עבור לתוכן

ה-Xperia Z4 מוכרז ליפן: סוני שומרת גילויים מלהיבים יותר לעתיד?

Featured Replies

פורסם

דור ה-Xperia החדש מוסיף מעט ל-Z3 של סוף 2014; אם להאמין לשמועות, יורש מרשים יותר עשוי להיחשף במאי

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-xperia-z4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%9f-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9c%d7%94%d7%99/

פורסם

Xperia Z3s

פורסם

מה כבר אפשר להוסיף? הם פחות או יותר שמו את כל הרכיבים הכי טובים שקיימים היום בשוק.

מסך בגודל שלדעתי הכי גדול שאפשר בלי להגזים מבחינת מימדים. עם רזולוציה אופטימלית ולא בזבזנית (כמו שהאחרים שמים רק כדי שיהיה רשום אצלם מספר גדול יותר).

מצלמה שעד כמה ששמעתי בעבר (נראה לי עדיין נכון) מהיותר טובות שיש.

מעבד הכי חזק שזמין מקוואלקום. 3GB זיכרון שאין טעם ביותר.

סוללה גדולה, חסינות למים, סלוט לכרטיס-SD.

כמובן android 5.

וזה עניין של טעם אבל נראה לי שהוא נחשב בעל עיצוב יוקרתי.

תמיד אפשר להקטין בעוד מ"מ או להוסיף עוד פיצ'רים כמו קורא טביעת אצבע וכו' - אבל זה לא מה שהיה משנה את הכותרת של הכתבה..

ולא שאני אוהב את סוני באופן מיוחד, גם למכשירי הדגל של המתחרים בגדול יש אותם דברים עם הבדלי עיצוב חיצוני וממשק (חוץ מכמה חריגות שלא מתאימות לכל אחד, כמו כפתורים מאחורה ב-LG, מכשירים/מסכים מקומרים, מסכי ענק, מערכות הפעלה אחרות..)

נערך על-ידי yonir

פורסם

דווקא קורא טביעת אצבע הפך לסטנדרט והוא אופציה מצויינת וסופר נוחה לפתיחת נעילה של המכשיר בלי להסתבך עם קודים/פטרנים או בכלל מסך נעילה מטריד שמאט את הגישה לטלפון בעוד חצי שניה. לא יודע אם יצא לך לנסות את זה פעם בפועל אבל זה ממש מגניב וממש נוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים