פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אם יש לך ריקוברי כלשהו זה פשוט להוריד את הZIP ולהתקין אותו דרך הריקוברי (בדיוק כמו שמתקינים רום)אם אין לך ריקוברי אז זה משהו אחר שתצטרך לעשות
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר אין לי ריקברי. תוכלו להבסיר לי איך אני נכנס לעניינים. אני מניח שזה לא פרופסורה. רק תגידו לי מה לעשות. כי כל מי שאני אומר לו שאין לי רוט בורח כאילו יש לי צרעת. אפילו אם תוכלו להפנות אותי לאן שהוא. אבל משהו...תודה.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר אני עושה התקנת רוט בלבד או גם התקנת TWRP? המטרה הסופית שלי היא DORIMAX 9.8...
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מתקין את הקרנל דרך install zip package ב twrp.תוודא שאתה מוריד את הקרנל עבר הדגם שלך. הבינלאומי הוא D802
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים מחבר לא מופיעה לי הודעה של טביעת אצבעות. גם שאני משנה למדיה ומחזיר לטעינה. פשוט לא קורה כלום.
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים תתעלם מכל מה שכתבו לך בדיון הזה.את הקרנל של dorimanx מתקינים ומעדכנים OTA בעזרת האפליקציה הזאת:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diechel.xda.dorimanxotaכמובן שנדרש רוט, זה שלב ראשוני מובן מאליו. אם עדיין אין לך רוט אז תגגל בשביל לראות איך, אני כבר לא ממש זוכר.
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים מחבר הורדתי, כמה זמן לוקח לו להתקין? אני מחכה כבר 5 דקות... כותב לי LOADING..., עשר דקןת, נראה לך תקין? נערך 2015 במרץ 2310 שנים על-ידי UPGRADE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.