עבור לתוכן

מפרט מחשב לתכנות וגלישה 4K

Featured Replies

פורסם

שלום!

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות VS לעיתים רחוקות, גלישה וסרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים וכו'

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מועד חשוב , אבל שלא יהיה טנק..

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא - הכל הולך TMS פלונטר

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB 3, כונן SSD קטן למ"ה ותוכנות חשובות,

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

חשבתי על מארז HTPC בשביל הנוחות , יש חסרונות מהותיים? (כי אז אשקול גודל מארז מלא..)

חשוב שיהיה מעבד I7

חשבתי לחבר אולי 2 מסכים - אם האופציה לא עולה יותר מדי כסף

כונן SSD 120GB לפחות - יש לי במקרה msata evo samsung שקניתי למחשב נייד שבסוף לא השתמשתי בו של 120GB הוא יכול להתאים?

לפחות דיסק קשיח אחד של 1 טרה עם אופציה להוספה של עוד כונן

כרטיס מסך מובנה

לפחות 8 GB זיכרון עם אופק שדרוג

תודה רבה!

נערך על-ידי nmeisels

פורסם
  • מחבר

בינתיים בניתי את זה (יש לי כבר samsung evo 840 128GB msata הוא מתחבר נכון?)

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 1553/1522

לוחות אם - Intel LGA1150

H81-Pro-BTC - ASRock - Socket LGA1150 cpu support - Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 5 x PCI Express x1 slots - 6-channel audi...

שלוש שנים אחריות

כמות: - 1 - 227/222

זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty

כמות: - 1 - 299/293

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן

כמות: - 1 - 272/267

מארזי מחשב - mATX מארז

Minuet-350 - Antec - Minuet 350 HTPC case - 350Watt 80PLUS certified PSU - 80mm TriCool fan - Low Profile, small form factor - Front USB, eSATA, Audio Ports - 2 stands included for upright positioning - Dimensions 9.4cm(H...

שלוש שנות אחרות

כמות: - 1 - 573/562

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01SI - Arctic - Arctic Alpine 11 Rev 2 - 92 mm PWM - SI bulk - With new PC Only...

שנה אחריות - בקניה עם מחשב חדש בלבד

כמות: - 1 - 39/38

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

2964.00 / 2905

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22188

פורסם

אני קצת מתקשה להבין את הבקשות המוגזמות שלך בייחס לדרישות שציינת.

אם המחשב מיועד לגלישה אז למה כרטיס מסך מורחב?

למה I7 ?

בשביל מה יותר מ8G זיכרון ?

מה אתה צריך יותר מ120GB SSD שכבר יש ל ך?

מאיזו סיבה אתה זקוק לשני מסכים |?

תפרט בדיוק כדי שנבין את הצרכים כי נכון לעכשיו זה נראה כאילו שהם לא מתאימים לדרישות בשום צורה.

בנוסף מארז HTPC יגביל אותך בנוגע לכרטיס מסך .

פורסם
  • מחבר

הי!

לא הבנתי למה התכוונת בכרטיס מסך מורחב?

I7 כי אני מעדיף להשקיע במשהו יותר חזק שאני מקווה שישרוד לי יותר זמן. כמו כן שמדי פעם יפתחו בו VS אני מעדיף שזה יהיה מהיר.

אין צורך בעוד SSD במקרה יש לי אחד כמו שציינתי שהוא msata 128GB אם הוא יכול להתאים מעולה.

שני מסכים זה עניין של נוחות גם לגלישה ותכנות , אני כנראה אתחיל מאחד, אבל אם ארצה להוסיף אחד אני ארצה לשמור לעצמי את האופציה.

אין שום צורך בכרטיס מסך. המובנה זה מספיק - טעות בהעתקה :)

פורסם

אוקיי, זה כבר נשמע קצת מדויק יותר

בגדול בשביל גלישה עדיף לך לקנות I3 עם 8GRAM ועוד איזה כונן HDD 2T במשהו כמו מחצית התקציב ולהינות ממנו בצורה אופטימלית שנתיים שלוש.

אם תרכוש I7 ייצא מצב שהוא יחזיק יותר זמן אך זה משהו שיבוא על ידי ביטוי כנראה רק בשנה הרביעית חמישית כי עד אז בכלל לא נצל רבע מכוח העיבוד הזה...

יחד עם זאת כרגע הטלת פצצה כשאמרת VS. אם כך אז I7 לא יזיק וגם 16G RAM אך זה מאוד סובייקטיבי לשימושים.

מה הציפיות שלך? מה רמת העומס והפעילות ב VS <? אדגיש ואומר שאם הציפיות הן בסך הכל 'עדיף שזה יפעל מהר' אז זה תפקידו של הSSD בכוח (שאגב נשמע מתאים).

