עבור לתוכן

מפרט גיימינג 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Witcher 3, Call of Duty, Assassin's creed, GTA V , Batman Arkham knight

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Benq GL2450 24 inch, רזולוציה ( 1920X1080)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : מעוניין לקנות עכבר ומקלדת שנוחים למשחקים, למרות שהדגש המרכזי הוא על המחשב עצמו, אין לי העיה לקנות אותם אחר כך).

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, אני מעדיף את המחשב שקט מכיוון שהוא בסלון.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה ואני מעוניין בהרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף את KSP כי זה קרוב.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אני חושב לרכוש SSD כדיסק הקשיח המרכזי והארד דיסק רגיל של 1TB או אפילו 2.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה אופציה לשדרג בעתיד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

זה המחשב הנוכחי שלי : הייתי רוצה מארז דומה מבחינת מראה לCoolerMaster CM690 II.

מעבד : Intel core i5 2500, 3.3Ghz, 6 MB, L3 Cache s1155

לוח אם : ׁׁׁ (Gigabyte H67A-UD3H-B3 (LGA1155 Core I3/I5/I7, intel H67, DDR3 1333 2XPCI-E, DVI, HDMI. DP

זכרון : Kingston 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 ( בסך הכול 8 גיגה זיכרון).

דיסק קשיח : Samsung Spinpoint F3 1 TB 7200 RPM 32MB Sata II-HD103 sj (בסך הכול 2 טרה זיכרון).

כונן : LG GH22NS DVD + RW X 22 Black Sata

כרטיס מסך : Sapphire Radeon HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

ספק כוח : SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU s12II-520

מארז : CoolerMaster CM690 II (Advanced) Black ATX

מאוורר : Scythe Katana 3 CPU cooler SCKTN-3000i (For Inter Only)a

פורסם

לא הבנתי, אתה רוצה להחליף את המחשב הנוכחי שהוצג פה באחד אחר ב5אלף שקל?

למה שתעשה דבר כזה אם מותר לשאול ?

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתית דרישות מערכת של המשחקים היום כבר מתחילים לעקוף את המחשב הנוכחי שלי.

פורסם

זיכרון: עובר

מעבד: גבולי

כ.מסך: צוואר בקבוק

הספק שלך לא מגביל אותך יותר מידיי כך שכמעט וכל הדלתות פתוחות, למה שלא תחליף כרטיס מסך במקום לזרוק את כל המחשב הזה לפח?

את הכרטיס החדש תוכל להעביר למחשב חדש בשעת הצורך. בנוסף אני ממליץ לרכוש משהו באזור הR9 280X\280 בעלות נמוכה ולסחוב עם המחשב הזה עוד שנה שנתיים.

אחר כך כבר יהיה דור מעבדים חדש לחלוטין וכנראה ש4K יהיה סטנדרט. זה לא הזמן לקנות מחשב חדש כשיש לך ביד מחשב 'עבור~גבולי' בעזרת שדרוג קל.

בנוסף אני במקומך לא הייתי מתנגד לאיזה כונן SSD שגם אותו אגב ניתן להעביר הלאה. יטיס לך תמחשב לשמיים .

פורסם
  • מחבר

הבנתי. חשבתי על לקנות כרטיס מסך חדש, העניין שנראה לי שזה פחות משתלם עם המחשב הזה.

ויש לי מישהו שמעוניין לקנות את המחשב הנוכחי שיש לי בסביבות ה-1500+ שקל. חשבתי לקנות מחשב חדש יחד עם כרטיס מסך חזק.

נערך על-ידי s_venom

פורסם

אה את זה אתה לא ציינת . .. .

אז יש לך למעשה 3500 + 1500 מהמכירה של הנוכחי ועוד חריגה של 500.

יכול להיות שזה מהלך לא כלכך רע .

מצד שני כל מה שאמרתי עדיין תכף . ..

פורסם
  • מחבר

אני אקח את מה שאמרת לשיקול והייתי רוצה לשמוע על איזה מפרט מומלץ בכל מקרה?

פורסם

אתה מוזמן להציץ בדיונים המקבלים של חבריי הפורום, תוכל לקבל מפרט שעונה על הדרישות שלך בתקציב הזה . .

בגלל שהמחשב שלך בסדר ועומד דבר בפתח, אני לא חושב שאתה במצב שלהם ולכן הייתי נמנע מרכישה כרגע .

פורסם

אל תקנה חדש!!

ירידת הערך של המחשב שלך בחצי שנה הקרובה (דור חדש לגמריי של מעבדים וכו') תהיה של יותר מ1500 ש''ח- מה שאומר שגם אם בעוד חצי שנה לא תקבל על המחשב כלום (מה שלא יקרה )עדיף לך לחכות ולא לקנות.

עוד שנה שנתיים.

וכנראה ש4K יהיה סטנדרט

שטויות.

אולי 2560X1440

פורסם
  • מחבר

furyanaor : אוקי, אם כך איזה כרטיס גרפי עדיף לי לקחת ממה שהצעת?

yosi b: פשוט לחכות עד שיצאו מעבדים חדשים? אבל הם ככל הנראה יהיו מאוד יקרים לא?

נערך על-ידי s_venom

פורסם

סביר להניח שהם יעלו אותו מחיר כיוון שהם מהווים דור מחליף אולי נראה הוזלה . החומרה התואמת (בעיקר לוח כי הזכרונות כבר לא חדשים כ''כ) כן תעלה קצת יותר בהתחלה כי החברות יודעות לנצל ביקושים אבל תוך כמה חודשים גם זה יחלוף.

בסופו של דבר מדובר על פער די רציני בין הדורות של המעבדים (ארכיטקטורה חדשה ויעילה בהרבה) ובין הזכרונות (דור חדש) ולכן זה משתלם.

פורסם

7950\7970 כרטיס טוב בעלות נמוכה ואם משומש אז עלות אפסית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים