עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב גיימינג עד 5K ש"ח. ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן :) ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080. יש לי מסך Dell U2311H

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - כרגע לא. כל התקציב הולך למחשב עצמו

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא צריך כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 3-5. לא קריטי המחשב בחדר פרטי אבל נחמד שלא ישמע כמו טרקטור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - זהו, שמעתי טובות על TMS, מוכן לשמוע המלצות. אבל חשבתי על האפשרות להזמין מחו"ל בשביל להוזיל את העניין. כל עוד יש אחריות גלובלית. חייבת להיות אחריות. האם דבר כזה יכול להוזיל משמעותית את הסיפור/לתת לי מחשב חזק יותר באותו מחיר?

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - הייתי רוצה שיהיה מוכן עד יציאת הוויטצ'ר 3 במאי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - המחשב הנוכחי שלי החזיק 6 שנים. הייתי רוצה כמובן שתהיה למחשב אפשרות שדרוג בשביל להחזיק אותו רלוונטי לכמה שנים

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: - אני גם חושב לבנות את המחשב לבד. אף פעם לא בניתי לבד מחשב מאפס, האם יש לזה איזו השפעה על בחירת חומרה?

קישור מהיר לספקס של הוויטצ'ר 3 http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-system-requirements-announced/

quote_icon2.png

נערך על-ידי RevBlue

פורסם

ספקס ?

בכל אופן אתה מתכנן מעכשיו מחשב כמעט חודשיים. אי אפשר לדעת מה יהיה עד אז

אולי יידחו את המשחק

אולי יישנו את הדרישות

אולי תהיה ירידת מחירים

אולי יגלו משהו מעניין שישפיע על הקנייה

בקיצור תמתין עד שיצא המשחק. גם ככה המחשב יגיע בדיוק יומיים אחרי שתזמין אותו שזה בדיוק הזמן של ההורדה =]

פורסם
  • מחבר

ספקס - specs שהמשחק דורש למשל

ובכל מקרה קשה לי מאוד להאמין שמשהו מהדברים האלו ייקרו, אם אתה לא מכיר את החברה זה לא אנשים שמשנים את זה שבוע לפני למרות שאני מבין שזה אפשרי, בכל זאת גם אם ישנו משהו זה לא משהו שישנה את כל האופן של הבילד, ולא אכפת לי שיהיה לי את המחשב קצת מוקדם יותר בשביל משחקים אחרים :).

ובלי קשר רציתי לשאול כי כמו שרשמתי אני שוקל הזמנה מחו"ל של חלקים ככה שזה לא יהיה עניין של יומיים

פורסם

התקציב לא יספיק כדי להריץ את המישחק הזה עם כול ההגדרות הכי גבוהות כרטיס מסך לבד ימשוך 2000 שח +

פורסם
  • מחבר

למה מעל 2000? לפי הכרטיסים שמופיעים בדרישות הגבוהות R9 290 ו- GTX770. לפי חיפוש מהיר בכמה חנויות אנילא רואה את המחיר עולה על 2000. הרוב אני רואה 1500-1800+

פורסם

gtx 770 יריץ את המישחק על הגדרות בינונייות ולא מעבר לזה גם ה R9 לא יריץ את המישחק על ההגדרות הכי גבוהות

כדאי להריץ את Assassins creed unity,call of duty advanced ועוד כמה מישחקים על הגדרות מקסימליות הייתי צריך ליקנות עוד כרטיס מסך כי הכרטיס שלי לבד לא סחב ו הכרטיס שלי הוא GTX970SSC בסך הכול יצאה לי 4000שח על שתיי כרטיסים

רוב הספקס שאתה רואה על גביי משחקים הם המלצות להרצת המשחק לא כדי להפעיל אותו על הגדרות ULTRA עם FPS גבוהה ואיכות גבוהה אתה יכול ליבדוק את זה לגביי משחקים אחרים באתרי BENCHMARK ואובר קלוק וליראות מה הדרישות כדי להריץ משחק מסויים על ULTRA ההבדל מאוד משמעותי מהספקס של היצרן

פורסם
  • מחבר

ואם מדברים על הגדרות HIGH על 60FPS? קשה לי להאמין שיהיה כזה הבדל רציני בין HIGH ל- ULTRA. וגם קשה לי להאמין שמסתמכים על SLI בשביל להריץ את המשחק, חוץ מ- US שהמפתחים עצמם אמרו שצריך מחשב כמעט לא הגיוני כיום בשביל להריץ חלק.

פורסם

אני מביא דוגמא WITCHER 2

בקשות יצרן:(recommended)

מעבד C2Q 3.0

כרטיס GTX 260

זיכרון 4GB

בפועל על הגדרות ULTRA:1920X1200 ללא UBER

(מעבד I7 920 זיכרון 8גיגה)

GTX 590 הריץ את המישחק על 31FPS

GTX 580 על 20FPS

RADEON HD 6990 על 17FPS

RADEON HD 6970 על16 FPS

פחות מ 60 FPS זה אומר הפרעות/תקיעות תלוי עד כמה הFPS נמוך.

תוצאה:

GTX 590 בסדר.

GTX 580 סביר.

6990 גרועה.

6970 גרועה.

פורסם
  • מחבר

לא יודע נשמע לי מוזר. אני הרצתי את הוויטצ'ר 2 על Radeon 4870HD על הגדרות גבוהות(או כמעט הכל גבוה) וזה רץ לי על 30FPS חלק. המשחק ידוע באופטימיזציה המעולה שלו (ובגלל זה אני גם מקווה שהשלישי יהיה ככה)

פורסם

ב Witcher 2 בין HIGH ל ULTRA לא היה הרבה הבדל לגביי WITCHER 3 אין לי מושג את זה רק נדע לאחר שהוא יצאה.

אני לא יודע עם מסתמכים על SLI אבל כן על כרטיסים חזקים כמו GTX 980 /TITAN

לא סתם NVIDIA עושים הזמנה מוקדמת ל BOUNDLE של GTX 960 ומעלה המגיעה עם WITCHER 3

http://www.geforce.com/whats-new/articles/the-witcher-3-wild-hunt-geforce-gtx-bundle

- - - תגובה אוחדה: - - -

30FPS זה אומר הפרעות לדוגמא מסובב את המצלמה תקיעה/יותר מדי אפקטים תקיעה.

פחות מ 20 זה כבר תקיעות רץ לאט.

פורסם
  • מחבר

אז איזה תקציב היית ממליץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים