עבור לתוכן

אין שידור בין מסך חיצוני לבין מחשב נייד בזמן שהנייד עולה

Featured Replies

פורסם

אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga

תודה רבה

פורסם

קשה להשתמש בסימני פיסוק ולהסביר הכל מבלי לספר סיפורי אלף לילה ולילה?

פורסם

למיטב ידיעתי, הפלט למסך חיצוני מתבצע דרך הדרייבר, שעולה רק יחד עם מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר אתה יכול להסביר לי למה אני לא בעניינים של פלט ודרייבר אז מה אתה אומר ישנה אפשרות לגרום למחשב הנייד להראות תצוגה במסך החיצוני מהרגע שמדליקים את המחשב ועד שהווינדוז עולה

פורסם

אני לא יודע איך להסביר את זה במילים פשוטות יותר. זה לא משנה כרגע מה זה דרייבר, מה שמשנה הוא שהוא צריך את מערכת ההפעלה. עד שלא עולה הווינדוס, הדרייבר לא מתפקד. בלי דרייבר, אין לך איך להגדיר למחשב להוציא אות למסך חיצוני.

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שעלי להכניס את הדיסק שקיבלתי עם המסך ולהתקין את הדרייבר ואז זה אמור להסתדר?

פורסם

הפלט נשלט ברמת החומרה. יש שילוב של כפתורים במקלדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים