עבור לתוכן

מפרט למחשב משחקים/תוכנות אוטודסק 3.8K

Featured Replies

פורסם

1. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים
  2. שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו
  3. ציוד הקפי: אין צורך
  4. רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך
  5. שקט: 4 או 5
  6. אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק
  7. מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות.
  8. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא
  9. הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים
  10. חיבור מיוחד : USB 3 רק
  11. שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה

הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי ידע כמוכם) תגידו לי מה אתם חושבים אם זה בכלל בכיוון אשמח לתיקון או למפרט חדש לגמרי

המון תודה על הזמן ועזרה זה פעם ראשונה שאני רושם כאן אם חרגתי מהנהלים עמכם הסליחה:

המחשב שהרכבתי: מחיר 3685 ש''ח

‏Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray

Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Cooler

‏Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎

G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9

‏Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III‎

‏Antec 550W Active PFC 80+ VP550P PSU‎

‏Antec One S3 Mid Tower Gaming Black Case No PSU‎

פורסם

המהרה או אוברקלוקינג (באנגלית: Overclocking, לעתים בקיצור OC) ומאחר שאתה לא יודע מה זה אני מניח שלא תבצע לכן זה יהיה דיי בזבוז לקחת מעבד מסדרת הK שמיועד לOC יחד עם לוח אם שמיועד לOC במיוחד בתקציב שכזה כשאתה אומר שאתה לא גיימר "מטורף" ולקחת מעט מידי זכרון בשביל התוכנות שאתה משתמש לכן יהיה עדיף לנצל את התקציב בצורה קצת אחרת לדעתי.

מעבד i7 שייתן "מיגון לעתיד"(Future-proofing) וללא מכפלה פתוחה ולא ניתן להמהיר אותו לכן הוא יעלה פחות.

קירור מעט עדיף למעבד וחדש יותר.

לוח אם עם תמיכה עד 16GB(אין אפשרות לשדרג יותר מאחר ושמתי את המקסימום בשביל התוכנות שאתה משתמש וגם אני לא חושב שתזדקק למעבר לזה מאחר וזה לא בדיוק לפרנסה ולמשחקים מספיק 8GB בימינו ככה שיש לך מעל ומעבר), כולל 4 חיבורי SATA3 ו2 חיבורי SATA2 וחיבורי USB 3.0 קדמיים.

באנדל מארז IPPON Gaming Beast שהוא אמנם חיקוי של NZXT Phantom 410 אבל הוא מוצר בעל ערך(עולה 363ש"ח בנפרד) יחד עם ספק איכותי בתקן 80+ Bronze בעל נצילות גבוהה יותר(חסכון בחשמל).

דיסק קשיח(HDD) מדגם מומלץ בנפח 1TB לאחסון והוא מהיר יותר ובמחיר זול יותר מזה שאתה בחרת למרות שלא יהיה הבדל ממשי בשימוש היום יומי אבל אם יש לך העדפה לWD אפשר לשנות וזה שאתה בחרת הוא גם דגם מומלץ.

"כונן שבבים"(SSD) מדגם מומלץ וחדש בנפח 250GB שעליו תתקין את מערכת ההפעלה, תוכנות ומשחקים נבחרים שבהם יקוצרו זמני הטעינה משמעותית ויעזור במיוחד בריבוי משימות ובשביל לקבל עוד מושג תסתכל בסרטון מהציטוט בסוף התגובה.

אגב כרטיס המסך שלך הוא לא HD7700 אלא זאת הסדרה של כרטיס המסך שלך ובסדרה הזאת יש 3 כרטיסי מסך שהם HD7750/HD7770/HD7790 ואחד מהם הוא כרטיס המסך שלך.

TMS הם חנות מומלצת פה בפורום והם מנתניה והמשלוח אצלהם עם שליח הוא חינם והאיסוף במקרה של תקלה עולה 45ש"ח או שאפשר להביא את המחשב לוולקום טכונולוגיות שהם השותפים של TMS בחולון ומשמשים כסניף נוסף.

אמנם חרגתי קצת אבל אחרי הנחת מזומן יש רק חריגה קטנה של 29ש"ח.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1594

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪154

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪658

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪526

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3907

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3829 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/w3zdbjan

כל הבדיקות שהוא עשה הם בדיקות די לינאריות.

הם לא באמת מדגימים את היתרון החזק של הSSD, היכולת לבצע פעולות מקבילות ללא עיקובים הולכים וגדלים, או במילים אחרות: להחליק מצבים מורכבים כאילו הם כלום ולייצר תגובתיות מעולה בכל סיטואציה מורכבת ככל שתהיה.

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים