שימושיים, יכול ליצור בעיה בזמן שימוש שוטף - החזקה, הקלדה, וכמובן החלקה מהיד. האם הוא נוח, או שלא?

למה אין התייחסות?

קשה לתאר את זה על הכתב, אבל ההרגשה להחזיק מכשיר שהמסך שלו קמור בשני קצוותיו היא פשוט משונה. היא לא רעה במיוחד, אם כבר זה די תורם לארגונומיות של המכשיר, אבל זה כל כך שונה מכל מה שהתרגלתי אליו שזה פשוט נותן הרגשה משונה. מהר מאוד מתרגלים לכך ומגלים שישנם יתרונות שוליים מסויימים למסך שכזה. גלילה מקצה המסך לאמצע, אותה תכונה שמשתמשים בה ב-Material Design של גוגל כדי לפתוח תפריט צד למשל, מרגישה כאילו היא נועדה למכשיר הזה. מכיוון שגם בעת שאתם אוחזים את המכשיר אצבועתיכם למעשה עדיין נוגעות במסך, גלילה בכל רגע נתון היא נוחה וקלה ביותר.
האדג' מרגיש ממש מושלם בכף היד, כאשר השילוב בין גב המתכת לזכוכית המקומרת באמת מרגיש יותר פרמיום מכל מכשיר אחר שהרגשתי עד כה, כולל ה-S6 "הרגיל", שזה הישג מכובד בפני עצמו. האדג' גם מתהדר במידות קצת שונות מה-S6 הרגיל, כאשר הוא קצת יותר קצר ,טיפה יותר עבה ושוקל גם כ-6 גרם פחות. בהחלט לא שינויים מרחיקי לכת אבל משהו בו מרגיש יותר נוח לאחיזה.
פורסם

דווקא בהתחשב בזה שזאת בסה"כ גרסה מעט שונה של ה-S6 הרגיל ולא באמת מוצר אחר נראה לי הגיוני להפנות לביקורת שלו והוא כן התייחס לשינויים (הלא כל כך רבים).

דווקא לטעמי ביקורת בסדר גמור בפני עצמה, מה שכן עם הביקורת של ה-S6 גם אני לא ממש הסכמתי..

בכל הפרמטרים הכי חשובים - ביצועים, מסך, מצלמה, עיצוב - ה-S6 מעולה (יותר מרוב מכשירי הדגל). סוללה קצת פחות אבל סבירה.

(העיצוב לא באמת עקרוני לי, בכל מקרה אני שם כיסוי שמסתיר את הרוב)

הביקורת מתמקדת בפיצ'רים כאלה ואחרים שהם עבור רוב האנשים הם לא הדבר הכי חשוב

  • העובדה שהS6 הבסיסי בא עם 32GB לעומת ה-16GB ב-S5 יותר משמעותית בשבילי מאשר כרטיס SD
  • אין לי סוללה חלופית למרות שלמכשיר הנוכחי שלי אפשר להחליף, כשצריך אני משתמש בסוללה ניידת.
  • העמידות למים נחמדה אבל לא קריטית, מי שבאמת רוצה יצטרך לקנות את גרסת האקטיב. בכל מקרה סוני המתחרה היחידה שמציעה את זה.
  • מסכים לגמרי עם זה שמסך QHD מיותר על 5.1' אבל כנראה שסמסונג נכנעו לצורך השיווקי. למרות זאת, גם אם זה מיותר, זה לא חסרון בפני עצמו אלא רק לא ממש יתרון, ובלי קשר לרזולוציה המסך מצוין (זה בעיקרון פוגע בביצועים/סוללה אבל את זה מודדים בנפרד בקטגוריית הביצועים/סוללה)

במקום החסרונות בפיצ'רים הללו יש אחרים כמו קריאת טביעת אצבע, חיישן HR, טעינה אלחוטית וכו'.

כמובן כל אחד עם השיקולים שלו איזה פיצ'רים משמעותיים לו אבל בסה"כ - המכשיר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים