עבור לתוכן

מבזק: הכינו את הארנקים: Zenfone 2 במחיר מבצע ליממה בלבד

Featured Replies

פורסם

למה אתם קונים בגלל שיש מבצע "משתלם"?

זה כמו מישהי שקנתה מעיל פרווה ואמרה שהיא הרוויחה 400$ כי היא קנתה את המעיל ב400$ במקום 800$.(הטריק הזה היה כבר לפני 30 ובטח יותר שנים, אבל אנשים עדיין נופלים על זה).

פורסם

כי יש לנו כסף ואנחנו גיקים.

פורסם

Sargon צודק

פורסם

אני לא מבין מה לא ברור. קנינו מכשיר שנמכר נמוך מהמחיר שלו בשוק בגלל שאנחנו רוצים מכשיר חדש. המחיר שלו הוא יותר מ350 דולר. אני לא קניתי כי יש מבצע אלא כי רציתי את המכשיר. המכשיר טוב והמחיר טוב. כל השאר זה בלבול ביצים. יש לי כסף אני אמור לתקוע אותו בבנק? עולה קנאה מהתגובה שלך או משהו שתכלס לא קשור לכלום חוץ מלסרטים האישיים שלך...

נערך על-ידי yur

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא מבין מה משתלם בדיל הזה, עדיף לקנות מאמזון איטליה דגם אירופאי [WW] כולל תשלום מיסים מראש ב355 אירו שזה 100~150 שח יותר מהמבצע שיש כאן [במידה וזה לא יתפס במכס בכלל], כמובן שההזמנה מאמזון עדיפה וגם שם המעבד הוא 2.3GHZ - אני לא יודע אם זה כך גם בסיני.

פורסם

אני הזמנתי בעצמי, 353 כולל מיסים ומשלוח, מחיר סופי 1550 שח. דגם של 32GB אמנם אבל המעבד החזק יותר של 2.5GHZ ודגם בין לאומי WW.

כשאתה רואה שם מחיר של 349 אירו זה כולל מיסים מקומיים של איטליה, בגלל שאתה שולח לארץ הם אוטומטית מורידים אותם ומוסיפים מכס מוערך בארץ, כמו כל קנייה באמאזון - אם תשלם יותר הם יספגו ואם פחות - הם יחזירו.

נערך על-ידי AxeOr

פורסם

אני לא הצלחתי לבחור שילוח לארץ.

בכל מקרה, הדגם הסיני הוא בדיוק אותו אחד.

פורסם

למה להקפיץ דיון על מבצע חד פעמי שהיה למשך 24 שעות לפני כמה שבועות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים