פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vgaתודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים למיטב ידיעתי, הפלט למסך חיצוני מתבצע דרך הדרייבר, שעולה רק יחד עם מערכת ההפעלה.
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר מה זה אומר אתה יכול להסביר לי למה אני לא בעניינים של פלט ודרייבר אז מה אתה אומר ישנה אפשרות לגרום למחשב הנייד להראות תצוגה במסך החיצוני מהרגע שמדליקים את המחשב ועד שהווינדוז עולה
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים אני לא יודע איך להסביר את זה במילים פשוטות יותר. זה לא משנה כרגע מה זה דרייבר, מה שמשנה הוא שהוא צריך את מערכת ההפעלה. עד שלא עולה הווינדוס, הדרייבר לא מתפקד. בלי דרייבר, אין לך איך להגדיר למחשב להוציא אות למסך חיצוני.
פורסם 2015 בפברואר 2410 שנים מחבר אז זה אומר שעלי להכניס את הדיסק שקיבלתי עם המסך ולהתקין את הדרייבר ואז זה אמור להסתדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.