עבור לתוכן

שדרוג מחשב 1K

Featured Replies

פורסם

יש לי

i7

ex58-ud5

טריפל DDR3 4 כול 1 (12GB)

SSD 128

כרטיס מסך HD4800

ההרד דיסק גדו מסיק .

פורסם

לא ברור לא מובן לא מפורט וללא שאלון.

אם אתה רוצה תשובה איכותית כדאי שתשאל גם שאלה איכותית . . .

פורסם
  • מחבר

רוצה לשדרג ב 1000 שקל +- מה ההמלצה כרגע .... המחשב שלי כרגע כצת מתחת ומפרט שיש לכם למחשב רב תכליתי .... רוב השימוש שלו זה אינטרנט + לימודים אק' + משחק פעם בשבוע

פורסם

שוב לא פירטת, מה הוא דגם המעבד?< האם יש לך HDD בנוסף לSSD 128G ?

ואיך בדיוק הגעת למצב של 4G X3 ל12GB? מה מנע ממך לעצור ב8G?

בנוגע לשימושים, מה זה אינטרנט ולימודים ? תגדיר.. בשיביל אינטרנט אפשר גם להשתמש באייפון .

משחקים פעם בשבוע ? זה כבר נשמע קצת יותר כמו דרישה שיש לענות עליה. רק איזה משחקים אתה משחק במחשב אם מותר לשאול?

RA2 לא דורש יותר מהכרטיס המובנה. אבל אם אתה רוצה לשחק BF4 על ULTRA אז אנחנו בגרש שונה.

-----תפרטטטטט--------

פורסם
  • מחבר

יש לי HHD בנוסף לSSD . הזיכרונות היו במבצע + יש נטייה לפעמים לעבוד שעות + לפעמים לראות כמה סרטים/סדרות ב720D כך נוצר שיש אקסטרה . יש לי I7 920 . משחק בכמה משחקי אסטרתגיה . GTA IV . משחקי תפקידים מדי פעם כמו FALLOUT 3 וחושב לקנות 1 מהחדשים

פורסם

אוקיי זה קצת יותר מפורט. אני לא חושב שיש מקום להשקעה במחשב הזה.

על פניו הכל נראה בסדר ומספיק עבור הדרישות שלך. תחסוך את הסכום הזה בצד לטובת המחשב הבא.

אלה אם אתה נתקל בצווארי בקבוק, אם תנמק לגבם אולי אוכל להמליץ על משהו . ..

בנוגע לזיכרון, אני קורע את המחשב מכל הכיוונים ולא הצלחתי לנצל קצת יותר ממחצית ה8GB RAM שלי.

כל עוד אתה לא מרנדר או עושה פרוייקטים מיוחדים אין סיבה להחזיק 12 אבל מבצע זה מבצע =]

פורסם

Dror Arasheven לא כתבת מפרט מלא מאחר וחסר דגם המארז, הקירור של המעבד וחסר דגם ספק הכוח(?) שזה פרט חשוב מאוד, בנוסף כתבת HD4800 שזה סדרה של כרטיסי ומסך וזה אומר שאתה לא יודע במדויק את דגם הכרטיס אבל אין מה לחשוב יותר מידי כי זה או HD4850/HD4870 כך או כך הם כבר כרטיסים חלשים ובתקציב שנתת אפשר למצוא כרטיסים חזקים משמעותית כמו HD7950 3GB חדש עם 3 שנות אחריות שכרגע בחיסול מלאי אצל TMS ב689/676ש"ח וזה עושה אותו למשתלם מאוד בנוסף הוא מקביל לGTX670/960 וממותג מחדש היום גם כR9 280 ומשאיר לך כסף לספק חדש(אם יהיה צורך) ואתה יכול גם להעביר אותו למחשב חדש בעתיד, בנוסף לא יזיק להמהיר אותו מעט מאחר ויש פה בפורום לא מעט משתמשים עם המעבד הזה שהגיעו לתוצאות מאוד יפות וזה רק יעזור אז אם אתה מעוניין לבצע המהרה תשאל פה בפורום אוברקלוקינג.

לגבי מחשב חדש אני מציע לך לחכות למעבדי הדור השישי(Skylake) שיצאו בתחילת שנה הבאה למרות שכבר ניתן לקנות את הפלטפורמה הבאה רק שזה יהיה מאוד יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים