עבור לתוכן

אנדרואיד זו מחלה, לא יודע מה לעשות

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי LG G2 ואני מרוצה ממנו.

אבל הבעיה שאני מחליף רומים כל שבוע וחצי-שבועיים בערך בגלל שאני סקרן ומנסה דברים חדשים שיוצאים.

אני גם גולש כל היום ב-XDA כדי לראות מה חדש ופשוט מפליש.

אני לא מסוגל להשאר על רום כי תמיד רוצה משהו חדש וזאת מכה כבר...

לא שהמכשיר איטי, הוא מעולה אבל זו פשוט מחלה והתמכרות כי כל פעם יוצא אנדרואיד חדש.

מה דעתכם? לפעמים חשבתי לעבור לאייפון רק בגלל זה חחח

פורסם

חחח קרעת אותי

זה בדיוק מה שעשיתי עם מכשיר הzte שלי לשעבר ומרוב צריבות עם רום נורמלי גנרתי עליו עד שהוא מת, תיזהר שלא יקרה לך משהו דומה אסור לצרוב יותר מדי רומים

פורסם

גם לי הייתה תקופה כזו, אבל אחרי חצי שעה עם הרום החדש הייתי חוזר לסטוק חחח

בתכלס מה אתה צריך יותר מcloudyg3? עם קרנל dorimanx זה השילוב הכי טוב שיש. עיצוב יפהפה, מהירות, זמן סוללה..

אם אתה מחפש שינוי אז תחליף Launcher, אין סיבה להחליף רום. לפחות עד שלא יצא לוליפופ רשמי.

לחזור לאייפון יהיה ממש טיפשי, אתה מוכן לוותר על ביצועים, מצלמה, סוללה רק בגלל ה"מחלה" הזאת? לעבור למערכת הפעלה סגורה מאנדרואיד יהיה עוד יותר קשה.

פורסם

הפיתוח רומים שיש למכשירי אנדרואיד זה בעיניי הדבר הכי יפה של המערכת הזו.

אבל אין צורך להגזים. בסופו של דבר, אני מאמין שאם המכשיר פועל טוב על רום מסויים (בין אם הוא רשמי או מקוסטם) אז אין טעם להחליף.

פורסם
  • מחבר

לא מת על דורימקס, הוא מאט את ביצועי המכשיר והקרנל הראשי שמגיע ברום של קלאודי מהיר יותר.

אני גם רב הזמן עם רומים מבוססים CM כי זה פשוט מרגיש חלק אבל אחרי תקופה חוזר לקלאודי או משהו כזה.

גם יוצאים כל הזמן עדכונים לרומים ואני מוצא את עצמי מתקין כל עדכון ועדכון.

גם אם לא מדובר בהחלפת רום, אני כל הזמן מחפש לשנות עיצובים גם, שזה אומר להחליף לאנצ'ר, אייקונים ועוד דברים.

אבל באמת שקצת נמאס, רוצה לצאת מזה.

פורסם

למה ישר לחשוב על אייפון !? נולדתם לחופש

במידה ואתם רוצים חופש מוחלט וראש שקט ועלייה מסיבית ברמת החיים, המחלה האמיתית היא הסמארטפון

תנסו לקנות ביד 2/להשיג נוקיה בסיסית וקטנה (dumb-phone) (דור 2 ללא מצלמות).

send & end ונגמר הסיפור, כמות הזמן שתתפנה לכם שווה יותר מכל אפקליקציה שבעולם והשקט הנפשי...זה פשוט תענוג.

בנוסף אפשר להירשם למסלול מינימלי של 9.90 בחודש בגולן או כל חברה אחרת כי למכשיר אין אינטרנט, כך שגם תחסכו גם קצת גרושים.

בונוס למהדרין: במידה וסוגרים גם המשתמש בפייסבוק וכל שאר האתרים החברתיים אתם תעלו את רמת השקט שלכם, למעשה אתם תרגישו שאתם בחופשה תמידית כאשר אתם מגיעים הבייתה מלימודים/עבודה.

פורסם

הפתרון המוחלט שלי לבעיה המדוברת היה לקנות נקסוס. מאז הגלקסי נקסוס, נקסוס 4 ונקסוס 5 לא נגעתי בשום דבר טכני בטלפון חוץ מלפעמים להתקין את האנדרואיד החדש ידנית כשלא היה לי כוח לחכות שהעדכון יגיע אליי עוד שבועיים.

פורסם
  • מחבר

לקנות פלאפון כ"כ ישן וללא מצלמה זו ממש לא אופציה, ואפילו אופציה גרועה.

לגבי הנקסוס - כנראה שגם איתו הייתי מצליח להחליף רומים לעיתים קרובות או לשנות את העיצוב שלו.

הבעיה שבנקסוס המצלמה לא מי יודע מה וגם הסוללה...

היו רומים שהייתי ממש מרוצה מהם אבל אני מוצא את עצמי מחליף עדיין.

פורסם

שכנעת אותי למחוק את המשתמש שלי, כנראה שאורח החיים הסינטטי נגמר בשבילי.:funn:

פורסם
  • מחבר

מטריל?

פורסם

רציני, אתה הקטליזטור לשינויי תהיה מבורך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על הבורות אבל מזה רום? ורוט?

איך זה עוזר ואפשר לעשות ל HTC M8.

פורסם

וואי כל כך אני לפני שנה.

היה לי גם את "המחלה" הזו וכמעט כל שבוע החלפתי רום, הבעיה שבכל רום היה דברים שאהבתי אך דברים שעיצבנו אותי (כמו באגים למיניהם) ופשוט עברתי לרום אחר, ככה הלאה והלאה.

בסוף החלתי להתאקלם על רום אחד כי אין לי עצבים וזמן לזה ועדיף להשקיע את הזמן שביזבזתי בהחלפות רומים על דברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים