פורסם 2015 במרץ 110 שנים שלוםאני נמצא בשלב מאוד מתקדם במשחק הזה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.clash_of_lordsואחרי תקופה מסויימת שאני משחק פייסבוק המעפנים האלה השביתו לי את החשבון ללא אפשרות לפתיחה ושאני נכנס למשחק אני מתחיל מההתחלהדיברתי עם וצרי המשחק ובינתיים הם לא מגיבים לייש לכם עצה מה לעשות?
פורסם 2015 במרץ 110 שנים למה סגרו לך את החשבון? כי ניבלת את הפה וגררת תלונות?אז אתה הבעיה שלהם, והם פתרו אותה מבחינתם.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר ממש ממש לא, הבעיה היא שהם רוצים תעודת זהות שלי ושאני ירשום את השם שלי האמיתי במקום כינוי ואני לא מוכן להביא להם ת.ז מקורית כי זה כבר פרטיות ולשנות את שמי אני מכון אבל הם לא רוצים לפתוח לי בכל מקרה
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מה אני צריך לפתוח משרד חקירות כדי לקבל תמונה מדוייקת של המקרה?למה אתה לא מספר את כל הסיפור במלואו מההתחלה?
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר הם טוענים שאני עברתי על אחד מהכללים שלהם https://www.facebook.com/communitystandards/ ואני טוען שממש לא עברתי כי אני בקושי פעיל בפייסבוק לכן הם לא רוצים להפעיל לי את החשבוןאבל עזוב את זה יש עצה אחרת כדי להחזיר את השלב שהייתי בו מקודם?
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר שאתה מתחבר דרך פייסבוק/ גוגל פלוס אתה מזדהה עם שם המשתמש והסיסמא שהתחברת דרכם ואז הוא מזהה אותך
פורסם 2015 במרץ 210 שנים או שתסדר את החשבון מול פייסבוק, או שתחכה לתשובה מצוות התמיכה של המשחק.פעם הבאה תתחבר עם חשבון גוגל.ותפסיק לעבור על גבולות הטעם הטוב ברשתות החברתיות.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר כתבתי לך למעלה שהם לא יחזירו לי את החשבון אין חשבון גוגל פלוס במשחקאני לא עשיתי שום דבר ואני לא יודע למה הם חסמו אותי הם אפילו לא מראים הוכחה
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מה יש פה לא להבין? עשית משהו שלא מצא חן בעיניהם (וסביר להניח שזה גם מופיע בתנאי השימוש שלא טרחת לקרוא) והם הקפיאו לך את החשבון.לא מעניין אף אחד מה שם אתה חושב ואם נראה לך שמישהו חייב להוכיח לך משהו באיזה שירות חינמי שאתה לא משלם עליו שקל, אתה טועה.אז, או שתבין מה בדיוק עשית ולמה חסמו לך את החשבון ותנסה לתקשר איתם או שתוותר כי איך שאתה מעביר את הבעיה עד עכשיו לא נראה לי שתקבל מהם יותר מדי התייחסות.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר מה יש פה להבין? אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחזיר את המצב הקודם ומעניין אותך לדעת למה חסמו אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.