עבור לתוכן

מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K?

Featured Replies

פורסם

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 2]שאלת זריזה

מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג?

מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K?

אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים.

אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד.

אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות?

תודה לעוזרים[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

נייח כמובן .

פורסם

למרות שלא ענית על השאלון כרגע ב3K תוכל להביא משהו לא רע בכלל וכמובן עדיף משמעותית על הנייד ובלי צורב כמובן כי ממילא אפשר להתקין מערכת הפעלה בעזרת DOK וגם תמיד אפשר להוסיף צורב עם הזמן אם באמת יש צורך.

מעבד מרובע ליבה שלא יגביל במשחקים דורשניים כמו BF4/Hardline.

HD7950(ממותג גם מחדש כR9 280) כרגע בחיסול מלאי ולכן יחס עלות התועלת שלו גבוהה מאוד.

שמתי HDD מדגם מומלץ של 1TB רק כדאי בעתיד להוסיף איזה SSD של 250/256GB.

הלוח תומך עד 16GB RAM ושמתי 8GB ככה שאתה יכול להוסיף עוד 8GB בעתיד, יש מקום לעד 4 חיבורי SATA3 ועוד 2 חיבורי SATA2.

באנדל משתלם מאוד של מארז בעל ערך(עולה בסביבות 360ש"ח בנפרד) יחד עם ספק מעולה של SeaSonic בתקן 80+ Bronze .

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪933

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪137

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3

כמות: 1 - מחיר: ₪289

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪689

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3063

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3002 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/umq8x13b

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר
למרות שלא ענית על השאלון כרגע ב3K תוכל להביא משהו לא רע בכלל וכמובן עדיף משמעותית על הנייד ובלי צורב כמובן כי ממילא אפשר להתקין מערכת הפעלה בעזרת DOK וגם תמיד אפשר להוסיף צורב עם הזמן אם באמת יש צורך.

http://www.tms.co.il/preview/spec/umq8x13b

אני מודה לך על העזרה. אני רואה שכללת במפרט דיסק קשיח בעל נפח של 1TB. למען האמת אני לא צריך כל כך הרבה ולדעתי אשרוד עם 500GB בשמחה.

האם יש הפרש שבעזרתו אפשר לשפר חלקים אחרים?

פורסם

כמו שאתה יכול לראות

h4IfvP0.jpg

ההפרש בינהם הוא 22ש"ח ואתה מקבל נפח גדול יותר ב50% לכן אם תרד ל500GB אתה תפסיד בעצם והיום גם לא לוקחים פחות מ1TB בדרך כלל.

אין מה לשפר ב3K וזה יהיה הכי טוב בתקציב תיהיה בטוח.

בכל מקרה שמחתי לעזור :)

פורסם

^ במצב כזה אני הייתי ממליץ בחום להמיר את הHDD הנ"ל בSSD 256G .

פורסם

כרגיל ההצעות הלא חכמות של furyanaor שלא בונה בכלל מפרטים או טורח לקרוא שפותח הדיון הרי אמר

לדעתי אשרוד עם 500GB בשמחה.
אז אתה מציע לו SSD שהוא עם חצי מהנפח? "מאוד חכם" עדיף שיקנה אחד בעתיד וזהו ולא יגיע למצב שאין לו מקום בשלב מסוים.

נערך על-ידי rony2

פורסם

אין כל קשר לבניית מפרט, 500 בשמחה אצלי זה אומר 250 בלי עצב ובלי 'שמחה'.

זה יקנה לו שדרוג משמעותי לביצועים ואם הוא רואה שהוא לא מסתדר שישקול לרכוש HDD נוסף של 1T או 2T בהמשך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים