עבור לתוכן

צריך מחשב בכיוון של גיימינג 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעיקרות לא משנה, אבל לחסוך יהיה עדיף

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים, נגיד far cry 4 בהכי טוב *אם אפשר*

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי samsung syncmaster B2230- אני לא מבין בדברים כאלה

:hi:

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?אין לי מושג מה זה אז לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 7 64 bit חובה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אילת, וכן העדפה מאוד גדולה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חופש גדול של השנה

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). -

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג ממש לא, אני רוצה להישאר עם המחשב שיבנה למשך פרק זמן ארוך

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בהצלחה ותודה!

פורסם

באילת לא מרכיבים מערכות מחשב עד כמה שידוע לי. אולי כי אתה תושב אז הם כן עושים זאת, זה מצריך בדיקה.

בכל אופן יש עוד זמן רב והכל יכול להשתנות בשוק במחשבים כך שכדאי שתמתין עם הבקשה למפרט למועד סמוך יותר ליום הרכישה.

בלי קשר לכל זה, נראה שהתקציב הזה קצת דוחק אם וברצונך לרכוש מערכת חזקה שלא תדרוש שום שדרוגים בעתיד,

בהתחשב בעלות של מערכת ההפעלה שאתה רוצה לרכוש כחלק מהתקציב המיועד למחשב עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים