עבור לתוכן

אז..איזה סמארטפון לקנות? S6 M9 G4?

Featured Replies

פורסם

אהלן ח'ברה.

בעוד שבועיים אני טס לאנגליה, אני מעוניין כבר לרכוש סמארטפון, הS2 שלי שבק חיים ודיי מיצה את עצמו.

התקציב לא מהווה שיקול מבחינתי, לא שהוא בלתי מוגבל ואני בכיף מוציא 3.5 אלף על פלאפון, אלא שאין לי בעיה להשקיע סכום ולקבל תמורה כי אני מאמין שאתקע עם הפלאפון הזה לפחות ל4 שנים (אהיה סטודנט עני בקרוב..)

מה שחשוב לי זה שאוכל לצפות בסרטים, ז"א איכות מסך טובה, (מאמין שבכל הסמארטפונים אקבל את זה, אחרי הכל היה לי פלאפון ישן עד כה)

מצלמה טובה (קדמית ואחורית) - פה למיטב הבנתי הM9 כשל מאחר וה"התמקדות" שלו לוקה בחסר.

וסוללה כמובן, שתחזיק מעמד לפחות יום עבודה שלם (אין לי בעיה לקום בבוקר עם 100% ולהטעין בערב שוב, לא קריטי מבחינתי.)

לפי הביקורות באינטרנט הS6 מעולה ולוקח בהרבה בחינות, מה אתם חושבים? אם אתם הייתם במקומי על מה הייתם שמים לב?

ובכללי, אף פעם לא רכשתי בחו"ל מוצר, האם אנגליה הוא מקום מומלץ? ואם כבר אז מאיפה? משדה התעופה שלהם? שלנו? או מחנות באנגליה..

תודה!

פורסם

ה G4 בכלל לא הוכרז אז הוא לא אופצייה, גם לעוד שבועיים.

ה S6 עדיף לדעתי, אבל קח בחשבון שהסוללה שלו לא נשלפת ואין חריץ הרחבת זיכרון.

אני הייתי במקומך חושב ברצינות על המכשירים מהדור הקודם. הם זולים משמעותית ולא פחות טובים.

נערך על-ידי ggg123

פורסם
  • מחבר

ואללה? אין שיפור רציני בדור החדש?

למיטב הבנתי הM8 הכי חזק מהדור הקודם, אוברול. בG3 יש באגים והS5 איכזב. אני צודק?

פורסם

אופציות במחיר שפוי :

- LG G2

- Galaxy S4/5

- OnePlus One

לא רואה סיבה לבזבז 3500 שקל על טלפון, מכשיר ב- 1500-2000 יעשה בדיוק אותה העבודה.

פורסם
ואללה? אין שיפור רציני בדור החדש?

למיטב הבנתי הM8 הכי חזק מהדור הקודם, אוברול. בG3 יש באגים והS5 איכזב. אני צודק?

אף מכשיר לא חף מבעיות, יש בפורום מספר שרשורים דומים עם הרבה מידע. לדעתי אם את בקטע של HTC אז מהדור היוצא ה- M8 יהיה הכי כדאי, אחרת לדעתי זה S5<Z3<G3. אם ל- Z3 לא היה את בעיית הזכוכית הנסדקת מעצמה (ואין לקיחת אחריות ברורה של סוני/יבואן) אז הוא היה עדיף על ה- G3/M8.

פורסם
  • מחבר

על הG3 שמעתי שיש באגים רבים, ואני חושש שגם אם בהתחלה לא יהיו לי תקלות, עוד 3-4 שנים יהיו.

למה שללת את הS5? הM8 שמעתי שהוא מצוין מלבד המצלמה שהיא אכזבה

פורסם

איזה באגים יש ב- G3? היו 2 בעיות באצוות הראשונות (מאתחל את עצמו וסדק ליד המיקרופונים) שכבר לא קיימות (לכן צריך לשים לב שקונים מהיבואן הרשמי או תאריך ייצור מאוחר), היבואן הרשמי לוקח אחריות על הבעיות הללו ומתקן חינם/מחליף מכשיר.

ה- S5 הוא עדיין עם לאגים ואני לא בעד קניית מכשיר סמסונג בגלל "מלחמתם" במפתחים (נעילה אזורית ו- KNOX). בנוסף בעיית הסוללות המתנפחות/מתפוצצות שהם ניסו להסתיר מהלקוחות.

ה- M8 למעט המצלמה הגרועה וגוף האלומיניום שלא ניתן לתיקון בקלות/בזול, הוא הכי טוב כמכשיר שלא צריך להתעסק איתו (בלי רוט וקיסטום).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

בשום אופן לא הייתי קונה היום G3.

אם הייתי צריך לקנות היום מכשיר חדש הייתי מתלבט בין G2 / Z3 בתקציב סבבה, או S6 אם בא לי לשלם כמעט כפול.

אני דיי מחבב את ה-S6, נראה שסמסונג סוף סוף עשו משהו טוב שלא נראה כמו צעצוע פלסטיקי של ילדים בגן.

מצד שני קשה לי לחשוב על יותר מדיי יתרונות מעשיים שיש ל-S6 על פני ה-G2 שעולה חצי ממנו.

פורסם
  • מחבר

ולמה אתה מדלג על S5? בגלל מה שLAZYCAT רשם?

S6 נשמע טוב, ואפשר להביא אותו ב2700 באנגליה, הבעיה שמעצבנת אותי שאי אפשר להרחיב זיכרון, למה שאגביל את עצמי ב32 ג'יגה? (שבטח ירדו ל25-28)

פורסם

בגלל לא קראתי את מה שהוא רשם, אני מדלג על ה-S5 כי כמו שקיוויתי שתבין מהתגובה הקודמת שלי - דילגתי על כל סדרת הגלקסי הפלסטיקית והמכוערת עד שהגיע ה-S6.

פורסם

זי3 או אס6.

פורסם

אני כל כך נהנה מהM7 שלי, לא רואה סיבה להחליף...

הדורות החדשים של הטלפונים די עומדים במקום, אין שום קפיצת דרך מטורפת...

פורסם
  • מחבר

ואם נתייחס ברצינות לS5 - מפרט טכני וביצועים ופחות למראה חיצוני כמו בחורה בגיל ההתבגרות? :cwm27: נקבל סמארטפון איכותי? אני מאמין שבעיית הסוללות המתפוצצות כבר נפתרו בדגמים האחרונים שיצאו, כמו כן באגים שתוקנו בעדכוני גרסה. השאלה אם יש משהו מעבר, שגורם לM8 להיות מס' 1 בדור הקודם.

פורסם

אם אתה רוצה לקנות טלפון מכוער - זו זכותך.

אני פוסל אותו כי הוא מכוער - זו זכותי.

פורסם

מראה חיצוני במכשיר זה פקטור מאוד חשוב לכולם לא רק לנערות מתבגרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים