פורסם 2015 באפריל 2910 שנים מחבר כל מיני אנשים פה ממליצים לצרוב רומים, אבל שיש לך שאלה המנאייקס אפילו לא טורחים להשתין לכיוון שלך...הפורום מתדרדר...
פורסם 2015 באפריל 2910 שנים אני לא מבין... מישהו חייב לך פה משהו או עובד איתך בSLA של תמיכה?יש עוד קהילות חוץ HWzone שעוסקות בתחום הזה. כל הבויטיים האלו (אני גם מדבר על הדיון הקדום שלך) לא עושים לך יותר מדי כבוד ובטח שלא מעודדים אנשים לנסות לעזור לך.
פורסם 2015 באפריל 2910 שנים מאיפה היא נעלמה?איך צרבת ? צרבת את הBASEBAND?ניסת Go to your phone app and and dial *#*#4636#*#*Go to Phone informationScroll down to a Set preferred network type: press the drop down boxSelect LTE only or Select LTE/GSM/WCDMA i use LTE/GSM/WCDMA as i don't have full LTE coverage.או Delete LTEconfig app in system/app and rebootאו רק מהתקייה /systemנ.ב. אני מקווה שאתה לא מתכוון אלי בתגובה האחרונה,וכמו שרשמו לך כבר, תגובות כאלו לא יקדמו אותך רחוק נערך 2015 באפריל 2910 שנים על-ידי genia
פורסם 2015 באפריל 2910 שנים מחבר עזר. תודה. אין לאן להתקדם פה רחוק או קרוב. הפורום הזה השתנה ולא לטובה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.