עבור לתוכן

אופניים חדשניים ללא שרשרת ועם הילוכים אוטומטיים

Featured Replies

פורסם
https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=134201. האם זה בכלל ישים לדעתכם לאור הבעיות הרבות והיקרות לתיקון של מערכות הידראוליות דומות באופניים כמו בולמי זעזועים הידראוליים , בלמים הידראוליים וכיוצא בזאת .נכון שבאופניים של קרוב לעשר אלף ,משולבות מערכות הידראוליות משובחות שעומדות מבחינת אמינות בשורה אחתעם מערכות מכניות סטנדרטיות , אולם גם אז מדובר בתיקונים יקרים מאוד כשתקלות לבסוף קורות .2. מה עם התגובתיות הנמוכה של מערכות הידראולית שמשמשות להנעה כמו למשל תיבות הילוכים אוטומטיות ?3. מה עם מחלות ילדות ראשונות , נזילות שמן , תדירות החלפות שמן ?4. והשאלה החשובה מכל , היכן הערבון שהמוצר יסופק בסופו של דבר ללקוח שמשקיע סכום לא מבוטל בכספו?אשמח לשמוע את דעתכם.
פורסם

הלינק שלך לא ממש עובד.

פורסם
  • מחבר

++++++++

התיחסות לשאלות שהעלתי בבקשה ....

פורסם

אני חושב שאתה צריך להפנות את השאלות ליוצרי האופניים ולא אלינו.

פורסם

אני לא יכול להתייחס לצד המשפטי\עסקי בעניין הזה, אבל אני כן יכול להתייחס לצד המכני.

1. התיקונים אכן עשויים להיות יקרים, אבל הבלאי של מערכת כזאת באופניים צפוי להיות נמוך, עקב העומסים הנמוכים. הבעיה תהיה לא בלאי כי אם נזק פיזי מקרי - הפלת האופניים, למשל, בצורה שמכה במשאבה או בטורבינה. אז, אכן יש לצפות לעלות לא קטנה של החלפת המערכת.

2. צימוד הידראולי אכן משמש בעיקר ביישומים שבהם תגובתיות נמוכה אינה חסרון אלא ייתרון, כאשר על המנוע להתמודד עם שינויים פתאומיים בעומס (למשל תחילת תנועה של קטר רכבת או מדחף אונייה) או במהירות (מצמד לתיבות הילוכים אוטומטיות) - אבל ניתן להכליל אופניים בקטגוריה זו, אם השימוש בהם הוא לרכיבה יומיומית ע"י מישהו שאינו ספורטאי מצטיין. כשאתה מנסה לרכב בעליה ממצב עמידה, למשל, תגובתיות נמוכה היא ייתרון לא קטן. כנראה שלמערכת כזו תהיה תאוצה קטנה יותר מאשר למערכת הילוכים סטנדרטית עבור אותו הרוכב באותם התנאים, אבל המאמץ הנדרש לדיווש יהיה אחיד למדי. החסרון יהיה דווקא ברכיבה במהירות גבוהה וקבועה - צימוד הדראולי נוטה שלא להיות יעיל בתנאים כאלו וחלק ניכר מההספק מתבזבז על המערכת עצמה במקום על תנועה קדימה.

3. היות והמערכת סגורה לחלוטין, אני לא רואה סיבה כלשהי להחליף את השמן אלא במקרים בהם המערכת חדלה להיות סגורה. נזילות? אפשרי, אבל לא נראה לי סביר אם המערכת בנוייה בצורה איכותית - שוב, עד שמגיעים לנזק פיזי חיצוני.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היכן הערבון שהמוצר באמת יסופק ללקוח בסופו של דבר ?

פורסם
  • מחבר

?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
היכן הערבון שהמוצר באמת יסופק ללקוח בסופו של דבר ?
אני מנסה להבין משהו פשוט , האם כל הפרוייקטים הנ"ל , קיק סטרטר ודומיו זה פשוט משחק ברולטה רוסית ?האם חברות האשראי יחזירו לך את הכסף אם המוצר לא יסופק בסופו של דבר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים