עבור לתוכן

איזה טאבלט וסטרימר מתאימים לחיבור למקרן 'ברקו' רגיל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, מבקש המלצה על הטאבלט והסטרימר הטובים ביותר כיום בשוק שעונים על שני צרכים: 1. התחברות למקרן נייד רגיל עם חיבורי VGA, כך שאוכל להציג על מסך המקרן את המופיע על מסך הטאבלט מבלי שהטאבלט יהיה מחובר בכבל לאנשהו. 2. שהטאבלט והסטרימר יאפשרו באיכות הגבוהה ביותר (בלי להיתקע) הצגת תכנים מאתר אליו אני נכנס דרך גוגל כרום. -הערה- הבחירה הראשונה שלי היתה לרכוש אייפד ואפל TV, אך הביקורות על אפל TV היו כל כל לא מחמיאות שהחלטתי לוותר, ועכשיו אין לי מושג מה לבחור מתוך כל שפע האנדרואידים והסטרימרים. שאלה נוספת- אני מתכנן לרכוש עוד 4 מכשירי טאבלט שונים נוספים ומבקש את המלצתכם. התכונה החשובה ביותר שנדרשת מהם- גלישה חלקה וזורמת ברשת האינטרנט. אשמח לקבל המלצה ספציפית על 4 המכשירים.

פורסם

הכי זול מבחינתך יהיה לקנות דונגל כמו chromecast ומתאם של HDMI ל-VGA וחיבור PL. (זה המוצר - http://www.amazon.com/gp/product/B00P1XKRE0/ref=pd_lpo_sbs_dp_ss_2?pf_rd_p=1944687742&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B00F8WFEZQ&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1ANNQZWW11BDRYEWJ7TP)

אתה תוכל להשתף את המסך של כל טבלט אנדרויד ואת המסך של ipad מאפליקצית chrome.

אני הייתי קונה או את ה-chromecast של גוגל או את ה-firetv stick של אמאזון, ויחד עם המוצר העלות הכוללת היא כ-50-55 דולרים.

בנוגע לטאבלט שיענה לדרישה שלך, זה יותר תלוי בתקציב מאשר כל דבר אחר. גם טבלטים סיניים פשוטים יחסית יאפשרו לך בלי בעיה להציג דפדפן ולהקרין את המסך שלו.

אם הייתי צריך להמליץ על טבלט זו שיעשה את העבודה, הייתי חושב על משהו כמו lenovo s8-50 שעולה כ-170 דולר בארה"ב או הנקסוס 7.

אבל כנראה שכל טבלט מחברה מוכרת יעשה את העבודה במקרה הזה. הדרישה שלך ממש לא דורשת מפרט חזק או יקר.

נ.ב.

מסתבר שיש תמונה מתאימה למה שאתה מכוון -

61pPKT8TVrL._SL1000_.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים