עבור לתוכן

מפרט למחשב פיתוח וגיימינג - 8K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, תודה על העזרה!

1. מה התקציב המקסימאלי?

8,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח - שימוש כבד , כל מיני פלטרפורמות שחלקן כבדות, כמה מכונות וירטואליות, משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) לא קריטי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה. בנוסף, שימוש משרדי סטנדרטי.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

משחק כתחביב, לא מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, אבל שאפשר יהיה לשחק ברוב הדברים בביצועים טובים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1980x1080 שני מסכים של 24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

מסך 24" אחד,

מקלדת, עכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

חשוב, 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

רק הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, אזור המרכז, פתוח להצעות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

בזמן הקרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא, אולי ממשק לכרטיס מינימום 250 GB SSD ו 2TB הארדיסק רגיל.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:, שתי מסכים. יש אפשרות לקנות בארה"ב חלקים(משפחה מגיעה בקרוב), משתלם לדעתכם? לפי בדיקה שלי שם בערך 20% יותר זול, אבל אין אחריות והרכבה

פורסם

שמע לעבוד עם שני מסכים שונים זה בהחלט מציק בעין.

תבדוק ותוודא בדיוק מה הם השימושים שלך במסך כפול , אולי עדיף לקנות אחד זהה לנוכחי או שדווקא אחד פחות\יותר טוב מהנוכחי כדי להתמקד בו.

בלי קשר לזה, אני נוטה להאמין שעוד השנה כבר 4K יהיה משהו אטרקטיבי וזה עשוי להעניק לך שטח פריסה מאוד נוח לעבודה במסך בודד.

אולי כדאי להמתין עם המסך השני ולנצל את התקציב הזה לטובת מחשב חזק יותר או לשים אותו בצד לטובת מסך 4K עתידי. לשיקולך.

בכל אופן כדאי להתחיל להבין איזה מסך רוצים כדי לחשב את העלות שלו ולהחסיר אותה מהתקציב המוקצה לשאר המפרט.

למשחקים בינוניים יש כרטיסי ביניים~גבוהה במחירים מועלים הבעיה שהם לא תומכים CUDA (באופן רשמי) ונשמע שדווקא כן יש לך שימוש במאיץ גרפי שם בפרויקטים שלך.

תוכל לחדד את העניין? בגדול זה או 970GTX שייתן לך הגדרות מקסימליות או 7950\7970 שייתן בינוני גבוה בשליש המחיר .

פורסם

שמע לעבוד עם שני מסכים שונים זה בהחלט מציק בעין.

השאלה האמיתית היא האם אתה מתכוון לשחק על שני המסכים במסך מורחב או נניח באחד המשחק ובשני מפות וכו'.

אם האפשרות הראשונה היא הנכונה זה עלול להפריע (בעיקר אם המסכים עם פנלים שונים) אם לא אין בזה שום צורך, אני עבדתי במשך שנים על מסכים לא זהים ולא הפריע לי בעין בכלל.

פורסם

כרגע יש מסך אחד של 24", מתכנן להוסיף מסך נוסף זהה. אני מתכנן שהמחשב הזה ישמש אותי תקופה ארוכה, אז כן הייתי רוצה תמיכה בCUDA, יש לי גם שימוש בGPU לשימושים של עריכה ומשחקים.

הסתכלתי על מסכי 4k וכולם היו בגדלים של 28", אני רוצה שני מסכים של 24", מה גם שהמחירים עדיין לא ריאלים ואני רוצה לקנות את המחשב והמסך בזמן הקרוב.

אם יש המלצות על המסך אני אשמח. חשבתי על זה http://www.benq.com/product/monitor/XL2430T/

או http://www.asus.com/Monitors_Projectors/VG248QE/

את המסך בוודאות אזמין מחו"ל.

התקציב למסך הוא 1500+-, אני גם רוצה להשאיר 300-500 למקלדת ועכבר.(המלצות? עובד המון שעות, מעדיף חוטי).

מה שמשאיר קצת יותר מ6K למחשב.

אני חלש בחומרה, לפי מה שאני מבין אני מחפש מפרט שכולל: מעבד i7, כרטיס מסך nvidia 970gtx.

250 SSD, ו2TB הארדיסק רגיל, 16GB RAM.

מה לגבי להביא חלקים מארה"ב? מישהו מכיר? בדקתי קצת בnewegg ו microcenter וההבדל הוא 20-30%. אפשר לשלם רק על הרכבה? יכול להרכיב בעצמי, מעדיף מקצוענים. מה עם אחריות?

אשמח לעזרתכם. תודה!

פורסם

כן כן אתה בכיוון הנכון . . .

בנוגע לחלקים מחול אני לא יודע לומר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים