עבור לתוכן

סמארטפון בתקציב 2.2k

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לעזור לחברה שלי להתחדש ולנטוש את ה-iphone 4 שלה לטובת סמארטפון חדש (עם אנדרואיד)

עקב מגבלות בתקציב אני מחפש בעיקר סמארטפונים ישנים יותר שמחירם הספיק לרדת.

מתלבט כרגע בין:

HTC ONE M8

ONEPLUS ONE

ואולי גם LG G3

המחירים של שלושתם בטווח הסביר מבחינתי ורציתי לשמוע דעתכם.

חשוב לי הספק סוללה סביר (לשלושתם אמור להיות את זה, אולי ה-G3 יותר חלש בעניין)

גם מצלמה סבירה, לאחי יש את ה-HTC ואני רואה שהביצועים של המצלמה שלו לא בינוניים כמו שהביקורות מצביעות

אבל הכי חשוב לי עניין הנוחות, הגודל של הסמארטפונים ביד לא מפריע, אני מדבר בעיקר מבחינת הממשק.

(לי יש nexus 4 כרגע שאני מאוד אוהב - עדיין, היא מסתדרת עם הממשק שלו מצויין)

אשמח לדעות.

תודה!

פורסם

סוללה ממשק מצלמה: זי2>oneplus>ג'י3>אמ8

פורסם
  • מחבר

כן, ידוע לי על האיכויות של ה-Z2

פשוט, בו היא לא מעוניינת. בעיקר בגלל איך שהוא נראה.. לך תבין

פורסם

אני באותה התלבטות בדיוק...

כבר שבוע בערך אני שעות על גבי שעות באתרי השוואה וכו'...משלושתם אין לי ספק שהG3 הטוב ביותר למרות שאם היא עוברת מאייפון 4 הוא יהיה ענק יחסית בשבילה.

אני גם לא הייתי מעוניין במסך כזה גדול והאלטרנטיבה הכי ראוייה היה ה Xperia Z3 compact שעולה בארץ 2600 (ממוצע) אבל בחו"ל 1000 שקל פחות (!!!) ולכן כדאי אפילו לייבא אותו ו"להסתכן" בלשלם מכס+מע"מ של 35 אחוז מאחר וגם אחרי המכס+מע"מ מחירו זול ב400-500 שקל מהארץ (2100 שקל פחות או יותר).

לגבי אחריות אני לא בנאדם שמאמין בזה בכל מקרה, האחריות הזאת לא תכסה 99 אחוז ממה שאמור לקרות לטלפון.

הבעיה היחידה שלי היא השמועות והתביעות שמתכוננים לעשות על השבר הספונטני במכשיר הזה.

ככל הנראה להרבה אנשים קרה שבלי שהטלפון ייפול בכלל ובלי שהם נגעו בו הוא פשוט נסדק בפינה ככל הנראה בגלל כשל הנדסי של הטלפון.

סוני מסרבת לקחת אחריות על זה וטוענת בפני האנשים שהם אשמים והאחריות לא מכסה את זה (כמו שאמרתי האחריות שווה לתחת).

לתקן אותו עולה מעל ל1000 שקל, כי הוא לא נפוץ בארץ בכל מקרה...

בכל מקרה לגבי האחרים:

הHTC ONE M8 מכשיר טוב אבל המעבד שלו פחות חזק והוא עם 2 ג'יגה זיכרון והמחיר שלו גבוהה יותר סביבות ה2300-2400, הוא גדול יותר במימדים אבל המסך קטן יותר, והוא בנוסף לכל גם כבד יותר בגלל המסגרת שלו.

המצלמה רק 5 מגה פיקסל בחזית (לא מובן לי למה ספינת דגל של חברה עם מצלמה כל כך חלשה) לעומת ה13 של ה LG.

וכל זה אנחנו מדברים על ה16 ג'יגה שלו לעומת 32 ג'יגה ו3 ג'יגה זיכרון שתקבל על הLG במחיר נמוך יותר.

שניהם מתחממים ככל הנראה הONE M8 מתחמם יותר ככה הבנתי.

בנוסף החסרון הכי גדול מבחינתי שאין אפשרות להוציא סוללה בניגוד לLG

בכללי אתה תשלם יותר על פחות ולכן לא הייתי לוקח אותו.

הONEPLUS ONE עם סוללה עוד פחות מרשימה מזו של הLG שהיא גם לא מרשימה ביחס למכשיר הקודם בסדרה.

המכשיר הזה בכללי נוטה לעשות בעיות במערכת הפעלה ועדיין רואים שהוא המכשיר הראשון הרציני של החברה הזאת שעדיין נמצאת בחיתולייה.

החסרון הכי גדול שחייבים לקנות את ה64 ג'יגה מאחר וה16 ג'יגה נגמר די מהר ואין חריץ הרחבה לזכרון SD !

מכשיר שמתיימר להלחם בספינות הדגל של הגדולים אבל עדיין לא שם, ועדיין קיימות יותר מידי עקבי אכילס בו.

תוכל לראות השוואת נתונים יבשים (ואם תלחץ על הטלפונים גם REVIEW שלם) באתר הזה:

http://www.phonearena.com/phones/compare/OnePlus-One,HTC-One-M8,LG%20G3/phones/8603,8242,8347

כמו שאמרתי כעקרון משלושתם...הLG.

חיפשתי אנשים שלא מרוצים ממנו והאמת שמצאתי אבל אולי אחוז אחד ממי שקנה אותו, הטלפון עם האחוז מרוצים הגבוהה ביותר ללא ספק בכלל.

ממליץ לך גם לקרוא את הדיון השני בפורום:

http://hwzone.co.il/community/threads/560883-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%97%D7%93%D7%A9-LG-G3-VS-SAMSUNG-GALAXY-S5-VS-Z2/page9

נראה שהLG המנצח הגדול גם פה והבחור שרכש אותו די מרוצה.

אני עדיין מחפש מכשיר עם תכונות כשל הLG וקטן יותר במעט אבל כנראה שארכוש אותו במסגרת המבצע של וואלה שופס:

http://www.wallashops.co.il/%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-5-5-LG-G3-%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%97-32GB-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/pi1RD1IND855_32GB_E1

המחיר הוא פחות או יותר המחיר שלו באילת ועדיין יש אחריות של מעבדות די מכובדות של סלדון (לשנתיים כמו היצרן).

מקווה שעזרתי.

פורסם

לא מסכים לגבי זי3/2 וקומפקט 3. האנשים שהזכוכית התנפצה להם "ללא סיבה" זה מיעוט קולני בפורומים - לא מפתיע. זה פורום, איפה אנשים יתלוננו? תדבר עם כל האנשים שלא קרה למכשיר שלהם כלום והם עוד מדווחים שהוא נפל כמה פעמים ללא שום הגנה ולא קרה כלום. אם לא אחד מהם אז oneplus one להעדפות שלו. הוא עדיף על ג'י3 - יותר טוב בסוללה בסה"כ ובצפיה בסרטונים וגלישה במבחן של gsmarena שהוא אינדיקציה מספיק טובה. יש להם אחלה מנוע לבדיקת ביצועי הסוללות במכשירים השונים שמשווה בשימושים שונים ומה שיפה שגם אפשר לשקלל את ביצוע הסוללה לפי השימוש אישי, הנה: http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 ואם אני זוכר נכון אז גם יותר טוב במצלמה. הוא לא רשם כלום לגבי נפח איחסון. אמ8 לא מכשיר גרוע אבל המצלמה שלו חלשה בשביל מכשיר high end בהשוואה למכשירים האחרים ואפילו למכשירים מדור הקודם לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים