עבור לתוכן

אז..איזה סמארטפון לקנות? S6 M9 G4?

Featured Replies

פורסם

אני באופן אישי, אחרי שנגמר הבית זונות של הנקסוסים, הולך על מכשירים סיניים ופשוט מחליף אותם לעיתים קרובות יותר

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא מאמין שארצה להתעסק עם זה כרגע בתקופה הקרובה כסטודנט. בגלל זה אני מחפש משהו אמין וטוב ל4 שנים בערך..

אני לא אומר שיופי לא מעניין בכלל, אבל אם החומרה חזקה והביצועים טובים יופי זה לא סיבה טובה מספיק לשלול מבחינתי. (והוא נראה בסדר גמור לא קטסטרופה כמו שמציגים אותו פה)

פורסם

אם לא אכפת לך להוציא הרבה כסף על המכשיר, אז אולי כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאת ה G4 ו Z4 (אמורים להכריז עליהם בחודש הבא עד כמה שהבנתי).

יהיה מעניין לראות אותם.

מבחינת המכשירים שיש עכשיו בשוק- בדור החדש סמסונג S6. בדור הקודם LG G3. זאת דעתי.

פורסם

לא מבין מה הבכיינות של אנשים על סמסונג.

אישית לא מעניין אותי להחליף רומים, חושב שהיום זה כבר התעסקות של ילדים שמשעמם להם, המכשירים מגיבים מהר ולא צריך להחליף בכלל ככה שזה לא משנה שיש KNOX

אני כבר שנה עם נוט 3 ומאד מרוצה, סוללה מצויינת, הרחבת זכרון מסך מצויין והמכשיר מאד מהיר ויש לי לוליפופ

אם סדרת נוט גדולה לך מדי, אני חושב שבגלל שאתה רוצה לראות סדרות תקנה מכשיר עם הרחבת זכרון, S5 לא התנסיתי אישית אבל אמור להיות דומה לנוט ולא רואה מה הבעיה בו חוץ מזה שהחלק האחורי די מכוער אבל שים כיסוי ובזה נגמר, אם לא S5, אז אולי M8 גם מכשיר מעולה ובנוי כמו שצריך ויש הרחבה גם כן(M9 אל תתקרב, בערך אותו דבר במחיר הזוי לגמרי), אופציה נוספת G3, אולי בהתחלה היו בעיות, אם תקנה עכשיו מכשיר לא מאמין שתיתקל בבעיות, יש לו כבר לוליפופ ובעיות ייצור תוקנו(מסך 2K, הרחבת זכרון וסוללה נשלפת), אופציה נוספת זה אולי מכשיר של סוני Z3 או Z2 אבל ה3 קצת יקר יחסית לשאר המכשירים פה. אישית הייתי הולך על G3 אני חושב אם הייתי צריך מכשיר.

אין שום סיבה לרכוש מכשיר מהדור החדש, זה לא נותן שום דבר מעבר, והמחיר בשמיים. הS6 יפה והכל אבל בסה"כ זה מכשיר שעושה בדיוק מה שהS5 עושה עם מעבד קצת יותר חזק שלא תרגיש את זה בכלל ועוד ג'יגה ראם. בסה"כ הוא מכשיר מצויין, אבל אישית הייתי פוסל על הרחבת זכרון וסוללה שלא ניתן להחליף. ותמיד יש את אלה שיגידו ענן, אבל אני אוהב שהדברים יושבים במכשיר. אני עם נוט 3 עם זכרון 32+64, ביום ביום אני לא רואה סרטים או משהו כזה במכשיר אבל דווקא כשזה כן משמעותי לא תוכל להשתמש(כמו טיסה, או נסיעה בחו"ל או משהו שזה מבחינתי זמן שבאמת משתמשים בזה). זה כבר שיקולים שלך. M9 אל תשקול בכלל, כי הM8 זה אותו דבר רק עם מצלמה פחות טובה

שורה תחתונה, אני הייתי הולך היום על G3 בגלל המחיר, המכשיר הכי משתלם בשוק, תמורה מדהימה למחיר, אם המחיר היה יותר זול אז הייתי מעדיף נוט 4 אבל ההבדל במחיר עצום.

בכל מקרה G3/S5/M8 לא מאמין שתתאכזב

נ.ב קח בחשבון אם אתה קונה S6 אתה תתבאס מאד כי המחיר של המכשיר יצנח תוך חודשיים שלושה

פורסם
אופציות במחיר שפוי :

- LG G2

- Galaxy S4/5

- OnePlus One

לא רואה סיבה לבזבז 3500 שקל על טלפון, מכשיר ב- 1500-2000 יעשה בדיוק אותה העבודה.

מציע למחוק את הגלקסי מהרשימה שהבאת.

LG G2 בחירה מצוינת ואולי המכשיר העלות תועלת הכי גבוהה שאפשר לבקש היום.. לא יורד מהמכשירים החדשים

פורסם
  • מחבר

כשאני נכנס לאתרים באנגליה (ובמנצ'סטר בפרט) כמו clove, 3point, phonewerhouse וכאלה, אני לא רואה שום הבדל בין המחירים שם לארץ.

HTC M8 לדוגמה עולה שם 2150 כשבארץ הוא בממוצע 2300. באמת כך המצב? או שיש חנויות שאני לא מכיר

פורסם
כשאני נכנס לאתרים באנגליה (ובמנצ'סטר בפרט) כמו clove, 3point, phonewerhouse וכאלה, אני לא רואה שום הבדל בין המחירים שם לארץ.

HTC M8 לדוגמה עולה שם 2150 כשבארץ הוא בממוצע 2300. באמת כך המצב? או שיש חנויות שאני לא מכיר

לפי מה שידוע לי, אנגליה אכן קצת יותר יקרה ממדינות אחרות באירופה.

בכל אופן, מה אופן חישוב המחיר באתרים שבדקת בהם? כולל מס או ללא מס? כי אתה בתור תייר לא חייב בדמי מס ומקבל החזר בשדה התעופה.

פורסם
  • מחבר

כן התחשבתי בזה, עם החזר מס, 20% למיטב הבנתי, המחיר הוא 100-200 שקל פחות מהארץ. הזוי ולא משתלם!

פורסם
  • מחבר

http://www.clove.co.uk/htc-one-m8s

מצאתי את זה, נראה כאילו שיפור של M8, מה דעתכם? כדאי ללכת על זה? לפי הציפיות המחיר צריך להיות זהה, השאלה אם הוא יצא עוד שבוע..

פורסם

השם מטעה

המעבד שם פחות חזק, תנסה להשיג M8 רגיל

פורסם

אפל עשתה את שלה :) אנשים משליכים ש-S על דגם מסוים מהווה שיפור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים