פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים טופס -* מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה .* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט .14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך?חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב .מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון .* משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 שעות בעבודה.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מלא חובה! ככל שיש יותר תוספות הרי זה משובח * Bluetooth?אכן כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לכונן SSD * כונן אופטי? לא.* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא.* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מסך מגע, מחשב דק, סוללה ארוכה, כרטיס מסך שיריץ את המשחקים החדשים על מינימום.התלבטות שלי : https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14944,14675,14995,14940מה דעתכם על המחשבים במה הייתם בוחרים ?במידה ויש לכם הצעות הערות המלצות אקבל אותם בשמחהעד 6000 ש"ח חריגה עד 500 ש"ח נערך 2015 בפברואר 2310 שנים על-ידי udi2181
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.