עבור לתוכן

מפרט עד 4.5K בעיקר לעריכת תמונות וגם גיימינג

Featured Replies

פורסם

אהלן

:)

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד'

עריכת סרטים בסיסית יחסית

בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות, לא חייב מקסימליות בכל הפרמטרים

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6, תמיד עדיף לכיוון השקט ובסוג מפרט כזה אני לא רואה סיבה לרעש, אבל זה לא ממש קריטי ואין צורך למאמץ מיוחד על חשבון ביצועים

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה כן, אופיס לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באזור השרון, תל אביב, הרצליה, כפר סבא, ראשון לציון הכי רחוק פחות או יותר. אני מרמת השרון

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש חודשיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

כונן SSD בשביל שהתוכנות יעלו מהר ונפח אחסון גדול (2TB לפחות) בשביל אחסון כמות גדולה של תמונות/סרטונים

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין צורך במשהו מיוחד

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב הוא מחשב לצורכי עבודה ועיבוד של כמות גדולה של תמונות כצלם מקצועי, בנוסף גם עריכת תמונות ועיבוד יותר מתקדם בפוטושופ זה משהו שאני אכנס אליו בעתיד ולכן זה חשוב לי גם כן.

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

איך אתה עם כרטיס מסך משומש עם אחריות מהחברה?

בדוק אם מתאפשר לך להתקין מערכת הפעלה בנפרד כך שהסכום המשמעותי הזה יושקע לטובת חומרת המחשב.

בנוסף חודש חודשיים זה הרבה. ירדו מחירים יצאו דברים חדשים וכו'. תבקש מפרט בערך שבועיים לפניי כדי שיהיה יותר אקטואלי.

פורסם
  • מחבר

היי, התקציב כולל את מערכת ההפעלה בפנים כבר, אחרת מדובר בחריגה של עוד כמה מאות שקלים מה שלא רלוונטי עבורי ולכן ציינתי את זה בכוונה

לגבי תאריך קניית המחשב,

התכוונתי שעד חודשיים אני רוצה לקנות מחשב חדש, אבל השאיפה היא לסגור את זה וגם לקנות כבר בשבועיים שלושה הקרובים

אשמח למפרט לפי השאלון שמילאתי..

תודה רבה

פורסם

http://hwzone.co.il/community/threads/560184-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-3-%D7%90%D7%9C%D7%A3?p=5023042&viewfull=1#post5023042

באלף שח המיותרים שיש שמה תוכל לשדרג לעצמך את המעבד לI7 ולרכוש גם את המערכת הפעלה שרצית.

אם תוכל להתארגן על מערכת הפעלה הייתי מנצל את הסכום הזה לטובת כונן SSD או עוד איזה סטיק של ראם.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי לפחות 2TB כונן קשיח וגם כונן SSD

כך שהמפרט שצרפת כאן לא ממש מתאים...

תודה

פורסם

לשדר ל2tזה לא בעיה זה עוד 120שח הפרש וזה גם נכנס בתקציב בתצורה הנוכחית אם אני לא טועה.

בנוגע לssd אני יותר ממסכים שזה אחד הרכיבים החשובים אך צריך להתייחס להכל בפרופורציה,

תוכל לקצץ שם במעבד ולרדת חזרה לi5 4460 וב500 האילו לרכוש ssd מה שיהיה לא הכי חכם לעשות.

מעבד כנראה שלא תחליף עוד לעולם, ssd תמידתוכל לשדרג בעתיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים