עבור לתוכן

ה-Galaxy S6 בביקורות: הקאמבק הגדול של סמסונג קוצר שבחים

Featured Replies

פורסם

הדגם החדש של סמסונג מושק, ולמרות הסתייגויות קלות, המבקרים ברשת מרעיפים את מיטב שבחיהם על יופיו ויכולותיו המרשימות של הדור העדכני של ה-Galaxy

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a7%d7%95/

פורסם

אם גם במכשיר הבא מסדרת Note לא תהיה סוללה מתחלפת וחריץ לכרטיס זכרון אז סמסונג איבדו אותי כלקוח. לפחות היצרנים הסיניים הולכים בכיוון הנכון.

ומצחיק שמתייחסים לאייפון 6 כאל מדד לטלפון ראוי. יש לי Note 2 פרטי ואייפון 6 מהעבודה והמכשיר של אפל כמעט לא בשימוש. אני מעדיף את הטלפון הישן לאין ערוך בהשוואה אליו.

פורסם

נראה לי שעדיף להמתין לגרסת הactive.

יש צפי לשחרור ?

פורסם

עדיף לקנות מכשיר אחר.

סוללת 2550 בשנת 2015 למכשיר פרמיום ב3000+ שח זה BIG NO. לפחות למי שמשתמש במכשיר ולא קיים אצלו לקישוט.

פורסם

הבעיה היחידה מבחינתי זה המחיר- 3800 שקל- WTF? למיטב ידיעתי 600 דולר זה 2400 שקל. אני יודע שיש מיסוי ובן דוב צריך להחזיר את החובות, אבל בחיאת.

פורסם
עדיף לקנות מכשיר אחר.

סוללת 2550 בשנת 2015 למכשיר פרמיום ב3000+ שח זה BIG NO. לפחות למי שמשתמש במכשיר ולא קיים אצלו לקישוט.

לוגיקה עקומה

אם תשווה למשל לg3 של lg

יש לו מסך קטן וחסכוני יותר ומעבד חסכוני יותר.

התוצאה הסופית? תוצאה טובה יותר לסמסונג בendurance test של gsmarena.

גם יותר מהm9 של HTC.

פורסם

איזה אינטרס יש לסמסונג להסתיר פיצ'ר כזה?

אה, הוא לא באמת שרד... אני מניח שהוא יהיה בסדר בטביעות קלות, שזה נחמד בפני עצמו, אבל להיכנס איתו למים וכאלה - פחות..

פורסם

יש לו כנראה (כמו לטלפונים אחרים) רמת עמידות מסויימת למים

אבל הם לא ממש מעודדים להיכנס איתו למקלחת/בריכה

כנראה מונע בעיות של אחריות וכו'

פורסם

חברים, מצפייה בסרטון הזה:

קשה שלא ללכת על הS6. אך האם הסוקרים נחשבים אמינים? כי זה ממש נראה כמו נוק-אווט של S6 על ה-M9.

פורסם

כל עוד היצרן לא מצהיר שהמכשיר עמיד למים ולוקח אחריות לנזקי מים, המכשיר אינו עמיד למים. כל הסרטונים הטיפשיים האלו לא מוכיחים דבר חוץ מזה שהיה למטביע מזל.

פורסם

זה בדיוק הקטע, הם לא לקחו ממש אחריות גם בדגמים הקודמים.

לך תוכיח שהוא לא היה בעומק מעל x ושמשך הזמן היה נמוך מy ושדאגת לסגור את הפתחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים