עבור לתוכן

בעיה עם OneDrive באייפון

Featured Replies

פורסם

היי.

אני משתמש באייפון 6 פלוס 64GB עם גרסה 8.2

לפני שבועיים בערך פרמטתי את האייפון עקב בעיית סוללה (לשלול בעיית תוכנה \ הגדרות, בהנחיית שירות הלקוחות של אפל)

אני משתמש בנוסף לשירות של אפל, ב-OneDrive לגיבוי תמונות וסרטונים בגלל הגיבוי הנוח יחסית שלהם והנפח שהם נותנים חינם (30GB) בנוסף לאינטגרציה עם המחשב שלי (אני משתמש ווינדוס, בכל זאת :D )

אחרי שכל התמונות שלי (1900 לערך) שוחזרו אוטומטית דרך השירות של אפל, OneDrive סירב להכיר בכך שהוא כבר גיבה אותן, והוא רוצה לגבות הכל מההתחלה.

אני לא רוצה למחוק את כל התמונות מהטלפון מצד אחד.

מצד שני אני לא רוצה למחוק הכל מ-OneDrive.

יש דרך כלשהי להגיד לו "להתעלם" מ-1900 התמונות האלה ושיגבה החל מתמונה מסוימת?

תודה מראש,

יואב

פורסם
  • מחבר

לא הפורום הנכון...?

פורסם

תכל'ס, לא הייתי מתעסק עם זה. הייתי נותן לו להעלות את זה בלילה, מסדר בבוקר את התיקייה של הדרייב לפי תאריכים ומוחק את כל קבצים הישנים.

אני זוכר שלדרופבוקס יש הגדרה של להעמיס הכל או להעמיס רק תמונות חדשות מעכשיו, אולי יש את זה גם בהגדרות של הדרייב.

פורסם
  • מחבר

אני אפילו לא יודע אם התמונות באותה האיכות.

דבר שני, ה-OneDrive יכול להעלות רק שהאפליקציה פתוחה, או לפחות הטלפון, כל הלילה זה לא יילך, בטח עם מהירויות ההעלאה המעליבות בארץ.

מגבלה של אפל אני מניח.

פורסם

עניינת אותי... :)

זה מ2014, מישהו מתלונן על תופעה דומה ועונים לו שם שזה לא פיצ'ר, זה באג

http://answers.microsoft.com/en-us/onedrive/forum/sdfiles-sdsync/ios-skydrive-app-camera-backup-leads-to-duplicates/1fe6c099-f9f6-4254-a1e1-e9c1b172146d

מעבר לכך, כל מה שאני מוצא זה אנשים שמתלוננים על בעייה כזו או דומה (סינק של התמונות באייפון עם הענן) וכולם מקבלים את התשובה הבאה:

"זו בעיה שצריך להתעמק בה ברמת היוזר, אנא פתח קריאת שירות באתר של מיקרוסופט"

http://www.postseek.com/meta/d6763513cc039f0b8055e49e7d29959c

לדעתי, לך בדרך הארוכה. תמחק הכל ותעלה מחדש. קח בחשבון שאולי תהיה לך שוב את הבעיה הזו עם אייפון חדש או משהו בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה למחוק הכל בגלל שב-OneDrive יש דברים שאין באייפון (חלקית)

מדי פעם הייתי מנקה תמונות לא חשובות מהאייפון, אבל מעלה לדרייב כי שם הרבה יותר מרווח מבחינת מקום.

בנוסף, אני לא יודע אם התמונות שהורדו מאייקלאוד אולי עברו איזו דחיסה שהורידה מאיכותן, אז ה"מקור" שהועלה לדרייב עדיף.

ולא שחזרתי דרך הדרייב הזה, השחזור נעשה אוטומטית אחרי הרסטור דרך iCloud Photo Library Beta

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים