פורסם 2015 במאי 710 שנים שלום לכולם,אשתי ואני רוצים לעבור לגולן טלקום.איך אנחנו יכולים לדעת בוודאות של 100% שהמכשירים שברשותנו תומכים בגלישה ב-4G בגולן?מדובר על מכשיר אייפון 5 שנקנה בברצלונה ועוד מכשיר אייפון 6 שנקנה בארה"ב.האם יתכן שיהיו לנו בעיות מסויימות אם נעבור אליהם?
פורסם 2015 במאי 710 שנים אתה לא מכיר אף אחד עם סים של גולן שאתה יכול לדחוף ולבדוק ?למיטב ידעתי בפריסה הנוכחית של דור רביעי בארץ מדובר בתדר של 1800 שאמורים להיתמך. בכל מקרה, בגוגל תמצא את כל המידע לגבי איזה דגמים ובאיזה תדרים הם עובדים.
פורסם 2015 במאי 710 שנים התדרים של גולן זה התדרים של סלקום (הסכם שיתוף רשתות).בנתיים סלקום משדרת על LTE 1800 ובאופן כללי כל טלפון שנמכר באירופה אמור להתאים
פורסם 2015 במאי 710 שנים ההודעה שלי הייתה מנוסחת באופן כללי. שכל אחד יבין את המצב שלו בעצמואייפונים (הדגמים שאני מכיר לפחות) באים באותה תצורה בכל העולם. כל המכשירים תומכים בכל התדרים העולמיים ולכן במקרה הספציפי הזה אייפון שנקנה בארה"ב יעבוד בישראל בדור 4 נערך 2015 במאי 710 שנים על-ידי Diabetus
פורסם 2015 במאי 710 שנים מחבר לגבי האייפון 5 שנקנה באירופה אני מבין שאין בעיה.לגבי האייפון 6 שנקנה בארה"ב יעבוד בדור ה-4 או לא?
פורסם 2015 במאי 710 שנים ראית מה שרשמתי בעריכה?בכל מקרה אתה יכול לבדוק באתר GSMARENA לכל טלפון יש שם רשימה של התדריםאם אתה רואה LTE 1800 המכשיר יתחבר ל4G בישראל
פורסם 2015 במאי 710 שנים מחבר תודה.בדקתי באתר GSMARENA ונראה שם שגם אייפון 5 וגם 6 תומכים בLTE 1800רק דבר אחד עדיין לא ברור לי עד הסוף.באתר הוא רק נתן לי לבחור סוג מכשיר אבל לא היכן הוא נקנה (אירופה/ארה"ב).זה לא משהו שיכול לשנות את התמונה?
פורסם 2015 במאי 710 שנים האתר הזה מכיל מידע דפוק, הוא לא מכיל מידע לגבי דגמים. אבל לפחות יש לו לינק:http://www.apple.com/iphone/LTE/אתה יכול לבדוק לפי ה model number שלך.
פורסם 2015 במאי 810 שנים מחבר תגידו,אם 2 המכשירים שברשותי מחוברים כרגע לרשתות אחרות (פלאפון/אורנג') ובהם יש לי קליטה של 4G אז גם בגולן טלקום בטוח יהיה לי או שזה לא קשור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.