עבור לתוכן

מעוניין לקנות פלאפון בארה"ב

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי קרובים כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות דרכם מכשיר חדש, יש להם כתובת והכל ככה שאני יכול לקנות דרך אמזון ואיביי ולשלוח אליהם.

מה ההמלצה לפלאפון מבוסס אנדרואיד בסביבות ה200-300 דולר? הסתכלתי על הamazon fire phone אבל הבנתי שהוא לא אנדרואיד אז זה בעייתי בשבילי.

תודה..

פורסם

lg g2

sony xperia z2/3

htc one m3

פורסם

טיפ קטן, למקרה שאתה צריך, כי אני גיליתי על הדבר הזה רק בשניה האחרונה לפני שהזמנתי מאיביי- תבדוק מה הדגם המדויק של הטלפון. הGSM שיש בארה"ב פועל לא אחת בתדרים שונים מאשר כאן בארץ ולכן יש להם הרבה טלפונים שמיוצרים בגירסא מקומית להם ולא יפעלו עם האנטנות בישראל. בניגוד למשל לטלפונים מסין או מאירופה.

פורסם

פלאפון זה שם של ספקית רשת סלולרית בישראל. אתה כנראה מתכוון לסמארטפון.

בתקציב שלך תבדוק את ה- Motorola Moto G.

פורסם

עזוב אותך שטויות ממכשירים ישנים. השוק משתנה במהירות עכשיו ואתה יכול לנצל את זה. 2 מכשירים חדשים שיצאו לאחרונה די שוברים את השוק ביחס עלות-איכות. יש לך זנפון 2 64 GB 4 GB זיכרון עם מעבד 64 ביט ממש חזק, קצת יותר מה SD805 ב 299$. היתרון שלו זה שיש לו את כל התדרים בארץ בכל רשת. בנוסף יש את האלקטל איידול 3 ב250$ שקיבל ביקורות ממש טובות. אם את רוצה מקסימום עוצמה לך על הזנפון 2. אם בא לך מכשיר פחות חזק בקצת פחות לך על האיידול 3. המחירים שלהם ממש טובים עכשיו באמאזון. סמסונג ואייפון זה בלבול ביצים של אנשים שלא מוכנים לפתוח את העיניים כי הם תקועים בתוך עדר. או שלא אכפת להם הכסף.

נערך על-ידי yur

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים