עבור לתוכן

חיי סוללה Samsung Galaxy S6

Featured Replies

פורסם

טוב אז עברתי לא מזמן ל Samsung Galaxy S6 מאייפון 4 חחח.

1.) עכשיו אני חייב להגיד לכם הסוללה שלו יחסית סבבה אבל יש איזה דרך לחסוך בסוללה?

WIFI + GPS + מיקום - תמיד מכובים עד שאצטרך אותם, בהירות המסך שלי היא בדרך כלל לא גבוהה חוץ כאשר אני בחוץ באור יום, והטלפון תמיד על מצב חיסכון בחשמל.

2.) עוד שאלה קטנה- איך אני יכול לדעת מה מבזבז הרבה סוללה, לדוגמה יש את הגאדג'ט Omni Swipe שאני מאוד אוהב, אבל אמרו לי שהוא מבזבז סוללה,

ויש את האופציה לעשות של החלקת מקלדת שזה גם מאוד שימושי ואמרו לי שגם זה מבזבז סוללה, אז איך אני באמת יכול לבדוק את הדברים האלו ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

תוריד greenify

פורסם

Gsam לניטור השימוש בסוללה

פורסם
  • מחבר
Gsam לניטור השימוש בסוללה

לא הבנתי למה אני צריך את האפליקציה הזאת.

תוריד greenify

כנ"ל גם לגבי האפליקציה הזו.

מקלדת זה רק SwiftKey

מה היתרונות של המקלדת הזאת? ואיך זה קשור לשמירה על חיי הסוללה ?

פורסם

שאלת איך תדע מה מבזבז לך את הסוללה, אז עניתי - gsam.

זו אפליקציה שאומרת לך גם בנתונים וגם בגרפים אלו אלמנטים צרכו סוללה וכמה. אם יש לך root, תוכל גם לקבל מידע על wakelocks באמצעות האפליקציה הזו, שאלה הדברים שמעירים לך את המכשיר משינה.

נערך על-ידי Animor

פורסם
  • מחבר
שאלת איך תדע מה מבזבז לך את הסוללה, אז עניתי - gsam.

זו אפליקציה שאומרת לך גם בנתונים וגם בגרפים אלו אלמנטים צרכו סוללה וכמה. אם יש לך root, תוכל גם לקבל מידע על wakelocks באמצעות האפליקציה הזו, שאלה הדברים שמעירים לך את המכשיר משינה.

זה לא מה ששאלתי, אם הייתי רוצה לדעת את זה הייתי נכנס לשימוש בסוללה ושם גם רשום.

לדוגמה הנה מה שרשום שם:

הנה הרשימה שמבזבזת-

20% FACEBOOK

13% מסך

7% WHATSUPP

7% מערכת הפעלה ANDROID

5% GOOGLE PLAY

5% סנכרון [ עם ציור של @ ]

3% סוללה במצב המתנה.

* השאלה שלי הייתה מה אני צריך לעשות כדי שהסוללה תישאר ליותר זמן [ להאריך את חיי הסוללה ].

פורסם

לסגור את האינטרנט כשהוא לא בשימוש. יש אפליקציות שעושות את זה אוטומטית כשהמסך כבוי, ומדליקות אותו ל-X זמן רק פעם ב-Y דקות. זה יכול להיות ההבדל בין מכשיר שמחזיק יום-יומיים ובין מכשיר שמחזיק שבוע-שבועיים (כשהוא מונח ללא שימוש).

פורסם
  • מחבר
לסגור את האינטרנט כשהוא לא בשימוש. יש אפליקציות שעושות את זה אוטומטית כשהמסך כבוי, ומדליקות אותו ל-X זמן רק פעם ב-Y דקות. זה יכול להיות ההבדל בין מכשיר שמחזיק יום-יומיים ובין מכשיר שמחזיק שבוע-שבועיים (כשהוא מונח ללא שימוש).

הכוונה שהוא מכבה את האפליקציות כשהמסך ננעל וכאשר אני פותח את המסך אז הוא מדליק את האפליקציות האלו חזרה ?

פורסם
  • מחבר
לא

אז מישהו יכול להגיד לי איזה דרך יש לשמר את הסוללה ליותר זמן ??

- - - תגובה אוחדה: - - -

לא

אז מישהו יכול להגיד לי איזה דרך יש לשמר את הסוללה ליותר זמן ??

פורסם
זה לא מה ששאלתי, אם הייתי רוצה לדעת את זה הייתי נכנס לשימוש בסוללה ושם גם רשום. לדוגמה הנה מה שרשום שם:

הנה הרשימה שמבזבזת- 20% FACEBOOK 13% מסך 7% WHATSUPP 7% מערכת הפעלה ANDROID 5% GOOGLE PLAY 5% סנכרון [ עם ציור של @ ] 3% סוללה במצב המתנה. * השאלה שלי הייתה מה אני צריך לעשות כדי שהסוללה תישאר ליותר זמן [ להאריך את חיי הסוללה ].

זה כן מה ששאלת - תסתכל בפוסט הראשון שלך, אבל לא משנה...

בכל אופן, GSAM מספק הרבה יותר מידע מאשר מה שהממשק של סמסונג מראה. אם יש לך root אתה יכול לדעת אלו אפליקציות העירו את המכשיר והתחברו לאינטרנט כדי לעדכן מידע, מי השתמש בחיישנים שונים (כדוגמת GPS) וכו'.

הערת המכשיר היא גורם מרכזי בזליגת סוללה. לכאורה המסך כבוי והסוללה לא אמורה לרדת, אבל בפועל מתרחשים הרבה תהליכים והמכשיר מתעורר כל זמן נתון על מנת לבצע פעולות מסוימות. לכל הערה כזו יש השפעה על הסוללה, שהיא כמובן גדולה יותר ממה שצרכה האפליקציה שהעירה את המכשיר בעצמה.

באמצעות אפליקציות כדוגמת GSAM ניתן לנטר את הסוללה ואת הגורמים במערכת ההפעלה שהובילו לצריכתה. אם יש למשל אפליקציה שהווידג'ט שלה מעיר את המכשיר מאות פעמים במהלך שעות ספורות, ניתן להסיק מכך שמדובר באפליקציה בעלת השפעה שלילית על הסוללה.

במקביל למה שכתבתי, תוריד את Greenify ותוסיף לה אפליקציות ויישומים שאתה לא צריך שיעבדו ברקע, כאשר אתה לא משתמש בהן. אתה יכול, למשל, להכניס לרשימה שלה את פייסבוק, אבל לא כדאי להכניס את ווטסאפ...

פורסם

איזו אפליקציה טובה לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים