עבור לתוכן

התייעצות לגבי מפרט גיימינג שבניתי (עד 3500 שח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ניסיתי לבנות כאן מפרט בעצמי לצרכי גיימינג כבדים. ברשותי כרגע GTX 780 וSSD 850 EVO שאותם הוסיף למחשב לאחר הקנייה ולכן אין במפרט SSD או כ. מסך.

המפרט נמצא כאן: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21857

1. 3500 זה התקציב המקסימלי שאני מעוניין להוציא כרגע. אינני יכול לחרוג לא אתנגד אם זה ייצא קצת פחות.

2. כפי שאמרתי זהו מחשב גיימינג "כבד" אהיה מעוניין להפעיל עליו את המשחקים הכבדים ביותר כיום (בעתיד אשדרג ל GTX 980 ואולי כרטיסים מתקדמים יותר שיצאו).

3. הרזולוציה המקסימלית שאני בונה עלייה היא 1920 1080 ואין שום צורך בציוד הקפי.

4. מארז שקט הוא חשוב אבל לא הכרחי. (5)

5. אינני מתכנן אוברקלוק.

6. הייתי מעוניין בלוח אם שמאפשר SLI בעתיד.

מה הייתם משנים? מתקנים? מוסיפים? מורידים?

תודה מראש!

נערך על-ידי Mordon

פורסם

הייתי משדרג לI7 . על אחת כמה וכמה כשהתקציב שלך מאפשר זאת...

בנוסף אני לא כלכך מבין מה מצאת במארז הזה ונדמה לי שחסר ספק כוח .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. המארז הוא קומבו הכולל ספק כוח של 650. לגבי המעבד ובתוך התקציב לא ראיתי i7 שיכול להתאים. זה היה בחירה בין i7 איטי יותר לi5 מהיר יותר. אשמח לתיקון אם אני טועה פה..

פורסם

אה צודק, לא שמתי לב שהמארז הזה הוא באנדל אבל גם כבאנדל הוא לא כלכך מוצלח מבחינת מחיר יחס עלות תועלת...

גם מה אתה צריך ספק 650W ל780\980? מיותר.. קח 550 תקן 80+GOLD אבל קודם תשדרג את המעבד, עדיף I7 'מעפן' מאשר I5 סידרה K כשאתה גם ככה לא מתכוון לעשות לו OC.

ואם אתה לא מתכוון לעשות OC אז גם בלוח אתה יכול לצמצם הוצאות. קח H87 תומך עד32G סגור עניין. עודפים תשקיע במארז קצת יותר סימפתי מהדבר הזה וזהו..

אגב היה פה לא מזמן דיון בפורום כרטיסי מסך על בחור עם I5 + 980 שקיבל בFPS נמוך משמעותית בהשוואה לחברו עם I7 + 970 במשחק BF4.

הוא פשוט התעצבן וקנה מעבד חדש. אמנם ההפרש בFPS היה זניח (הבדל של בין 60+ לבין 100+, מזה משנה כל עוד זה גבוה מ60??) אבל במשחקים עתידיים סביר להניח שהמעבד כן יהווה צוואר בקבוק משמעותי.

חוץ מזה כבר ישנם משחקים שדורשים I7 בדרישות מומלצות . .. . קח בחשבון .

פורסם

כבר נראה יותר טוב.

בחר לעצמך קירור חזק יותר, למה צמצמת שם את התקציב של הקירור ? זה חשוב זה השקט של המחשב...

ולמה העדפת דווקא זיכרונות של קינגסטון? זה עוד 50 שקל על כלום. .

בנוסף התקציב שלך מאפשר לקחת ספק טוב יותר ומארז עם בידוד אקוסטי, אז למה לא ?

פורסם
  • מחבר

על איזה ספק+מארז היית ממליץ ממה שיש לפלונטר להציע (משם אני קונה)?

פורסם

אתה בקטע של כונן תקליטורים ?

זה יחסוך קצת כסף לטובת מארז\ספק ויפתח עוד אופציות (כבר יש מארזים מדהימים שלא מכבדים כונן תקליטורים עתיק חח)

פורסם
  • מחבר

יאללה כונן DVD\BR זה עדיין אחלה לדעתי

פורסם

לא הבנתי מה אתה אומר,

כונן זה אחלה לדעתך אבל לא ענית על השאלה, אתה מוכן לוותר עליו או לא?

גם ככה אפשר להתקין מערכת הפעלה בUSB בקלי קלות ..

פורסם
  • מחבר

לא אוותר

פורסם

מאוהב בעיצובים שלהם:

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[table]

[tr][td]8C-H230301-WWB.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]NZXT[/td]

[td]8C-H230301-WWB[/td]

[td]מארזי מחשב - ATX מארז

8C-H230301-WWB - NZXT - H230 Black case for SilentPC - 1 x 120mm fan included - External 5.25...

שנה אחריות[/td]

[td]₪398/390[/td]

[/tr]

[tr][td]SS-450RT.jpg[/td]

[td]1[/td]

[td]Seasonic[/td]

[td]SS-550RT[/td]

[td]ספקי כח - ATX

SS-550RT - Seasonic - 550W - 80 PLUS Gold certified - 120mm Super low noise fan - Active PFC - Short circuit, over voltage, over power protection - ATX12V compliant - 8pin CPU connector - 2 6+2pins PCIe connectors - X-ser...

שלוש שנים אחריות[/td]

[td]₪382/374[/td]

[/tr]

[/table]

780.00 / 764

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=21907

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים