עבור לתוכן

שדרוג ממחשב אודיו למחשב עריכת וידאו בערך 1.5-2K

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי מחשב אודיו שקניתי לפני בערך 3 שנים מחנות מחשבי אודיו.

חוץ מזה שהוא קצת מזייף, אני רוצה גם לשדרג אותו שיוכל לתפקד בתור מחשב לוידאו, בנוסף לעבודה עם אודיו בקיובייס. עבודה עם תוכנות כמו אפטר אפקטס לצביעה ואנימציות, פרמייר וכו'.

יכול להיות שתהיה גם עבודת תלת מימד (לא יודע מה ההבדל במפרט בין תלת מימד לעריכת וידאו)

התקציב הוא באיזור ה-1500 ואפשר למתוח כלפי מעלה.. התכוונתי בהתחלה להשקיע 1000 אבל אני לא יודע אם זה ריאלי.

אני רוצה בעיקר לשדרג מעבד, זכרון, כרטיס מסך.. מה דעתכם?

בכל מקרה אני שם פה סקרין שוטים מCPU-Z ומצרף קובץ HTML ממנו עם המפרט הנוכחי, ואשמח לדעת מכם האם בכלל אפשר לשדרג את המעבד למשל עם הלוח אם שיש לי.

11148204_10153172801203550_1260165301_o.jpg?oh=78967cda9d94d52051a67d125aa1aac9&oe=5526007B&__gda__=1428545598_83b5a937113b9cdf6b8c4222cb39562f

זה הקישור לHTML

http://www.f2h.co.il/8du5ew0wk3b

תודה רבה וחג שמח! (:

פורסם
  • מחבר

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה!

אם צריך עוד פרטים תגידו לי מה להוסיף

פורסם

אלך מהפשוט למורכב יותר:אם הבנתי מכון מדוח של CPUZ יש לך 8 גיגה זכרון?תוסיף עוד שני סטיקים של 4 כדי להגיע ל16 סך הכל,האפשרות הבאה תגרור החלפת מעבד לI7 האחרון 47XX,אך גם תצטרך להחליף לוח אם לתושבת שמתאימה למעבד.

ישנה גם האפשרות למצוא מעבד 2600 I7 יד שנייה וכך לא צטרך להחליף לוח אם אבל השפור בביצועים יהיה פחות ממעבד I7 מסדרה 47XX

אתה משתמש בכרטיס מסך המובנה של ה2500 I5? אם כן אז שדרוג לGTX660/750/760 גם ישפר ביצועים

רק צריך לבדוק שהספק כוח לא גנרי ויעמוד בעומס(תרשום את הדגם)

פורסם

לtranscoding של וידאו המובנה של אינטל עדיף בהרבה על מה שהצעת.

פורסם

רשמתי בפרוש Transcoding.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, לגבי ספק הכוח שלי, COUGAR R5 550

http://www.cougargaming.com/products/power_supplies/cougar_rs.html

הוא קריטי למחשב?

ובנוסף אשמח אם תוכלו להיות ספציפיים לגבי לוח אם, יש משהו שיתאים לדור הרביעי של מעבדים אבל שלא ייקר לי את הקניה מדי? או שלדעתכם עדיף להשאר עם הנוכחי ולהשיג מעבד I7 מהדור השלישי? (יש תאימות)

והאם הintel hd graphics יכול לסחוב גם תלת מימד? והאם יש הבדל מהותי בין האונבורד הזה בדור השני לבין האונבורד בדור הרביעי/חמישי?

תודה!

נערך על-ידי downlocker

פורסם

אם אתה רוצה להוסיף אפקטים בוידאו או לרנדר בתלת מימד תצטרך כ. מסך נפרד. ה760 יהיה טוב לזה. אני לא הייתי מחליף את המעבד כלל, הוא יעבוד פחות במה שאתה צריך. כן הייתי משדרג לSSD (יותר מאחד) לעבודה עם וידאו ומוסיף זיכרון. הספק הנוכחי יסחוב 760 ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

אולי אז פשוט אעשה צעד-צעד, אתחיל מלהוסיף זכרון, כרטיס מסך, וSSD אחד למערכת הפעלה והתוכנות (אפשר דגם מדויק לכרטיס מסך? 760 של מי?) ואם לא אהיה מסופק אחליף לוח אם ומעבד.

לגבי הלוח אם, יש לי מארז ATX MIDITOWER אז אשמח להמלצות לפי זה..

תודה רבה אתם עוזרים לי מאוד!

פורסם

האמת עם ההבדל במחיר בין ה760 ל960, הייתי הולך על ה960. אם שניהם יקרים מדי ה750 יהווה תחליף.

פורסם
  • מחבר

כן הם קצת יקרים, מקווה שה750 יספיק. אחקור קצת על לוחות אם בפורום פה, תודה על הכיוון חברים (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים