עבור לתוכן

מחפש סמארטפון סטנדרטי ב1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי , אני מחפש מכשיר שיחזיק ליותר משנה ,

לשימושים רגילים , גלישה , יוטיוב וכו' . עם אחראיות נורמלית

עד 1000 ש"ח

לא אכפת לי מאיזה חנות

תודה!

פורסם

אם המכשיר נתפס במכס זה יצאה לו יותר מ 1000

פורסם

meizu m1 note, 1000 שקלים בבאג.

פורסם
  • מחבר
meizu m1 note, 1000 שקלים בבאג.

נראה מעולה , תודה!

פורסם

באלף שקל המכשיר הכי מומלץ היום הוא הסמסונג גלקסי אס3

תוכל למצוא את הגרסה המעודכנת שלו והוא מכשיר מצוין. גם היום

פורסם

אני גם חיפשתי עכשיו אופציה זולה יחסית להחליף אחד המכשירים בבית (גלקסי S3)

אחרי אינספור ביקורות שקראתי החלטתי על החדש של מיקרוסופט - הזמנתי את lumia 640 LTE מ clove . אמור להגיע שבוע הבא אני מעריך, אם יהיו לך שאלות מסויימות לגביו תוכל ליצור איתי קשר בפרטי.

המחיר כולל משלוח 870 ש"ח. כמובן שיש לקחת בחשבון מסים 33%. למרות שגם אני וגם חבר שלי הזמנו מCLOVE ולא שילמנו מכס. אז זה עניין של מזל.

M1 NOTE לדעתי אופציה לא טובה. אין לו תמיכה בתדר 850 ,מה שמגביל אותך לחברות סלולר ספציפיות בארץ ותיהיה בלי קליטה. זו גם הסיבה שוויתרתי עליו.

פורסם

אכן תמיכה מלאה בדור שלישי תהיה רק באורנג' (וגם בסלקום הכיסוי יהיה טוב אם כי לא מושלם). למרות זאת, מדובר בקנייה מאוד משתלמת, ובטלפון הרבה​ יותר טוב מה-galaxy s3.

פורסם

בסדר אבל לא כולם מוכנים לעבור למערכת הפעלה ווינדוס כשמדובר בסמרטפון

פורסם

אתה צודק... אבל גם במקרה כזה עדיף לדעתי להשקיע עוד איזה 150 ש"ח ולקנות G2 שגם מבחינת ביצועים עולה על הS3, אבל הכי חשוב חיי הסוללה שלו ארוכים במידה ניכרת מכל מכשיר שיצא עד היום.

ויש עוד אופציות שאפשר לבחון כמו ה sony m4 aqua , אם עניין העמידות במים חשוב לבחור.. מבחינת מפרט הוא בערך כמו זה של S3. החסרון שלו זה ה8 גיגה ראם.

ויש את הגרסה החדשה של המכשיר moto g 2nd gen , שזה בעצם אותו מכשיר g 2nd gen רק עם תמיכה בדור רביעי.

אני אישית , הייתי לוקח G2 ,שם רום נחמד וזהו.. (בהנחה ומעבר לוינדוס מהווה בעיה)

פורסם

למה שלא תקנה יד שניה?

גלקסי 3 יד שניה תוכל לקנות ב600 שקל במקום 1000,

G2 תוכל לקנות ב1000 שקל.

S4 גם משהו כמו 900-1000.

לפעמים אתה יכול למצוא ביד שניה מכשירים שהם עדיין באחריות.

יש דרכים לבדוק אם המכשיר תקין או תקול וזה פשוט לא משתלם לקנות מכשירים חדשים, אלא אם כן אתה לוקח אחריות לשנתיים וממש מתכוון להשאר איתו שנתיים, במקרה שלך זה שנה, וגם ככה הוא יכול פתאום ליפול לאסלה.

גם אייפון 5 ביד 2 עולה 900-1000.

פורסם

קניתי למאמא שלי סמסונג גלקסי 3 ב 550 שקל הדגם האחרון (עם ה 2GB זכרון). בשום חנות לא תמצאו מחיר כזה למכשיר כזה

פורסם

550? ביד 2 אתה מתכוון?

פותח התרד מחפש משהו ללפחות שנה.. לא הייתי הולך על יד2 במקרה כזה.. במיוחד לא עם S3 (רק בזכות רומים הוא הצליח עד עכשיו לשרוד אצלי איכשהו)

פורסם

ניראה לי שהוא מתכוון לGalaxy S3 Neo ולא לישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים