עבור לתוכן

מחשב גיימינג כולל מסך 6.5 אלף

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

6500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

Gta v The witcher 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך 24 של דל

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אז ככה המחשב שלי בן 7 שנים כבר ואני כבר צריך להתחדש המטרה העיקרית שלי זה נטו משחקים כבדים ואין לי צורך בssd של 250 ג׳יגה מספיק לי רק 128 כי גם ככה רק משחק אחד כל פעם יהיה עליו כנ״ל לגבי דיסק קשיח לא יותר מ1 טרה.

פורסם

הצעה מTMS מחשבים: http://www.tms.co.il/preview/spec/672uwlbf

הצעה מפלונטר: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23363

ההבדל במחיר הוא 186 שקלים.

בעקרון המפרטים דיי זהים, ההבדל הגדול הוא בכרטיס מסך.

290X צורך יותר חשמל = פולט יותר חום = רועש יותר.

במפרט מפלונטר שמתי רק 8GB כדי לא לחרוג יותר מידי, זה יספיק לגיימינג אך אולי יגביל אותך בעתיד.

שחכתי לציין:

-המארז במפרט מTMS הוא בצבע לבן.

-המפרט מTMS הרבה יותר משתלם.

-אם אתה מעדיף כרטיס מסך של Nvidia והמארז לא לטעמך אז לך על ההצעה מפלונטר. (אין הבדל גדול בביצועים בין הכרטיסים, ושתי המארזים מתמקדים בשקט. R4 איכותי יותר אבל בצבע לבן, לא מתאים לכולם)

נערך על-ידי Nightbeat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים