עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב רב תכליתי כולל מסך 4.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור באר שבע , אבל מגיע למרכז באופן יומי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? הכי קרוב שאפשר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות - מעוניין שיהיו שני דיסקים קשיחים , אחד SSD ואחד רגיל .

תודה רבה מראש

אדיר

פורסם

התקציב נראה לי גדול מידי עבור הצרכים שציינת.

שימוש משרדי כמו למשל עבודה על עורכיי התמלילים וגיליונות למיניהם מתאפשרת בקלות וללא בעיות על כל מחשב בן ימינו.

מחשב ב1500 2000 יספיק בהחלט. אך מעבר לזאת בקשת שהמחשב יהיה בעל יכולות חזקות יותר הכוללות תכני HD ?

אז כיוון שכיום כל מחשב מסוגל להריץ תכני HD בצורה אופטימלית, תיאלץ להסביר את עצמך טוב יותר.

במידה ואין לך הסבר מעמיק וזה כל מבוקשך, בהתחשב בתוספת עבור הבקשה לכונן SSD שרצית, ניתן לסגור עניין ב2500 3000 ש"ח.

אלה אם התכוונת שברצונך לרכוש גם מסך (כי משתמע מהשאלון שמילאת שהמסך כבר נוכח) אז תוסיף עוד איזה 500 ~700 ש"ח לסיפור הזה.

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה על התשובה.

הסיבה שהתקציב הוא קצת מעל מה שדרוש למחשב שיענה על הצרכים שלי היא שאני מעוניין שהמחשב יחזיק מעמד יחסית הרבה זמן, ולא אצטרך להחליפו אחרי שנה.

לגבי המסך , אני מעוניין לקבל גם הצעה למסך , אין ברשותי מסך כרגע.

אם תוכל בבקשה לתת מפרט שלדעתך יספיק לצרכים שלי.

- חשוב לי שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר .

- נפח אחסון גדול, לפחות 1TB וכונן קשיח SSD נוסף.

- זיכרון RAM לפחות 8GB

- מעדיף מעבד i5/i7 .

- כרטיס מסך לא OB אבל גם לא צריך משהו מפלצתי לגיימינג.

פורסם

פותח הדיון שיהיה לך ברור אתה לא מחפש מחשב רב תכליתי מאחר וזה אומר עריכה ועיבוד גראפיקה, האודיו, תוכנות חישוב שונות, גיימינג ואתה ענית

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD
ככה שזה יותר מחשב למשחקים הרי אם המחשב יכול להריץ משחק כבד ממש לא תיהיה בעיה להריץ סרטי HD או לגלוש באינטרנט ולא ציינת שאתה עורך בתוכנות מסוימות.

בכל מקרה למפרט

מעבד i7 שייתן "מיגון לעתיד"(Future-proofing).

קירור שקט ומומלץ למעבד.

לוח אם עם תמיכה עד 16GB עם 4 חיבורי SATA3 יחד עם 2 חיבורי SATA2.

8GBx1 זיכרון ויש אפשרות להוסיף עוד 8GB.

באנדל מארז IPPON Gaming Beast שהוא אמנם חיקוי של NZXT Phantom 410 אבל הוא מוצר בעל ערך(עולה 363ש"ח בנפרד) יחד עם ספק איכותי בתקן 80+ Bronze.

כרטיס המסך הוא HD7950(ממותג גם מחדש כR9 280) והוא מגיע עם 3GB זיכרון במחיר מעולה שמציג יחס עלות תועלת גבוהה מאוד בגלל שהוא כרגע בחיסול מלאי אצל TMS/Wellcom בנוסף הוא מקביל לGTX670/960.

דיסק קשיח(HDD) מדגם מומלץ בנפח 1TB.

"כונן שבבים"(SSD) מדגם מומלץ וחדש בנפח 250GB.

סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מומלצים של לוג'יטק עם הרבה ביקורות טובות.

TMS נמצאים בנתניה והמשלוח עם שליח אצלהם הוא חינם והאיסוף במקרה של תקלה הוא 45ש"ח בנוסף השותפים שלהם וולקום טכנולוגיות נמצאים בחולון ומשמשים גם כנקודת איסוף/החזרה למקרה שיש תקלה והם קרובים יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1594

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪154

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪689

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪526

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מקלדת:

MK270 Cordless Desktop

כמות: 1 - מחיר: ₪127

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4504

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4414 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/swgyekh5

^למרות שלא נתת תקציב למסך אז הינה אותו המפרט רק עם מסך מדגם מומלץ(P2314H) בקניית מחשב חדש בגודל 23'(דגם ה24' יעלה עוד 100ש"ח בערך)

סה"כ 5309/5203ש"ח

http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13333:1/6:13144:1/2:13853:1/4:13506:1/3:14430:1/9:12194:1/20:11269:1/20:14658:1/11:7424:1/12:13798:1/10:14335:1/18:10042:1/

בנוסף אתה יכול להיכנס לפורום מסכי מחשב ולקבל המלצה למסך בתקציב ספציפי.

נערך על-ידי rony2

פורסם

תראה אני לא מבין גדול אבל בנושא הוא רשם כולל מסך . ואני חושב שנתת לו מפרט לא כולל מסך .נכון שהוספת בסוף אבל איך הוא ידע מה להוריד ממנו ? אני חושב שכוונת המשורר שהמחשב יעמוד בצרכים כולל מסך ולא יעלה על 4.5 שהמסך יהיה 22" .

האם אפשר לראות מפרט כזה כי גם אני מתעניין ...באותו סטייל של מחשב. תודה רבה

- - - תגובה אוחדה: - - -

תראה אני לא מבין גדול אבל בנושא הוא רשם כולל מסך . ואני חושב שנתת לו מפרט לא כולל מסך .נכון שהוספת בסוף אבל איך הוא ידע מה להוריד ממנו ? אני חושב שכוונת המשורר שהמחשב יעמוד בצרכים כולל מסך ולא יעלה על 4.5 שהמסך יהיה 22" .

האם אפשר לראות מפרט כזה כי גם אני מתעניין ...באותו סטייל של מחשב. תודה רבה

פורסם

מה כ"כ קשה להבין שהמפרט הראשון שמוצג במלואו הוא בלי מסך והמפרט ששמתי בסוף זה בדיוק אותו המפרט ביחד עם המסך בקניית מחשב חדש ופותח הדיון יעשה את השיקולים שלו או שהתקציב למסך נמוך יותר אז הוא יכול לקנות את המפרט בלי המסך ולשאול בפורום מסכי מחשב לגבי המלצה למסך בתקציב ספציפי.

ולמה הגבת פעמיים את אותה התגובה?

בכל מקרה אם אתה מחפש מפרט עדיף שפשוט תפתח דיון חדש ותענה על השאלון.

פורסם

^

אני לא הבנתי כיצד הסקת שהוא לא מחפש מחשב רב תכליתי ( כי זה בדיוק מה שהוא מחפש)

ולמיטב הבנתי אין לו צורך בכרטיס מסך .

פורסם

^furyanaor כרגיל אתה לא קורא כמו תמיד ומעדיף לבלבל בשכל, ופשוט משתמש מיותר ולמיטב הבנתי אין לך מוח בכלל.

פורסם

לא ברור לכבוד מה דחפת לו שם מאיץ גרפי כשהוא לא צריך...

(ועוד התגובות שלי מיותרות, תענה לעניין).

פורסם

זה נקרא לענות לעניין למשתמש כמוך שלא באמת מרכיב מפרטים ויודע להתעלם כשנוח לו מהמון דברים לא רק בדיון הזה ורק מראה שיש לו בעיה קשה בהבנת הנקרא בנוסף גם חשבון לא הצד החזק שלך וזה ספציפית מדיונים אחרים, בכל מקרה סיימתי להגיב בעניין.

פורסם

טוב... לפותח הדיון - נראה שזה שבנה את המפרט מסרב להסביר מדוע הוא בנה אותו ולמה הוא הציע אותו אף על פי שהדעות כאן חלוקות.

אני מציע שתחדד את הדרישות שלך כפי שכבר הסברתי על מנת שאוכל להגיע למפרט שיענה על הצרכים במלואם ובסכום הגיוני ומידתי יותר :screwy:

פורסם
  • מחבר

תודה חברים, אין צורך להגיע לפסים אישיים... אני אנסה להסביר את עצמי יותר.

הסיבה שרשמתי מחשב רב-תכליתי היא שאני לא רוצה מחשב פשוט מדי , אני עובד בשיטה של לקנות פעם אחת משהו טוב ולא כל שנה לשדרג.

מה גם שאני לא מעוניין לסגור אופציות, אמנם אני לא משחק כל היום במחשב והוא יותר משמש ל"עבודה משרדית" אני כן מעדיף שתהיה לי האופציה להריץ עליו משחק או שניים.

מהניסיון שיש לי , מחשב ב-1500-2000 שקל זה לא מחשב שיחזיק הרבה זמן.

אז אני כן מעדיף שיהיה לו מאיץ גרפי (לא מהטובים ביותר) וכמובן שאר הדברים שציינתי לפני.

בנוסף אני מעדיף לא לעבור את ה-4500 שקל כולל מסך, לפי דעתי אפשר להגיע למחשב טוב בסכום הזה (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

הפסים האישיים זה לא קשור אלייך זה פשוט קשור אליו ועניין שלי איתו מהרבה דיונים אחרים שאותם ציינתי בהודעות הקודמות.

עכשיו בלי קשר לזה יש שאלון ענית עליו והבנתי אותך מציון ונתתי לך מפרט מעולה ומשתלם עם פירוט והוא יחזיק הרבה זמן.

לגבי כרטיס המסך לאחר כמה שנים ותצטרך לשדרג כרגע אין צורך ובכלל קיבלת כרטיס טוב יותר משאתה יכול להרשות בגלל שהוא בחיסול מלאי אחרת היית מקבל כרטיס מסך חלש יותר.

והתקציב לפני הנחת מזומן חורג ב4ש"ח ככה שזה לא ממש חריגה ולאחר הנחת מזומן יוצא פחות.

ב1500 תקבל מחשב נורא בסיסי וב2000 עוד אפשר לעלות במשהו אבל זה עדיין לא מחשב משחקים ובטח שלא יהיה לך מעבד שייתן "מיגון לעתיד" בתקציבים כאלו כשהוא דורש את כל התקציב או כמעט את כולו.

פורסם
  • מחבר

לפי הבנתי ההצעה הראשונה היא ללא מסך , ככה שכולל מסך זה חורג משמעותית מהתקציב.

אני מעוניין במחיר דומה כולל מסך.

תודה רבה

פורסם

זה לא חורג מאחר והמסך לא כלול בתקציב לפי מה שענית בשאלה 3

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר

אתה רוצה מפרט ב4.5K כולל מסך בתקציב עדיף שתוותר על הSSD ותביא אחד בעתיד.

ואז תקבל את המפרט הבא

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1594

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪154

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪798

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪110

מקלדת:

MK270 Cordless Desktop

כמות: 1 - מחיר: ₪127

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4087

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4006 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/cb3runaj

+

המסך הבא מPlonter שכולל חיבורי DVI(דיגיטלי) מאחר ולא כל מסך כולל חיבור דיגיטלי.

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VW2245Z&cart=142618743552846081〈=heb

^ב485/475 + 15ש"ח משלוח בדואר רשום.

לפני הנחת מזומן מ2 החנויות יוצא 4587ש"ח ולאחר הנחת מזומן מ2 החנויות 4496ש"ח.

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים