פורסם 2015 במרץ 2110 שנים היום עם גלאסי 4, שהתחיל להמאס לי ממנו. הוא איטי, מקרטע.מה אני מחפש? מכשיר זריז ומהיר, שלא יתקע עם המעברים בין התפריטים או בפתיחת אפליקציות. מסך לא גדול מידי. סוללה שתספיק ליום עבודה כמו שצריך. הוא צריך להצטיין במשהו ספציפי, אבל לעשות את העבודה.
פורסם 2015 במרץ 2110 שנים מה זה "לא גדול מדי"? תקציב?ממליץ בחום על ה-LG G2 בגלל זמן הסוללה הפנומנלי וגודלו הקומפקטי ביחס לגודל המסך.קטן יותר - SONY XPERIA Z3 COMPACT או ה-GALAXY ALPHA
פורסם 2015 במרץ 2110 שנים מחבר יש נזק פיזי כמו זכוכית שבורה ומצב קוסמטי לא מזהיר. מעדיף שלא לתקן, אלא לקנות חדש וזהו.
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים אוקי מצטרף להמלצות של גונן, לא נראה לי שתוכל למצוא אופציות טובות מאלו. (htc one m8 יורד בגלל איכות המצלמה המזוויעה)
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים מחבר תקציב? עד 2k. כך שהg3 נכנס בתקציב, אבל בהימצא מכשירים טובים אחרים אין צורך לנצל את התקציב.
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים התחדשתי בשבוע שעבר בmeizu mx4, זה מכשיר פשוט בליסטי!!!!!!!!!!!!!!!המסך 5.3 אינץ' עם רזולוציה קצת יותר גבוהה מFHD עם גורילה גלאס 3.הכל במכשיר הזה פשוט מצוין, מסך, מעבד, מצלמה gps, סוללה 3100mah!! שמחזיקה יומיים, הכל יוצא מן הכלל, והוא מרגיש כמו מכשיר פרמיום לכל דבר.עלה לי 1.6K בבאג עם אחריות לשנתיים, יש גם את הפרו (עם רזולוציה קצת יותר גבוהה, מסך קצת יותר גדול ומעבד אחר) אבל לדעתי מיותר... (אגב הביצועים של הפרו יותר נמוכים כתוצאה מהרזולוציה הגבוהה יותר)אני ממליץ בחום. נערך 2015 במרץ 2210 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים הבדל של 0.1 אינצ' והmeizu עדיף בהכל (חוץ מהשם), לדעתי ההבדל בגודל ביניהם שולי. נערך 2015 במרץ 2210 שנים על-ידי OvO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.