עבור לתוכן

לפטופ עם מסך מתנתק (או טאבלט עם מקלדת)

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני אפתח בשאלה שהעסיקה אותי אחרי שיטוט בזאפ:

בתכלס, יש הבדל בין טאבלט עם כיסוי מקלדת ללפטופ שמסך המגע שלו מתנתק ופועל כעצמאי ?

אחרי חיפוש ארוך ברשת הבנתי שאני כבר ממש לא מעודכן בחומרה של היום, ורציתי לשמוע את דעתכם.

מה שחשוב לי :

1. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ב1080p למסך גדול (שימוש בKODI או פופקורן)

2. מקלדת פיזית בשביל מיילים, גלישה נוחה יותר באינטרנט והתעסקות כללית של מחשב, דברים שלא נוח לעשות בטאבלט או בסלולרי.

3. ווינדוס, בתכלס אני מבין שלגלישה באינטרנט ומולטימדיה אולי אנדרואיד יהיה יותר טוב אבל אני מעדיף מחשב שהוא יותר לפטופ מטאבלט,

כלומר שאני אוכל לשים אותו על שולחן העבודה ולגלוש בסבבה ובכיף, וכשאני על הספה בסלון או כשאני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה אני לא אצטרך להסתרבל עם המקלדת, יספיק לי המסך.

4. חומרה חדשה, מחשב שיספיק לי לקנייה של הכמה שנים הקרובות. אגב הבנתי שבקרוב צריך לצאת ווינדוס 10, האם השדרוג הוא בחינם או בזול ?

מהסיבה הזו אני גם לא רוצה מחשב שמסכו מסתובב ונסגר הפוך על המקלדת (כלומר עם המסך כלפי חוץ) פשוט כי אני לא רוצה שיהיה כבד ומסורבל.

אופציות שחשבתי עליהן:

SURFACE 3 החדש, שזה אומר לחכות קצת עד שייצא

Asus Transformer T100

Asus Transformer T300 (האם לדעתכם הוא קצת יותר מדי לשימושים שלי ?)

חג שמח ! ליאב.

פורסם

אם אתה רוצה להריץ KODI או פופקורן ברור שאתה צריך מחשב ולא טאבלט עם מקלדת.

לגבי העתיד - אי אפשר לחזות. יתכן ובעוד שנה או שנתיים תהיה אפליקציה או המצאה שתדרוש ממך החלפת מכשיר. יתכן וחלונות 10 יתגלה כפלופ (סיכוי נמוך, אך ראה מקרה חלונות מילניום וחלונות 8), יתכן וטכנולוגיית 4K תכנס חזק, ואז החומרה שברשותך לא תספק.

טיפ: מחשב קונים לפי הצרכים והדרישות שלך עכשיו ולא בחודשים הקרובים.

לגבי המחשבים שהצעת הייתי הולך על ה-SURFACE 3, ממספר סיבות: 1. השבחים שהוא קוצר בביקורות. 2. אחריות - לא יודע איך האחריות של מיקרוסופט בארץ, אבל זאת של אסוס היא גרועה ביותר ומזלזלת. לא הייתי קונה בארץ מכשיר של אסוס שאחוז התקלות שלו לא מתקרב ל-0%. לצערי, סמארטפונים, טאבלטים ולפטופים נוטים להתקלקל.

אין כזה מחשב יותר מדי לשימושים שלך, לרב מדובר על פשרה בין מפרט לתקציב. אם התקציב לא מוגבל לך על המפרט שנותן לך את המעבד הכי חזק ומהיר, הכי הרבה זכרון, כונן הכי גדול, כרטיס מסך הכי מהיר וכו'

פורסם

למה ברור שהוא צריך מחשב ולא טאבלט עם מקלדת בשביל kodi או פופקורן?

ואיך אתה ממליץ לו על surface 3

אם הוא צריך מחשב? זה טאבלט עם מקלדת.

פורסם
  • מחבר

מורן תודה, אבל אני לא מסכים איתך

אם אני מריץ על הטלפון שלי, g2 סרטים חלק אני לא רואה סיבה שמחשב או טאבלט לא יצליח גם כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים