עבור לתוכן

Galaxy S6 VS LG G4

Featured Replies

פורסם

מבחינת נתונים טכניים, המצלמה של ה-G4 אמורה להיות טובה יותר בתנאים תאורה בעייתיים, משום שהמפתח גדול יותר. ה-G4 מאפשר גם מצב של שליטה ידנית מוחלטת, כמו במצלמות DSLR, ושמירת תמונה בקובץ RAW. אבל עדיין יכול להיות שהתמונות של ה-S6 תהיינה טובות יותר, זה גם עניין של טעם.

בקישור הזה יש מבחן מעניין מאוד בין המצלמות, בשיתוף כלל הגולשים. התוצאות עדיין לא פורסמו, אני מחכה להן בסקרנות.

שני המסכים מעולים, אבל ממה שקראתי המסך של ה-S6 בהיר יותר וברור יותר באור שמש ישיר. יש גם את העניין המוכר של צבעים חמים יותר במסכים של הגלקסי וגם זה עניין של טעם - תמונה צבעונית ובולטת יותר (S6) או צבעים נאמנים למציאות, אבל קצת יותר דהויים (G4).

המסך של ה-G4 גדול יותר, אבל יש לזכור שהוא כולל את שורת הכפתורים למטה. אצל סמסונג, הכפתורים נמצאים מתחת למסך, כך שיש פיצוי מסוים.

לשני המסכים יש רזולוציה של 2K, וזה מיותר מאוד לדעתי. לא רק שכמעט ואין תכנים ברזולוציה הזו, העין האנושית גם לא יכולה להבחין בהבדל בין FHD ל-2K. סתם בזבוז סוללה.

שני המכשירים תומכים בטעינה מהירה (שבב של קוואלקום), אבל רק ה-S6 מגיע עם מטען מהיר. מצד שני, ה-G4 מגיע עם סוללה נוספת ועמדת טעינה עבורה.

הנעלם היחיד מבחינתי הוא זמן הסוללה. המבחנים הסינתטיים האלה לא רלוונטיים לדעתי, אני לא נותן בהם אמון. צריך לחכות לדיווחים של משתמשים בפורומים השונים.

אחד היתרונות הגדולים של ה-G4 הוא המחיר. הוא הושק במחיר נמוך יותר וכיום נמכר בפחות מ-3000 ש"ח.

עוד יתרון משמעותי זה אפשרות לכרטיס SD, שקיימת רק ב-G4. באמת לא ברור לי איך סמסונג וויתרו על הפיצ'ר שתמיד ייחד אותם מהמתחרים. כל מי שמצלם תמונות וסרטונים (למשל בעלי משפחה) יברכו על האפשרות הזו.

אני עצמי מתלבט. אני מתכוון להמתין עוד חודש-חודשיים לירידת מחירים נוספת ולסקירות וביקורות נרחבות יותר ואז להחליט.

פורסם
לדעתי אתה טועה בנוגע לG4

הבעיות שאתה מתאר היו בG3 וכרגע הבהירות והקונטרסט באור יום שופרו משמעותית

SAMOLED טובים ככל שיהיו יש איתם הרבה בעיות כמו צריבות מסך שחיקה אחרי שימוש אינטנסיבי ומריחות על המסך

אם יש לך S6 בבקשה ממך אל תגיב פה דברים חסרי בסיס כלפי מכשירים אחרים

אני חייב לציין שאתה מעלה פה טענות מגוחכות.

בכדי ליצור מצב שבו התמונה נצרבת, המסך צריך להישאר דלוק מספר שעות עם אותה התמונה בלי שינוי.

בתור בעל s4 לשעבר (שנתיים שימוש) עם מסך Super AMOLED אני יכול להגיד לך באופן חד וחלק שאין שום מריחות או צריבות.

מעבר לכך, לצריבה (גם בפלאזמה) יש פתרונות פשוטים, אתה מוזמן לחפש בגוגל fix plasma burn tv.

בכל מקרה, אפשר לתת המון סיבות ללמה דווקא S6 או G4.

פותח הדיון, אם תדרג את הדרישות שלך נוכל להמליץ לך על המכשיר שהכי מתאים לך, הרי לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות.

קטגוריות לדוגמה - מחיר, מסך (גודל \ איכות), מצלמה, סוללה, נוחות ממשק וכד'...

שורה תחתונה, כמו שכבר ציינתי מקודם. מדובר על 2 מכשירים מעולים אשר יענו לך על הדרישות.

פורסם

אולי די כבר עם הטענה של הצבעים החמים והלא מדויקים ב S6? זה לא נכון כלל. זה המצב באחד מפרופילי הצבע במכשיר. ישנו פרופיל אחר מאוזן יותר. יכול כל אחד לבחור את הפרופיל שבא לו. מעבר לכך, באחת מהבחינות ההשוואתיות שנעשו, מדדו צבעים מדויקים יותר בסמסונג לעומת ה LG. וכמובן, ה AMOLED פשוט אוכל לארוחת בוקר כל LCD קיים בכל הקשור לניגודיות. לצורך הבהרה, אין לי אף אחד מהם, לא מתכוון לקנות אף אחד מהם, ואני גם לא חובב סמסונג במיוחד באופן כללי. אבל בהחלט החזקתי את שניהם ביד.

פורסם

בתור בעל S6 אני רואה שהפרופיל Adptive display הוא הכי קרוב למציאות, ועדיין הצבעים יחסית חזקים יותר ביחס למקור.

אני לא אומר שזה רע, להפך. מבחינתי זה יותר נעים לעין.

אבל מצד שני זה פחות נאמן למקור.

פורסם

זה דווקא המצב הכי גרוע.

הבייסיק מותאם ל SRGB

בעוד שה PHOTO

מותאם ל ADOBE RGB

מדידות שבוצעו ע"י חברת DISPLAYMATE מצאו כי זהו המסך המדוייק ביותר שמדדו.

כמובן יכול להיות הבדל כלשהו סין יחידה ליחידה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים