עבור לתוכן

עברתי ל012 ואין לי קליטה למרות המלצת GLOVE

Featured Replies

פורסם

יש לי שני מנויים. הם היו עד לפני שבוע בהוט מובייל אבל הקליטה לא הייתה מלאה אף פעם . אחרי שבדקתי עם GLOVE, וראיתי שהוא ממליץ לי לעבור ל012 (מקום ראשון במכשיר אחד ושני במכשיר השני) עברתי ל012. עכשיו הקליטה ניהיה פי כמה יותר גרועה, במכשיר אחד אני נע בין 0 ל-2 מקלות קליטה.. במכשיר השני רוב הזמן זה 0 וגם כשלא - פשוט אי אפשר להשתמש, לא שומעים אותי.

המכשירים m8 ו s3. בS3 זה יותר גרוע (לא שומעים אותי כשאני מדבר בבית).

עשיתי שוב בדיקה ב GLOVE.

ושוב יצא ש012 במקום הראשון!

אז קודם כל , GLOVE פשוט אפליקציה איומה שלא מהווה מדד לשום דבר. היא כנראה מיועדת רק כפלטפורמת פרסום לחברות סלולר ולא יותר.

ודבר שני.. מה לעשות? לאיזה חברה לעבור?

תודה.

נערך על-ידי Ovid

פורסם

למה לא לנסות את כולם כדי לראות מי הכי טובה (סה"כ יש 3-4 סוגי רשתות). גם תבדוק פה:

http://opensignal.com/

פורסם
  • מחבר

לפי האתר שנתת לסלקום יש את הקליטה הכי טובה. זה בהנחה ואני בודק דור 2,3,4. כשאני בוחר רק 3 סלקום במקום האחרון ובמקום הראשון פלאפון...

אני כבר מבולבל לגמרי..

נערך על-ידי Ovid

פורסם

סתם שאלה, מאיפה אתה?

פורסם

בS3 אתה יכול לנסות לשנות מודמים ולראות אם זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

נתניה..

ומה הכוונה לשנות מודמים ?

נערך על-ידי Ovid

פורסם

הרכיב התוכנתי שאחראי על הקליטה. ניתן לראות הבדלים לא קטנים בסוגי מודמים שונים.

פורסם
  • מחבר

אני על רום של CM שם, יש להם את האפשרות הזאת של לשנות מודם? כי אני לא מוצא משום מה..

אגב, יש איזה חוות דעת על גולן ?

זה 100 ש"ח רק על הכרטיסי סים וגם מחיר החבילות ביחד יצא ב20 ש"ח יותר, אז לפחות הייתי רוצה לדעת אם זה מוצדק..

עדכון : צרבתי שני מודמים כמו שהמלצת. זה מראה לי קליטה מלאה אבל אין לי שיחות נכנסות.. יש רק צליל חיוג למי שמתקשר אליי אבל אני לא מקבל שום שיחה

נערך על-ידי Ovid

פורסם
  • מחבר

עכשיו בכלל נעלם לי IMEI ואני לא יכול להוציא שיחות

פורסם

תצרוב רום בלי RIL. תחפש בPLAY אפליקציית PERKA FILE STASH, יש שם הרבה מודמים להתקנה. תוודא שאתה מוריד את הסוג הנכון. יכול להיות שתצטרך לצרוב מחדש את הרום כדי לתקן את הRIL. אני מקווה שלא דפקת לעצמך את הIMEI כי זה כאב ראש לתקן את זה.

נערך על-ידי ag43

פורסם
  • מחבר

מזל שעשיתי לפני זה גיבוי בריקוברי.. עכשיו זה חזר לקדמותו..

ואני כבר לא רוצה לגעת בזה חחח

עברתי לגולן , מקווה שיהיה טוב יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים