עבור לתוכן

שחקנית חדשה בשוק: LeTV הסינית במתקפה על מחירי הסמארטפונים היוקרתיים

Featured Replies

פורסם

הטלפונים הראשונים מחברה שרוצה לצמוח מעבר לגבולות סין מאתגרים את השוק עם מפרטי פרימיום במחירי תחרותיים ביותר

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-letv-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%99/

פורסם

לא רואה מה כל כך תחרותי במחירים האלה...

אם דגם הביניים יעלה 400 דולר אז הדגם הכי חזק יעלה נגיד 500 דולר.

זה לא כל כך רחוק מה650 של אפל וסמסונג.

זה אמנם 150 דולר פחות אבל בהתחשב בעובדה שזאת יצרית לא מוכרת בעולם המערבי, הייתי מצפה לתמחור יותר אגרסיבי.

אפילו הONE PLUS ONE היה יותר זול כשיצא

פורסם

התבלבלתם במצלמות. כתבתם קדמית 13 מגה פיקסלים ואחורית 4 מגה פיקסל וכו'...

ברגע שזה סיני זה צריך להיות במחיר תחרותי לאפל,סמסונג,LG וכל השאר.

אם זה באמת יהיה קרוב לא משנה מה המפרט, זה יאבד מערכו.

פורסם

ל 1 - גם בהסתמך על "תחזית המחירים שלך",

תמחור מכשיר בשליש מחיר פחות, זה תמחור אגרסיבי ותחרותי

פורסם

אתה היית קונה מכשיר "חיליק ובניו" עם מפרט גבוה ב500 דולר?

אני ממש בספק. אני לא הייתי קונה משהו לא מוכר (בעולם המערבי) בשביל 100 דולר הבדל...

פורסם

jackhammer - דבר ראשון, מכשיר הביניים הוא לא באמת מכשיר ביניים.

אם קראת את המפרט בטח ראית שהחומרה שלו שווה לחומרה של מכשירי הדגל של החברות המוכרות האחרות.

מכשיר כזה, נניח בגרסת ה-64GB שעולה 435 דולר, בהחלט עדיף על מכשיר עם מפרט זהה (למשל הגלקסי S6) שמחירו נכון להיום הוא כ-900 דולר לגרסת ה-64GB (וכמובן לא 650 כמו שכתבת).

הפרש של כ-450 דולר, שזה פחות מחצי מחיר, הוא מאוד מאוד משמעותי.

ושלא נדבר על המכשיר הזול ביותר, במחיר 240 דולר ועם מפרט די קרוב למכשירי הדגל של המתחרות... הפרש של מאות דולרים...

כמובן שצריך לחכות שיהיו כמה ביקורות או סרטונים שמראים את המכשיר, אבל במחירים כל כך נמוכים די צפוי שיהיה ביקוש רב, ואם רק יצליחו לעמוד בקצב הייצור הנדרש, לדעתי צפויה להם הצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים