פורסם 2015 באפריל 1210 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מצ״ב רכיבים בהמשך5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 66. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, עדיף מאיזור השרון9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB 3, כונן SSD בנפח קטן11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לאהסיפור בקצרה: באוקטובר הקרוב אני עתיד לרכוש איימק, ועד אז מתכנן לשרוד עם PC שישמש בעיקר עבור עריכת וידיאו. לא משהו כבד במיוחד - משחקים עם אפטר אפקטס ועריכת קבצי וידיאו 1080p. אין לי ציפיות ממחשב בתקציב הזה, רק שלא יצריך ממני לצאת להפסקת קפה כל רינדור של 10 שניות. מדגיש שוב את העובדה שזה מחשב זמני שאמור לספק מענה מינימאלי לחצי שנה הקרובה. יש לי מחשב שנקנה לפני 7 שנים, עם הרכיבים הבאים:Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHzNVIDIA GeForce 8800GT2GB RAMכונן עם אחסון של 750GB, כונן DVDיש חלקים ממנו שיוכלו לקצץ בעלויות של המחשב?האם המחשב שאקנה יוכל לעזור בצורה כלשהיא לאיימק העתידי? ברינדורים או משהו דומה? יש המלצות לשימושים במחשב נוסף על האיימק?תודה רבה מראש ! (-:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.