פורסם 2015 במרץ 810 שנים מגיע לכם. מי שמתקן כאלה אפליקציות בשביל להוריד סרטים לא חוקיים בכלל יכול לצפות ממשהוא על הפרטיות והבטיחות של זה?מי שמבין? כן.לי יש רשימה מתעדכנת לחסימת כתובות של חברות/תאגידים/ממשלות/משרדים/סוכנויות/וכו..זו פונקציה מובנית בTIXATI ועוד הרבה תוכנות הורדת טורנטים אחרות.רק צריך להכניס כתובת לעדכון רשימות אוטומטית מהאתר המתאים.אני לא יקבל כתב תביעה יום אחד מחברות הסרטים.בארץ הם לא תובעים אנשים פרטיים ממילא, אבל עלי הם אפילו לא מצליחים לאסוף נתונים.לא יקרה כלום בארץ גם למי שלא מסנן כתובות.כל עוד משתמשים בתוכנה נורמלית, ולא מורידים תוכנות ללא פיקוח, אין שום בעיה.בהורדות קבצי וידאו ומוזיקה בכלל אין בעיה כי אין בהם וירוסים.מה גם שחברות הסרטים והפקות הטלוןיזיה די נהנות מהפיראטיות.מעולם ענף הסרטים והסדרות לא היה כל כך רווחי כמו שהוא היום בעידן שיתוף הקבצים.זה סוג של WIN WIN SITUATION.למרות שתמיד חברות הסרטים יתלוננו שאם כולם היו משלמים אז הם היו מרוויחים אפילו יותר. נערך 2015 במרץ 810 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2015 במרץ 910 שנים מגיע לכם. מי שמתקן כאלה אפליקציות בשביל להוריד סרטים לא חוקיים בכלל יכול לצפות ממשהוא על הפרטיות והבטיחות של זה?הטרלה מעניינת.
פורסם 2015 במרץ 910 שנים שני טיעונים נגדיים :1.תעשיית הסרטים/סדרות/בידור אינה מתמוטטת , להפך כל שנה יש שיא הכנסות חדש .2.התעשייה כבר השלימה עם זה . ראה כל השירים שהלהקהות מעלות ליו-טיוב חינם , כנל כל התוכניות שמועלות ליוטיוב(לפחות פה בארץ) .
פורסם 2015 במרץ 910 שנים איזה תוכניות מעלים בארץ? הוט מעלה חלקים מעונות בשביל למשוך אנשים לראות את השאר בשירותים בתשלום, לא ידוע לי על חברה שעושה יותר מזה.השוק בארץ קטן מידי בשביל שחברות מחו"ל ירדפו אחרי משתמשים פה, גם אין בישראל דרכים נוחות לצרוך תכני וידאו בצורה חוקית אז זה סוג של בעיה שלהם. למוזיקה יש הרבה דרכים חוקיות טובות, למשחקים יש הרבה דרכים חוקיות טובות ובאמת אנשים פחות מורידים מוזיקה ומשחקים. הפיתרון הסביר היחיד שיש כרגע זה סלקום TV אבל לא יצא לי לנסות לראות אם הוא עובד ואני לא יודע כמה השירות שלהם עשיר בתוכן (אני מניח שזה לא NETFLIX). בנוסף לזה חלק לא מבוטל מהתכנים המקוריים הטובים שעושים בארץ מגיעים מהוט ואפשר לראות אותם רק דרך שירותים של הוט... נערך 2015 במרץ 910 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2015 במרץ 910 שנים בכוונה אמרתי תוכניות ..יש את האתר הזה (ערוץ 10 ותוכניותיו השונות)יש לך את מאקו . יש לך את האתרים של רשת . יש לך את הערוצי יו-טיוב שלהם .הסדרות של הוט אכן לא מועלות לרשת ע"י הוט עצמה . בטח ייקח להם מספר שנים להשתחרר מזה .- - - תגובה אוחדה: - - -האמת , זה עובד נגדם . לא ?.אני לא אעשה הוט/יס בבית בשביל לראות עספור/הבורר/וואטאבר ..
פורסם 2015 במרץ 910 שנים להוט יש ערוץ YT שיש בו בדרך כלל את הפרקים הראשונים של כל עונה ובאיכות גבוהה. יש להם גם את hot.ynet.co.il אבל הרזולוציה ממש נוראית.הבעיה היא שאין מקום מרוכז שיש בו הכל זורקים אותך למלא אתרים עם נגנים גרועים, רזולוציות נמוכות ומלא פרסומות. צריך שירות כמו HULU או NETFLIX שמרכז הכל ופשוט עובד.
פורסם 2015 במרץ 1010 שנים אני כבר הרבה זמן מודע לזה שיוטוררנט נעשית זבל צרוף, אבל מתוך עצלנות וחוסר שימוש יחסי התעצלתי להחליף... אבל הם בהחלט עברו כל גבול. הורדתי את טיקסטי שזכורה לי עוד מההמלצות מהשרשור האחרון בנושא. נראה מה יהיה.עריכה: ההרגל שלי לא לאשר עדכונים אוטומטיים התברר כמבורך... בגרסא 3.3.2 לא היה זבל למעט הפרסומות (שביטלתי), נכון? או משהו שאני צריך לחשוש ממנו? נערך 2015 במרץ 1010 שנים על-ידי הדוד משה
פורסם 2015 במרץ 1910 שנים לא קראתי עד הסוף לגבי העניין עם הביטקוין אבל אני רק אגיד את דעתי :utorrent 2.2.1 old is gold
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים StrikeEagle לפעם הבאה תשמש בכפתור "מועדף" שנמצא באותה השורה של מספר הצפיות, הדבר מאפשר לעקוב אחר הדיון בלי להקפיץ לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.