תחדד עוד קצת כדי שאבין את ההצדקה ברכישת I7 עם מעל ל8G RAM . אחרת אני ממליץ על I3 עם 8G וגם זה היסחפות .

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

הציפיות מהVS שיעבוד מהר.

אבל יש משתמש על המחשב שעושה תזה וזה בכריית נתונים , כך שנראה לי שעדיף מלכתחילה להשקיע בI7 ולא להיכנס לבעיות עם I3. כמו כן יש לנו סטיגמה נגד I3 שהוא איטי ממש.. (מהעבודה...)

8GB להתחלה, מקסימום אוסיף עוד (במידה ויהיה צורך...).

הHTPC מגביל אותי בצורה כלשהי?

הmsata שיש לי - אני קצת תקוע איתו 128GB samsung evo 840 msata כדאי לקחת לוח אם מתאים? (האחד שלקחתי נראה שלא מתאים...)

תודה!

פורסם

לא הבנתי, אם יש לך משתמש שעושה את זה בכרייה אז למה אתה צריך I7 ? ואיך קשורות בעיות עם I3 לנושא הזה?

ובכללי I3 הוא ממש לא מעבד איטי כמו שהזכרת, האיטיות שאתה חווה נשמעת לי תוצאה של דיסק קשיח עמוס \ חלש .

מעבר לכונן SSD ייפתור לך את הבעיה ויעניק לך חוויה מתקנת למעבד הI3 ה'איטי' שלך בעבודה.

HTCP לא נראה לי שיהווה בעיה עבורך אם ואתה לא מתכוון להוסיף כרטיס מסך..

בנוגע לכונן הSSD שלך, העלות שלו כיום היא באיזור ה300 400 לדגם SATA

תחשוב שאם לא תשקיע בלוח תומך אתה מימלא תוציא את הכספים הללו.

ומנגד, זאת הזדמנות פז המאפשר לך למכור את הנוכחי ולהשקיע עוד קצת לטובת רכישה של כונן SSD בנפח 256G .

פורסם
  • מחבר

הי!

אני מפחד שמי שעושה תזה יתקע עם מחשב איטי.

כריית נתונים כנראה תצריך להריץ VS על הרבה מאוד מידע. כך שאני עדיין מתלבט על הI7

נגיד שI3 וSSD 256GB האם כל הרכיבים האחרים שלקחתי הם סבבה?

תודה!

פורסם

אני לא מצליח להבין אותך

אתה מתכוון להשתמש במחשב הנוכחי (החדש, זה שלשמו התכנסנו כאן) כריית נתונים עבור המטלות של VS ?

או שיש לך משתמש -חיצוני- שעושה את העבודה ? (כזה ששולחים לו בלוקים והוא מפרק אותם ומחזיר כך שהמשחב שלך לא עושה את המאמץ) ?

במידה והבנתי נכון ואנחנו מדברים על המצב השני, אז כמובן שאין צורך במחשב חזק כי את העבודה הקשה עושים לך בחוץ.

אך אם אנחנו מדברים על המצב הראשון בו אתה מצפה מהמחשב החדש לבצע את תהליך הכרייה אז צריך להתמקד בזה:

לברר כיצד אפשר להגיע לכרייה אופטימלית במינימום השקעה כספית וכל זה בייחס לסדרי הגודל של הצרכים.

בנוסף לזאת יידוע לי שניתן ואף רצוי לנצל את ליבת ה GPU לטובת הליך הכרייה כתחליף לCPU.

בדוק... אולי בכלל אפשר להישאר עם I3 ולרכוש כרטיס מסך שיבצע את הליך הכרייה עבורך. אני לא מבין בזה אני זה מצריך בדיקה מעמיקה !

פורסם
  • מחבר

אני אעשה סדר.(מדובר בעצם על המצב השני)

יש מישהו שישתמש במחשב באופן קבוע שעושה תזה בכריית מידע.

היו לו כבר תרגילים שהוא הריץ על המחשב שלו , שלקחו ימים שלמים על מחשבים יותר איטיים ולכן הצורך בשדרוג לI7.

הם לא הולכים להשתמש בכרטיס מסך לצורך המטלות.

אז לסיכום, אשמח למפרט בסגנון שרשמתי.

אני לא אשתמש בSSD msata שיש לי , אם זה גורם לזה שיהיה לוח אם פחות טוב. ואני צריך כונן SSD +

1TB כונן קשיח בשביל המחשב.

HTPC הוא גם חובה. מבחינת מקום ונוחות.

8GB ram לפחות עם אופק שדרוג.

אופציה לחיבור 2 מסכים בגלל שהתרגלנו וזה נוח. (אשמח אם תמליצו לי גם על מסך 24 אינץ - לא כלול בתקציב 4K)

4 חיבורי USB יהיה נחמד. (שחלקם USB 3)

המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים