עבור לתוכן

מחפש סמארטפון חדש ברכישה מאילת

Featured Replies

פורסם

אהלן, אז אחרי כמעט 4 או 5 שנים כבר עם אייפון 4 הגיע הזמן סוף סוף לשדרג את עצמי (ואת החברה שהחליטה לשדרג מאייפון 4).

אז ככה, לגבי החברה:

היא מעדיפה מכשיר קטן ביחס למה שקיים היום ברוב מכשירי הדגל והתקציב שלה הוא עד 1500+-, הבנתי מחבר שיש לו את הסוני Z3 הקומפקט שהוא דיי תואם את הדרישות שלה מבחינת גודל אבל המחיר גבוה אבל Z1 קומפקט דיי תואם גודל ומחיר (סביבות 1700 אז באילת המחיר יהיה נמוך יותר), הפחד שלי הוא מהבקורות שראיתי על המסך שנסדק וזה דיי מרחיק אותי מזה (למרות שחבר שלי ממש מרוצה ולא קרה לו כלום למכשיר). מה עם מייזו שבאג משווקים (ואיזה מהסדרה)?

אז לסיכום: מכשיר קומפקטי, לשימושים בסיסיים (ווטסאפ, אנטרנט, פייסבוק וכו' ועד 1500 במחירי קנייה באילת זה בערך 1800-1900 למכשיר בשאר הארץ).

בשבילי:

התקציב שלי הוא עד 2000 (לפי אילת), ההתלבטות שלי הוא בין LG3 לבערך לא יותר מידי, אני יותר אוהב לשחק במכשיר (למרות שבאייפון 4 אני כבר לא עושה כלום חוץ מאנטרנט ווטסאפ), אז אפליקציות ושטויות כאלה זה העדפה למכשיר שלי. סוני קרץ לי אבל המחיר גבוה, הבנתי שOPO חלש יותר מהLG3 שוב ממה שקראתי כאן בפורום.

סיכום: עד 2000 בהעדפה לפחות, שיריץ כל דבר נורמלי, וסוללה זה חשוב (מה שראיתי שבLG3 דיי חלש).

תודה מראש :)

פורסם

אם LG לא בתמונה מבחינתך, מכשירים אחרים מאוד אטרקטיביים הם meizu mx4/pro מבאג וגם הoneplus one מKSP כפי שצוין מעליי (לי יש mx4 ואני מאוד מרוצה).

בלי שום קשר, אם זה לחברה אז מן הסתם שמדובר ביותר ממכשיר אחד, תוודא מול החנות תהיה אשר תהיה שיש להם את כמות המכשירים הנחוצה במלאי..

אולי אפשר לרכוש באילת ולאסוף מסניף אחר, אין לי מושג גם את זה כדאי לברר לפני הקנייה.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם lg להפך נראה לי שהוא המועדף עליי מבין האופציות.

בקשר לopo הבנתי שיש בעיות טאץ עקב בעיות חומרה וזה דיי מבהיל אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים