עבור לתוכן

התלבטות לגבי החלפת לוח אם ומעבד (תקציב - כ1,000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה - לפני מספר חודשים שדרגתי לכרטיס מסך Radeon 7870.

משום מה, אני מקבל ביצועים נמוכים משהייתי מצפה, ואני חושד שהמעבד יוצר צוואר בקבוק.

המעבד הוא - amd Athlon x4 750k.

הוא גם מתחמם לי בקטע הזוי, מגיע ל-90C ממש בקלות. החלפתי משחה תרמית, שיפרתי אוורור, למעשה ניסיתי הכול וזה לא עוזר.

בקיצור - אני חושב להחליף לוח אם ומעבד, לשנות לאינטל. אבל שמעתי שעוד רגע יוצא דור חדש, ובתקציב שלי (כ1,000 ש"ח לשניהם) זה לא ממש משתלם כרגע ולא יהיה שדרוג ששווה את התקציב.

אשמח לשמוע מהמומחים האם זה נכון, ואם לא - למה הייתם ממליצים לשדרג?

תודה רבה!

בן

פורסם

אתה יכול להוריד תוכנה שתבדוק לך כמה אתה משתמש בזמן אמת במעבד. כלומר אתה צריך להפעיל את המשחק לשחק כמה דקות למזער את המשחק ולבדוק כמה המעבד משתמש וכמה הכרטיס מסך.

ואתה יכול גם לבדוק מה ההגדרות המומלצות הרשמיות של המשחק בלי קשר ולראות איפה המעבד שלך עומד ביחס לדרישות

פורסם

90C זה לא טבעי וזה מתכון מצוין לצוואר בקבוק במעבד (התחממות יתר = לא עובד !)

פעם קרה לי גם משהו דומה עם PD ופשוט כלום לא עזור ! לא משכה לא גוף קירור ולא כלום.

זה היה המקרה היחידי שהגעתי למצבי התחממות כאילו וזה פשוט היה לא פתיר. כנראה שהיה בעיה במעבד או משהו..

מזל שהכל המחשב היה עתיק אז בהזדמנות הראשונה נפתרתי ממנו. לכן אני מברך וממליץ על המהלך שלך להחלפת מעבד ולוח.

באלף אני חושב שזה גבולי ותאלץ לחרוג בכמה שקלים אבל תצליח להשיג לוח H81M יחד עם מעבד I5 4460 ואם אתה גמיש אז גש ליד שנייה תקבל משהו טוב יותר במחיר כזה.

בנוגע לדור חדש - אל תחכה. זה לא מחר ולא מחרתיים וסביר בהחלט שתג המחיר יהיה גבוה באופן משמעותי מהתקציב שלך.

יחד עם זאת לא ניתן לחזות מתי כמה ואם בכלל ירדו המחירים של הדור הנוכחי על אחת כמה וכמה בטח שלא לגבי המחירון בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים