עבור לתוכן

הכירו את ה-G4 של LG: יותר עור ויותר אור

Featured Replies

פורסם

הדור הבא של LG כאן והוא כולל שינויים קלים לעיצוב, שדרוגים נאים למסך ולמצלמה, מעבד Snapdragon 808 משושה - והרבה עור איכותי

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-g4-%d7%a9%d7%9c-lg-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%a8/

פורסם

נמאס לי לשמוע את המחירים המגוכחים האלה... 650$ לפלאפון זה מחיר של מחשב נייד, המחירים רק עולים ועולים ובארץ הפלאפון יגיע למחיר של4-5 אלף (כמו שhtc one m9)

פורסם

מסכים לגמרי, מחירים מטורפים. אבל עדיין, הקונים הראשונים אמורים להחזיר לחברה את עלויות הפיתוח והשיווק שהושקעו במכשיר. תמתין מספר חודשים ותקנה אותו ב 30-50% הנחה, תלוי במידת הסבלנות שלך. הדבר שאני לא מסכים איתו וזה גם לא כל כך מעניין- המחיר הרשמי בארץ. ברגע שהמכשיר יעלה כאן כמה עשרות שקלים מעבר למחיר שלו מעבר לים (פלוס מיסים ומשלוח) , תזמין אותו לבד, מה הבעיה היום... אבל אני בטוח שלא תצטרך אפילו- יהיו מספיק חנויות פרטיות שיעשו את זה בשבילך.

פורסם

פתאום האייפון לא נראה כזה יקר...

פורסם

יש נתונים סותרים לגבי הרחבת הזכרון, בחלק מהאתרים כתוב שניתן להרחיב עד 2TB SD ובחלק מהאתרים כתוב 128GB האם יש 2 גרסאות שונות למכשיר הזה ואם לא אז מה נכון? יש חוסר דיוק במפרט.

פורסם

המחיר מטורף כי כאשר כל החברות LG, HTC , Sony Samsung כולם בהפסדים (בהקשר של מכשירי הדגל ו- High-END), ואפל מוכרת כמויות מטרופות (למרות המחיר הגבוה) אז אין להם ברירה אלה להרים את המחיר. (בכל קורס שיווק בסיסי לומדים על חברות כאלו ואחרות שהעלו את המחיר של המוצר שלהם על מנת שיחשב יוקרתי ונחשק יותר)

בפעול מה שקורה שכל חברה סינית ממוצעת נוגסת להם ברווחי פלח שוק התחתון והנמוך של מכשירים זולים.

בפלח השוק הגובה הם חוטפים מכולם, גם מעצמם (מספר רב של מכשירי דגל דומים עם שינויים קלים), גם מהחברות הגדולות המתחרות וגם ממספר קטן של יצרניות סיניות לשוק הגבוה.

אם ישוו את סך כמות המכשירים בפלח השוק הגובה בלבד של כל החברות ביחד אולי הם יצליחו להגיע לכמות המכשירים שאפל מוכרת ברבעון אחד.

כל כלכלן עם קצת ידע בקראית דוחות רווח והפסד יכול כבר להמר שעד שנת 2020 חברות כמו HTC , LG , Sony כבר יהיו מחוץ לסיפור הטלפונים החכמים.

גילוי נאות - יש לי מכשיר אייפון 6 פרטי (לא מהארץ כמובן) ומכשיר HTC M8 מהעבודה.

פורסם
המחיר מטורף כי כאשר כל החברות LG, HTC , Sony Samsung כולם בהפסדים (בהקשר של מכשירי הדגל ו- High-END), ואפל מוכרת כמויות מטרופות (למרות המחיר הגבוה) אז אין להם ברירה אלה להרים את המחיר. (בכל קורס שיווק בסיסי לומדים על חברות כאלו ואחרות שהעלו את המחיר של המוצר שלהם על מנת שיחשב יוקרתי ונחשק יותר)

בפעול מה שקורה שכל חברה סינית ממוצעת נוגסת להם ברווחי פלח שוק התחתון והנמוך של מכשירים זולים.

בפלח השוק הגובה הם חוטפים מכולם, גם מעצמם (מספר רב של מכשירי דגל דומים עם שינויים קלים), גם מהחברות הגדולות המתחרות וגם ממספר קטן של יצרניות סיניות לשוק הגבוה.

אם ישוו את סך כמות המכשירים בפלח השוק הגובה בלבד של כל החברות ביחד אולי הם יצליחו להגיע לכמות המכשירים שאפל מוכרת ברבעון אחד.

כל כלכלן עם קצת ידע בקראית דוחות רווח והפסד יכול כבר להמר שעד שנת 2020 חברות כמו HTC , LG , Sony כבר יהיו מחוץ לסיפור הטלפונים החכמים.

מה שאתה אומר לא הגיוני.

כי אם זה היה ככה אז כולם היו עושים כמו אפל...

מכשיר עם חומרה "נחותה" וזולה יותר וככה הרווחים יגדלו.

זה קישקוש.

סמארטפון זה שילוב של מלא אלמנטים.

"החבילה" שמספקת אפל מוכרת כמות גדולה.

החבילה של LG כנראה שלא...

כדי למכור מוצר כלשהו במחיר שהטובים ביותר מוכרים אתה צריך להיות ברמה של הטובים ביותר.

פורסם

אם היו עוד מכשירים עם מ.הפעלה IOS אז לא כולם היו קונים רק אפל.

אם אנדרואיד היה רק של LG אז כולם היו קונים רק LG, אבל כידוע זה לא המצב ויש בשוק המון מכשירי אנדרואיד במחירים שונים שמציעים דברים שונים לאנשים שונים.. כמו שצריך.

אם נשווה את זה לפי מערכות הפעלה נראה שדווקא אנדרואיד שולטים היום בשוק, עם זאת שאפל מוכרת הכי הרבה מכשירים ניידים.

פורסם
אם היו עוד מכשירים עם מ.הפעלה IOS אז לא כולם היו קונים רק אפל.

אם אנדרואיד היה רק של LG אז כולם היו קונים רק LG, אבל כידוע זה לא המצב ויש בשוק המון מכשירי אנדרואיד במחירים שונים שמציעים דברים שונים לאנשים שונים.. כמו שצריך.

אם נשווה את זה לפי מערכות הפעלה נראה שדווקא אנדרואיד שולטים היום בשוק, עם זאת שאפל מוכרת הכי הרבה מכשירים ניידים.

אתה צודק אבל זה קצת ברור לא?

זה כמו שתשווה מכונית אירופאית ממותג X מול כל המכוניות האסיאתיות....

אנדרואיד פונה להרבה יותר טווחי קהל מכל מיני רמות מחירים

פורסם

א- כלכלן לא אמור לדעת לקרוא דוחות כספיים חשבונאיים.

ב- דו"ח רו"ה (נקרא בכלל הדוח על הרווח הכולל מאז כניסת IFRS) לא אומר כמעט כלום בעידן הIFRS בגלל כל עניין קרנות ההון (ני"ע הערכה מחדש וכו')

ג- דו"ח תזמז (תזרים מזומנים) הוא הדו"ח שאתה רוצה להסתכל עליו.

התגובה שלך נראית כאילו שמעת מישהו אומר משהו והעתקת את דעתו מבלי להבין אותה

פורסם

כלכלן שמכבד את עצמו ועוד איך אמור לדעת לקרוא דוחות חשבונאיים.

כל דור חדש מציג שיפורים מזעריים בהשוואה לדור הקודם. היום בעבודה ראיתי Galaxy S6 ואני לא מבין כיצד מישהו מסוגל לשלם 4,000 ש"ח על צעצוע בשביל פייסבוק ו-whatsapp. בכלל המרדף אחרי טלפונים יותר ויותר משוכללים הפך לאובססיה בינלאומית.

פורסם

כדאי שתלמד מזה כלכלן ומזה רו"ח. תראה לי כלכלן (בלי שלמד חשבונאות או תקנים חשבונאיים) שמסוגל לקרוא את הדו"ח על הרווח הכולל של חברה שמודדת ר"ק במודל שערוך, נדל"ן להשקעה ברווח והפסד וניירות ערך שמסווגים לקבוצת ה"זמין למכירה" ושלא נדבר על מאזנים מאוחדים מסובכים, אני יודע שהפרופסורים שלי בחוג כנראה לא יבינו מילה שם

פורסם
כלכלן שמכבד את עצמו ועוד איך אמור לדעת לקרוא דוחות חשבונאיים.

כל דור חדש מציג שיפורים מזעריים בהשוואה לדור הקודם. היום בעבודה ראיתי Galaxy S6 ואני לא מבין כיצד מישהו מסוגל לשלם 4,000 ש"ח על צעצוע בשביל פייסבוק ו-whatsapp. בכלל המרדף אחרי טלפונים יותר ויותר משוכללים הפך לאובססיה בינלאומית.

סמארטפון זה הרבה יותר מ- "צעצוע בשביל פייסבוק ו- Whatsapp" היום אפשר לנהל עסק ממכשיר כזה. That being said... אפשר לעשות זאת גם עם כל מכשיר מ- 3-4 הדורות האחרונים. אני אישית גם ראיתי כבר מספר Galaxy S6 Edge (עלות של כמעט 5K ש"ח) מסתובבים.

פורסם
מה שאתה אומר לא הגיוני.

כי אם זה היה ככה אז כולם היו עושים כמו אפל...

מכשיר עם חומרה "נחותה" וזולה יותר וככה הרווחים יגדלו.

זה קישקוש.

סמארטפון זה שילוב של מלא אלמנטים.

"החבילה" שמספקת אפל מוכרת כמות גדולה.

החבילה של LG כנראה שלא...

כדי למכור מוצר כלשהו במחיר שהטובים ביותר מוכרים אתה צריך להיות ברמה של הטובים ביותר.

מה לא עברת את הגיל שבו אתה מפסיק להשוות למי יש יותר גדול?

רק כדי להוסיף עוד שמן לחומרה הנחותה

אצל אפל 6 Deccoders בכל ליבה.

כמות כפולה של זיכרון Cache בכל רמה

חישובים מהירים יותר של נק' צפה (בזכות ה 64BIT)

(הכל בהשוואה לדור 801, לא מכיר עדין את 810 לעומק)

חומרה נחותה שבשורה התחתונה נותנת ביצועים עדיפים יותר ב99.9% אחוז מהאפליקציות שמשותפת לשני המערכות.

ואכן החבילה שמוכרת אפל מספקת חוויה שונה לגמרי מאשר חווית unfortunately app has stopped שיש לי בכל בוקר.

אתה צודק אבל זה קצת ברור לא?

זה כמו שתשווה מכונית אירופאית ממותג X מול כל המכוניות האסיאתיות....

אנדרואיד פונה להרבה יותר טווחי קהל מכל מיני רמות מחירים

איך שלא תסכל על זה הסיבה היחידה שאנדרואיד כבשה את השוק בצורה כזאת זה בגלל המחיר ההיצע

נניח שמחר בבוקר יש רק מכשירי דגל ואין שום מכשיר ביניים ומכשיר זול אנדרואיד לא מגיעה לרמה הזאת ויש מצב שגם נמצאת מאוחרי אפל.

א- כלכלן לא אמור לדעת לקרוא דוחות כספיים חשבונאיים.

ב- דו"ח רו"ה (נקרא בכלל הדוח על הרווח הכולל מאז כניסת IFRS) לא אומר כמעט כלום בעידן הIFRS בגלל כל עניין קרנות ההון (ני"ע הערכה מחדש וכו')

ג- דו"ח תזמז (תזרים מזומנים) הוא הדו"ח שאתה רוצה להסתכל עליו.

התגובה שלך נראית כאילו שמעת מישהו אומר משהו והעתקת את דעתו מבלי להבין אותה

אין לי מושג איפה אתה לומד כלכלכה אבל דוח רווח והפסד זה מבוא שנה א' ,

זה כמו ללמוד לפרמט מחשב בקורס טכנאי PC.

להסתכל על תזרים מזומנים של LG שחוץ מטלפונים מתעסקת בעוד דברים?

תסתכל על HTC היחידה באמת שמתעסקת בעיקר בעולם הזה ותראה הפסדים ועוד הפסדים ועוד הפסדים.

שאר החברות? בעיקר Sony ו LG לא ראות בכלל רווחים מהתחום הזה.

כמה זמן אתה חושב שהם עוד יחזיקו ?

פורסם
סמארטפון זה הרבה יותר מ- "צעצוע בשביל פייסבוק ו- Whatsapp" היום אפשר לנהל עסק ממכשיר כזה. That being said... אפשר לעשות זאת גם עם כל מכשיר מ- 3-4 הדורות האחרונים. אני אישית גם ראיתי כבר מספר Galaxy S6 Edge (עלות של כמעט 5K ש"ח) מסתובבים.

אי אפשר לנהל עסק על מסך 5 אינץ' שצריך לנקר עם אצבע. לא ניתן לעשות עבודה פרודקטיבית על סמארטפון וטאבלט.

- - - תגובה אוחדה: - - -

כדאי שתלמד מזה כלכלן ומזה רו"ח. תראה לי כלכלן (בלי שלמד חשבונאות או תקנים חשבונאיים) שמסוגל לקרוא את הדו"ח על הרווח הכולל של חברה שמודדת ר"ק במודל שערוך, נדל"ן להשקעה ברווח והפסד וניירות ערך שמסווגים לקבוצת ה"זמין למכירה" ושלא נדבר על מאזנים מאוחדים מסובכים, אני יודע שהפרופסורים שלי בחוג כנראה לא יבינו מילה שם

כלכלן לומד חשבונאות ותקנים חשבונאיים. שנית, לא צריך להיות רו"ח דגול בשביל להבין דוחות חשבונאיים ברמה בסיסית בדיוק כמו שלא צריך להיות מתכנת על בשביל לדעת לתפעל מחשב ברמה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים