עבור לתוכן

HTC One M9 זמין בחנויות מהיום; ה-Galaxy S6 - בעוד שבועיים

Featured Replies

פורסם

הקרב מתחיל: מכשיר הדגל של HTC זמין לרכישה בארה\"ב החל מהיום בתג מחיר התחלתי של 650 דולר, ואילו המכשירים המובילים החדשים של סמסונג יושקו בעוד כשבועיים מהיום - במחיר התחלתי זול עוד יותר, לכאורה

לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-one-m9-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94-galaxy-s6-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/

פורסם

יש אופציה להזמין מוריזון לארץ? אם כן, כמה יעלה כל הסיפור כולל משלוח\מסים?

מה הדרך הכי מהירה בשבילי להשיג את הגלקסי, משהו יודע פרטים לגבי מתי הוא יגיע לארץ?

אני אחרי פסח (15-20.4) ברומניה, אתם חושבים שהוא יהיה זמין שם? ואם כן זה סים פרי ואני אוכל לשנות את השפה לעברית?

תודה מראש ומצטער על החפירה, אני תקוע עם אייפון 4 שבור שבקושי עובד.

פורסם
מי צריך את האחד או השני ?

שום שדרוג משמעותי ואף נסיגה לאחור במקרה של סמסונג.

אפשר להתאפק, אפילו כדאי.

לדעתי דווקא ה- S6 מסתמן כשדרוג מעניין לעומת קודמיו. ביצועים טובים עם מסך מצויין באריזה שסופסוף נראית ומרגישה טוב. מסתמן גם שמערכת ההפעלה מכילה פחות זבל, ואת מה שנשאר אפשר להוריד בקלות בלי להחליף רום.

נחכה לביקורות.

פורסם
לדעתי דווקא ה- S6 מסתמן כשדרוג מעניין לעומת קודמיו. ביצועים טובים עם מסך מצויין באריזה שסופסוף נראית ומרגישה טוב. מסתמן גם שמערכת ההפעלה מכילה פחות זבל, ואת מה שנשאר אפשר להוריד בקלות בלי להחליף רום.

נחכה לביקורות.

מסך מצוין מדי, זה כל הקטע, כרגע 1440p מתחיל להיכנס לתחום הגיימינג, לא צריך ואף אחד לא רוצה אותו כרגע במסכים של סמארטפונים היום,

לא יודע אם ראית פעם את ה-M8 ביד שלך, הוא 1080p, וHTC עשו מהלך חכם מאוד שהשאירו 1080p ואותו מסך בדיוק השנה ב-M9, שכבר שנה הבאה שלכולם יהיה 1440p אז הם גם יוציאו משהו כזה, כרגע לא צריך את זה, ה-1080p נראה פשוט נהדר.

אז אוקיי, סמסונג בחרה להביא 1440p, וואו כל הכבוד יפה מצידם, אבל לכזה מסך עם צפיפות פיקסלים ורזולוציה כזאת גבוהה, צריך גם סוללה שתחזיק את כל הטוב הזה, ובזה היא פישלה, לגמרי.

אולי יש Quick Charge, אבל זה לא מעניין אף אחד, כי אף אחד לא רוצה לקחת איתו מטען לכל מקום, ו - "וואו אני מטעין אותו כל כך מהר" אבל בפועל הוא נגמר מהר פי 2.. אז מה עשינו בזה?

זאת הסיבה שהרבה יגידו לך ש-G2 עדיף מה-G3 כי גם לו יש רזולוציה מוגזמת, שהיא מדהימה, אבל אף אחד לא צריך אותה.

חריץ הרחבה ? איפה הם שכחו אותו ?

בקיצור, M9 בראבק..

פורסם

מישהו ירד לגמרי מהפסים 3,999ש"ח בבאג לגרסת ה- 32GB במכירה מוקדמת.

נראה שהמגמה של היבואנים למשוך את המחיר למעלה במכשירים האחרונים, למרות שבחו"ל המחירים לא משתנים/יורדים.

פורסם

בהחלט ראיתי את ה m8 ביד שלי, זה הטלפון בו אני משתמש ביומיום. גם לדעתי 1920x1080 מספיק לטלפון בגודל 5״, ואת ההבדל בינו לבין QHD קשה לראות אלא במספר קטן של מקרים. לצערי גם ב M9 זמן הסוללה חטף זפטה רצינית, והמצלמה גם נראית לא כל כך מוצלחת. זאת הסיבה שאני לא רואה את עצמי משדרג השנה. אם עדיין היה לי את ה M7 ולא הייתי מחליף ל M8 שנה שעברה, כנראה שהייתי מחליף. אך בהתחשב בזמן הסוללה שנפגע גם ב M9, לדעתי הסמסונג נותן חבילה טובה יותר בסך הכל, ואת זה אני אומר בתור חסיד של HTC.

בכל מקרה, אני רואה את ה QC2 בתור פיצ׳ר חשוב. הסוללה מחזיקה לי ברוב המקרים כיומיים ללא טעינה. מאז שיש לי מטען QC2 ברכב, מספיקה לי הנסיעה של הרבע שעה לעבודה כדי לטעון אותו לכל יום העבודה. בנוסף לסמסונג יש גם טעינה אלחוטית, במצב כזה לדעתי גם הסיכוי שלא אטען אותו בלילה הרבה יותר קטן.

עזוב את המחיר, המכירות המוקדמות כאשר המכשיר רק יוצא תמיד היו במחירים מופרכים. אחרי חודש/חודשיים המחירים מתייצבים, ולטעמי המחיר בארץ למכשירים בשנים האחרונות סביר.

פורסם

המחיר של ה- M8 בהשקה היה 3570ש"ח, בהזמנה מוקדמת היה אפילו קצת יותר זול.

מצב דומה היה בין ה- G2 ל- G3.

עריכה:

התפרסמו מחירי ה- Galaxy S6 וה- S6 Edge, ה- S6 יעלה כ- 4000ש"ח (בהשקה ה- S5 עלה 3600ש"ח),ו וה- S6 Edge יעלה כ- 4800ש"ח.

אותה מגמה של התייקרות. אני מקווה שיהיה לאנשים שכל לא לקנות מהיבואנים בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים