עבור לתוכן

עזרה בבניית מפרט לתכנות ומשחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ספציפיים, תכנות-תדיר, גלישה עם המון טאבים - כבד, סרטים, הרצת VM-מזדמן

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO בלבד, צריך לרוץ בהגדרות מינימאליות על 120 FPS קבוע בלי בעיות

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייץ FHD אני מניח, מסך 24" שירכש בנפרד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארדיסק וכונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור ראשון לציון שתהיה חנות זולה, פחות חשובה לי התמיכה מהם

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בחודשיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).USB3,חיבור סאונד אופטי, עדיף כמה שיותר חיבורי SATA אבל לפחות 4

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן, בעתיד ארצה לשדרג לכן אעדיף זכרון DDR4 - לשדרוג בעתיד הקרוב וכרגע אני מעדיף זכרון אחד של 4GB, מעבד עם תושבת שתתאים להחלפת מעבד בעתיד הרחוק וכ.מסך GDDR5

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:לכרטיס מסך צריך להיות חיבור אחד לפחות של HDMI וחיבור נוסף של HDMI\DVI\DISPLAYPORT . יש צורך גם בכרטיס רשת אלחוטי פנימי

רציתי גם לדעת אם אצטרך להוסיף משהו נוסף כדי לחבר 2 הארדיסקים במערך RAID (חוץ מהדיסקים כמובן)

אני מקווה שהתקציב שלי ריאלי

תודה לעוזרים!

בנוסף רציתי לדעת אם אני לוקח מעבד שכולל בתוכו כ.מסך וגם קונה כרטיס מסך, הם יעבדו יחד כשאני מריץ את המשחק?

נערך על-ידי t0x1c

פורסם

בנוגע למפרט חסכוני בפחות מ4אלף אך לא DDR4 כמו שציינת תוכל להציץ על המתפתח בדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/threads/560621-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-4-%D7%90%D7%9C%D7%A3-%D7%A9%D7%A7%D7%9C

תחסוך מעצמך את הכוננים שאמרת שאתה לא צריך ויש לך מפרט תקציבי שיענה על כל צרכיך .

פורסם
  • מחבר

אני חושב שעם ddr4 זה שונה לגמרי אז זה לא רלוונטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים