עבור לתוכן

ענן מידע - משתמשים בזה?

Featured Replies

פורסם

אהלן ח'ברה,

עד כה לא יצא לי ממש להשתמש בכל עניין הענן מידע הזה, כשיש כ"כ הרבה מקום בפלאפון ובמחשב, אני לא מוצא סיבה להשתמש בזה. חברים אומרים שהם שמים שם שירים ופשוט שומעים משם (מה שטוחן להם את החבילת גלישה?) אבל אני לא מוצא בזה פואנטה אם יש מספיק מקום בפלאפון. גיבויים לתמונות וסרטונים? בשביל מה יש כוננים קשיחים של 2TB כיום?

בקיצור, רציתי לדעת למה אתם, אם בכלל, משתמשים בכל שירותי הענן למיניהם. אולי יש משהו שאני לא מכיר שווה לשנות הרגלים בגללו. ואם כן, איזה מהם? drop-box? google cloud?

פורסם

הטלפון מגבה תמונות לגוגל+

וזהו בערך. יש לי כמה קבצים על הדרייב אבל בטח לא משהו אוטמטי

פורסם
  • מחבר

ויצא לך להשתמש בזה? ז"א להיכנס לחשבון ולקחת משם תמונות?

אם כך בשביל מה יש את כל השירותי DROP BOX וכד' ?

פורסם

בעיקרון? האנשים שמשתמשים בזה הכי הרבה הם אנשים שעובדים בצוותים וצריכים מקום אכסון משותף (או סטודנטים שמעלים סיכומים לאותו מקום)

וכן, בטח שיצא לי לקחת משם תמונות. אם אני רוצה לשלוח מייל ואני על המחשב למה לי ללכת לטלפון? כל התמונות שלי נמצאות בדרייב ואני לוקח אותם משם

פורסם

DB זה אחד שירותים היותר טובים שהמציאו.

מגבה לך את כל התמונות בסמארטפון (מסנכרן רק בWIFI אל תדאג לחבילה . .. )

ככה שיש לך גישה לקבצים שלך מכל מקום בעולם אם וחלילה אבד נגנב או מת הברזל עצמו, חלק ניכר מהתכנים שלך בחיים מגובה.

יש הרבה אנשים שעובדים עם לפטופ ולא תמיד כיף לסמוך על הHDD שלו שלא ישבוק חיים במפתיע.

גיבוי לHDD \USB חיצוני ? מסורבל בכל סיום יום עבודה.

ניתוב תיקיית דרופ בוקס משותפת על שולחן העבודה עם שמירה אוטומטית של התכנים בסיום העבודה ? קליל.

אני תוהה מדוע לא הופכים את כל עולמינו לענן אחד גדול.

לכל אחד יהיה משתמש משלו וכל התכנים כלל הכל אם זה נתוני אפליקציות בסמרטפון ואם זה תמונות או שירים או תוכנות או שמירות של קבצים הכל כלל הכל.

הברזל שנמצא אצלך ביד אם זה סמרטפון או PC יכיל SSD לא גדול במיוחד שימשוך\יכתוב נתונים בזמן אמת, יאחסן אותם למעלה ולאחר מכן יפנה את הזבל.

כשתשתיות האינטרנט הסלולרי תדע לתת מענה הולם בסדר גודל כזה (שזה לא נראה כמו משהו רחוק, סתם מגבילים לנו את נפח הגלישה כדי להוציא עוד כסף)

זה יהיה ה-דבר- .

פורסם
  • מחבר
DB זה אחד שירותים היותר טובים שהמציאו.

מגבה לך את כל התמונות בסמארטפון (מסנכרן רק בWIFI אל תדאג לחבילה . .. )

ככה שיש לך גישה לקבצים שלך מכל מקום בעולם אם וחלילה אבד נגנב או מת הברזל עצמו, חלק ניכר מהתכנים שלך בחיים מגובה.

יש הרבה אנשים שעובדים עם לפטופ ולא תמיד כיף לסמוך על הHDD שלו שלא ישבוק חיים במפתיע.

גיבוי לHDD \USB חיצוני ? מסורבל בכל סיום יום עבודה.

ניתוב תיקיית דרופ בוקס משותפת על שולחן העבודה עם שמירה אוטומטית של התכנים בסיום העבודה ? קליל.

אני תוהה מדוע לא הופכים את כל עולמינו לענן אחד גדול.

לכל אחד יהיה משתמש משלו וכל התכנים כלל הכל אם זה נתוני אפליקציות בסמרטפון ואם זה תמונות או שירים או תוכנות או שמירות של קבצים הכל כלל הכל.

הברזל שנמצא אצלך ביד אם זה סמרטפון או PC יכיל SSD לא גדול במיוחד שימשוך\יכתוב נתונים בזמן אמת, יאחסן אותם למעלה ולאחר מכן יפנה את הזבל.

כשתשתיות האינטרנט הסלולרי תדע לתת מענה הולם בסדר גודל כזה (שזה לא נראה כמו משהו רחוק, סתם מגבילים לנו את נפח הגלישה כדי להוציא עוד כסף)

זה יהיה ה-דבר- .

אוקיי, מעניין.

ומבחינת נותני השירות עצמם, מי מהם אתה משתמש ולמה?

באופן דיפולטי זה לקח אותי לgoogle drive

אבל הבנתי לדוגמה שלLG G3 (הטלפון שלי) עובד עם DB באופן כלשהו

ויש עוד הרבה אפשרויות. האם זה משנה במה אבחר?

פורסם

ההבדל בין החברות זה נפח האכסון,איכות האפליקציה וכמה אתה סומך על החברה

מבחינת ה"ענן" כולם זהים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים